Anket Sevgiliniz/eşiniz istiyor diye saçınızın rengini değiştirir misiniz?

Saç renginizi onun için değiştirir misiniz?

• Ankete Katılan
    90

limoni_lady

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
2 Eylül 2008
104
0
96
İstanbul
Diyelim ki kumralsınız sacınızı sevgilinz/esiniz siyah saclı bayanlara bayılıyor diye değiştirir misiniz?Ya da esmersiniz sarısın olur musunuz onun için??:dilcikar:

Hayır kimse için saç rengimle hayatta oynamam,saçlarım çok uzun ve çok kıymetli nazarımda,hem hiç bi erkek için istemedğim bi renge boyatmam,ben kendimi nsl beğeniyorsam öle kullanırım,daha önce kızıla boyatmamı isteyen oldu,kestirmemi isteyen oldu ama istemekle yetindiler :))))))))

eşimin istemesine fırsat vermediğim için bilemem...
sürekli saç rengimle oynarım,garibim hızıma yetişemiyor...
ama istediği bir renk olursa deneyebilirim...sıkıldığımda yine değiştiririm nasıl olursa....

eşimle nişanliyken sariya boyatip boyatmicağimi sormuştu,bende röfle attirmiştim aralara gerçektende süper bişey çikti ortaya......

bende sarışın seviyo diye gittik uçlara krepe röfle yaptırdım süper olmuştum ama büyük gözüküyodum sonra öyle uzadılar kestirdkçe gittiler, sonra siyaha boyadım kendim şimdi kendine rengime döndüm sayılır açtırcaktım böyle açık kumral balköpüğü gibi. emir büyük yerden geldi saçlarına elleme güzel böyle diyince vazgeçtim geri.

Eğer bunu isteyen erkek arkadaşım olsaydı değiştirmez,kızardım..Ama eşim isterse değiştiririm:asigim:
zevkli adamdır benim kocam öyle bana yakışmayacak bir renk önerisinde bulunmaz.Şu an sarışınım.İkimizde memnunuz.orjinalim kumral:nazar:

değiştirmiştim, hatta sarı istiyo diye gidip açtırmıştım saçımıda yanmış mahvolmuştu, kısacık kestirmek zorunda kalmıştım onun yüzünden keltoş oldum, şimdi yine istiyo, yaptırırmıyım pışıkkkkkk
oyalayıp duruyorum

değiştirmiştim, hatta sarı istiyo diye gidip açtırmıştım saçımıda yanmış mahvolmuştu, kısacık kestirmek zorunda kalmıştım onun yüzünden keltoş oldum, şimdi yine istiyo, yaptırırmıyım pışıkkkkkk
oyalayıp duruyorum

laelaelaelaelaelaelaelaelaelaelaelaelaelaelae süper ya pışıııkk olayına bittimkaydirigubbakcemile3 Ama insanın aklındada soru işareti kalmaz mı madem sarı sac seviyor milletinkine bakacağına benim saçıma baksın diye kaydirigubbakcemile4

valla ben eşim için herseyi yaparım yeterki o istesin ama malesef eşim öle konularda hiç karışmaz bana sorsamda sen bilirsin der..

kaydirigubbakcemile5 Sarı olan saçımı dikkat çektiğini düşünerek değiştirtmeye kalkarsa umrumda olmaz,ama bana yakışacağını düşündüğü bir renk varsa denerim.Değişikliği severim ben de.kaydirigubbakcemile4

Evet değiştiririm. Çünkü bunu daha önce yaşadım. Eşim çok beğendiği için zorla açtığım saçlarımı
bir hafta sonra tekrar kızıl yapmıştım.

21 yıldır hiç boyatmadımkaydirigubbakcemile

pekte boyatmayı düşünmüyorumkaydirigubbakcemile5

sonuc olarak hava alır:delphin:(oda isemez biliyrum:asigim:)

Back