Bu uzun suredir icime dert olan seyler fakat sizlerinde fikrini almak yeni aklima geldi.
Kisaca anlatmaya calisicam. Erkek arkadasimla 1yildir beraberiz, gercekten gozumun icine bakar,her istedigimi yapmaya calisir,her isime kosar kisacasi bir erkekten bekleyebileceginiz her seye sahip. Malesef soyle bisey var ki bu beni sinirden cildirtiyo ve gercekten deliricek gibi oluyorum,"her kavgamizda" her ne konuda olursa olsun yaptigi hata eger ona gore hata degilse kesinlikle gonlumu almaya calismiyo (en basta) ve beni ne yapip edip suclu konumuna sokuyo enn ufak kavgamizi sadece gururu yuzunden gunlerce uzatiyo ve ben hatasini ona oturup anlatmadigim surece kesinlikle kabahatini anlamiyo. Tartismamizin baslarinda anlatmaya calistigimda sinirden sesim yukseliyor ve her seferinde benin onun ustunde ustunluk kurmaya calistigimi dusunuyor,bu konuda inanilmaz bir kompleksi var. Ben deliriyorum,uzulup agliyorum ve iki gunun sonunda ancak bunu anlayabiliyor ve anladiginda seni uzdum haklisin cok uzattim diyor e bende napiyim kucucuk bi konu iki gun uzamis bide ustune bi bes gun ben mi uzatiyim dusuncesiyle (ve tabiki sert uyarilarimla) affediyorum. Bunun disinda hic bir problemimiz yok ama her tartismada ayni sey oldugunda deliricek gibi oluyorum artik. Sizce buna nasil bir cozum bulmaliyim sakin kalamiyorum.
Vakitlice konuşmakta yarar var sanırım konu uzamadan ısıtıp ısıtıp öne sunulmadan ne yaşandıysa o anda çözüme gidebilirsiniz diğer türlü karşıdan bi adım bekliyim derken siz de yıpranmış oluyorsunuz ki buna hiç gerek yok bence
Yani gördüğünüz üzere yukarıdaki saydığınız özellikleri aşağıdaki davranışı nakavt etti.
Bir konudan tartıştığınızda suç ondaysa açıkça belirtin inat edip kabullenmezse konuşmayın iki üç gün.
Koskoca adam kendi anlasın hatalarını bir zahmet.
Var o yengeçten bir adet bende. 5 senelik çok şükür ilk günki tazeliğini koruyor ama ben onunla artık zıtlaşmak yerine uzlaşıyorum o an haksızsa bile he deyip geçiyorum mutlu bi anında Güzelce anlatıyorum anlıyor fakat ben fazla fedakarım bu konuda :)
Ayniii benim esim tek fark seninki iki gun sonra kabahatini anliyor
Ben benimkinden ozur dilerken buluyorum kendimi
Eger evlenirseniz Allah booollll booolll sabir versin sana
Var o yengeçten bir adet bende. 5 senelik çok şükür ilk günki tazeliğini koruyor ama ben onunla artık zıtlaşmak yerine uzlaşıyorum o an haksızsa bile he deyip geçiyorum mutlu bi anında Güzelce anlatıyorum anlıyor fakat ben fazla fedakarım bu konuda :)