- 13 Ağustos 2015
- 84
- 52
- 3
Merhaba herkese
Bu uzun suredir icime dert olan seyler fakat sizlerinde fikrini almak yeni aklima geldi.Kisaca anlatmaya calisicam. Erkek arkadasimla 1yildir beraberiz, gercekten gozumun icine bakar,her istedigimi yapmaya calisir,her isime kosar kisacasi bir erkekten bekleyebileceginiz her seye sahip. Malesef soyle bisey var ki bu beni sinirden cildirtiyo ve gercekten deliricek gibi oluyorum,"her kavgamizda" her ne konuda olursa olsun yaptigi hata eger ona gore hata degilse kesinlikle gonlumu almaya calismiyo (en basta) ve beni ne yapip edip suclu konumuna sokuyo enn ufak kavgamizi sadece gururu yuzunden gunlerce uzatiyo ve ben hatasini ona oturup anlatmadigim surece kesinlikle kabahatini anlamiyo. Tartismamizin baslarinda anlatmaya calistigimda sinirden sesim yukseliyor ve her seferinde benin onun ustunde ustunluk kurmaya calistigimi dusunuyor,bu konuda inanilmaz bir kompleksi var. Ben deliriyorum,uzulup agliyorum ve iki gunun sonunda ancak bunu anlayabiliyor ve anladiginda seni uzdum haklisin cok uzattim diyor e bende napiyim kucucuk bi konu iki gun uzamis bide ustune bi bes gun ben mi uzatiyim dusuncesiyle (ve tabiki sert uyarilarimla) affediyorum. Bunun disinda hic bir problemimiz yok ama her tartismada ayni sey oldugunda deliricek gibi oluyorum artik. Sizce buna nasil bir cozum bulmaliyim sakin kalamiyorum.
Son düzenleme: