Bunların hiçbirini hediye olarak almadım ama bir keresinde atkı bere alırken seçmesine yardım etmiştim demek o yüzden arada ayrılıp barışıyoruz
Nerede yazıyordu bu güzide bilgi merak ettim
Aaaa örnek verebilir misin?Hayatımda bundan daha doğru çok az şey gördüm
Bende bu cümleden daha doğru çok az şey gördümHayatımda bundan daha doğru çok az şey gördüm
Zippo benzerliği çakmak alacağım nasıl olur ? o sigara kullanıyorAyna alın sende bak benim gördüğüm yakışıklıya uzun uzun dıye aldım dersınız süslü cümlelerle değer katarsınız
Atkı saat filan alabılıyorsanız ayrılmaz bence malum pahalı seyler artık
Para var huzur var gibi düşünüyorum
Çok çok teşekkür ederim bende zippo benzerliği çakmak alacaktımZamanında zippolar pahalıyken biz de öğrenciyken en yakın arkadasım almıştı ödeyemeden ayrılmışlardı aklıma o geldişaka bir yana bende sevgilime atkı, saat aldım şu an aynı kişiyle evliyim yani erkeğe alınacak hediye zaten sınırlı öyle olsa herkes ayrılırdı. Ayrılık sebebini acaba atkı, saat aldım yoooksaaya bağlamak komik bence :)
Ha buna katılanlar olur olmaz bilemem ama hediyeler orantılı olsun en azından yani hem sayı olarak hem de fiyat olarak. Adam sana almadan sen ona sürekli yağdırınca ya da o elinde varken 3 kuruşluk sen 100 kuruşluk alıyorsan belki orada bir sıkıntı çıkabilirÇok çok teşekkür ederim bende zippo benzerliği çakmak alacaktım
Ben ona hiç hediye vermedim ilk defa çakmak alacaktım sıkıntı olur mu? ya vazgeçersem?Ha buna katılanlar olur olmaz bilemem ama hediyeler orantılı olsun en azından yani hem sayı olarak hem de fiyat olarak. Adam sana almadan sen ona sürekli yağdırınca ya da o elinde varken 3 kuruşluk sen 100 kuruşluk alıyorsan belki orada bir sıkıntı çıkabilir
Akciğer kanseri öldürür, atkıyla kendini doğalgaz borusuna asabilirneler olabilieceği yorumlanırsan sevinirim.