Öyle deme kız.vajinismusum ama hamileyim diyen bile varolur olur
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Öyle deme kız.vajinismusum ama hamileyim diyen bile varolur olur
Bende vajinismustum amaaaa hiç hamile kalamadım yenemeden zaten mümkün değil , cidden herkes şanslıÖyle deme kız.vajinismusum ama hamileyim diyen bile varolur olur
Hahaha bu iyiydiSürtünme ile hamile kalırmiyimla sakız çiğnersem orucum bozulur mu sorusu ölümüne kapışır
O kadar emin ki kopyala yapıştır yapıyor kız napsın bunlara dert anlatılmazbenzer iki konuda da ayni mesajiniz var cok iyi yaa
niye kalasın saçmalama öyle hamile mi kalinirarkadaslar 24 nisanda sevgilimle surtunme yasadik sadece reglden hemen sonra bosalma olmaadi gelmedi hatta ama tam hatirlamiyorum ne oldugunu ama bosalma olmadigindan eminim eliyle falan yaparken hamile kalmis olabilir miyim
Onun durumu da meçhul.yani zaten deneme yapıyorlarmış.hatta kan geldi diye yazmıştı.esiyle birleşme esnasında acı duymadığı için girip girmediğini anlamamış ki insan nasıl anlamazbüyük olasılıkla girdi ve hamile kaldı.öteki türlü milyonda 1 ihtimal..Bir derdim var topiğinde vajinusmus olan biri hamile o da muhtemelen bu tür yaptı ama siz sperm yoktu diyorsunuz imkansız
Yeni nesil spermler zipliyomus haberin yok mu elinden gelmiş olabilir sonuçta zıplayan spermi tutamazsın demi ama yanielinnde olsa gelir mi icime
olmaz.elinnde olsa gelir mi icime
dördüz olabilirarkadaslar 24 nisanda sevgilimle surtunme yasadik sadece reglden hemen sonra bosalma olmaadi gelmedi hatta ama tam hatirlamiyorum ne oldugunu ama bosalma olmadigindan eminim eliyle falan yaparken hamile kalmis olabilir miyim
Hadi yaaa.elle yapılıyorsa dorduz mu oluyordur bi deneyeyimdördüz olabilir
Ciceksen eğer sevgilin sürtünürken polen bırakmış olabilir, bi test yap bakalımarkadaslar 24 nisanda sevgilimle surtunme yasadik sadece reglden hemen sonra bosalma olmaadi gelmedi hatta ama tam hatirlamiyorum ne oldugunu ama bosalma olmadigindan eminim eliyle falan yaparken hamile kalmis olabilir miyim
Eli hamilearkadaslar 24 nisanda sevgilimle surtunme yasadik sadece reglden hemen sonra bosalma olmaadi gelmedi hatta ama tam hatirlamiyorum ne oldugunu ama bosalma olmadigindan eminim eliyle falan yaparken hamile kalmis olabilir miyim