Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Olabilirsin neden olmayasın... kader kısmet böyle şeyler.arkadaslar 24 nisanda sevgilimle surtunme yasadik sadece reglden hemen sonra bosalma olmaadi gelmedi hatta ama tam hatirlamiyorum ne oldugunu ama bosalma olmadigindan eminim eliyle falan yaparken hamile kalmis olabilir miyim
Spermsiz nasıl hamile kalacaksın ?arkadaslar 24 nisanda sevgilimle surtunme yasadik sadece reglden hemen sonra bosalma olmaadi gelmedi hatta ama tam hatirlamiyorum ne oldugunu ama bosalma olmadigindan eminim eliyle falan yaparken hamile kalmis olabilir miyim
elinnde olsa gelir mi icimeSpermsiz nasıl hamile kalacaksın ?
Hayır tabi ki.elinnde olsa gelir mi icime
Tırnak arası kirden hamile kalınabiliyor . Keşke parmaklara prezervatif geçirseydiniz. Git hemen kan ver . %90 hamilesin bende 2.yi öyle hamile kaldım. Şimdi 2 yaşındaarkadaslar 24 nisanda sevgilimle surtunme yasadik sadece reglden hemen sonra bosalma olmaadi gelmedi hatta ama tam hatirlamiyorum ne oldugunu ama bosalma olmadigindan eminim eliyle falan yaparken hamile kalmis olabilir miyim
benzer iki konuda da ayni mesajiniz var cok iyi yaaTebrikler, elbette hamilesiniz. Allah saglikla kucaklamanizi nasip etsin.
benzer iki konuda da ayni mesajiniz var cok iyi yaa