• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sevgilimle son günlerde konuşurken eski profilini koy o çok güzel dedim eskisi dedi ayrıldık 5 gün geçti koymuş neden sizce ?

Bazı üyeler neden okuduğunu anlamadan yorum yapıyor çözemedim bugün 2 kez karşılaştım. Profil fotoğrafı yüzünden ayrılmamışlar sürekli kavga oluyor diye ayrılmışlar yorum yaparken iyice dikkatli okuyup öyle saldırı moduna geçin lütfen.

Konuya geleceksek olursak eski sevgilinizi stalklamayı bırakın. Ben de zamanında koymam dediğim ama arkadaşlarımın ''bu fotoğrafı koy'' dediklerini çok sonradan koymuşumdur bunun altında bir şey aramayın.
Okumuyorlar ki :KK70: başka bir konuda da konu sahibi ''ayrıldım'' demesine rağmen yorumlarda herkes ''ayrıl'' yazmış. Son zamanlarda üyelerde bi okuma problemi var.
ayrıl

Şu geriye bakmayı bir bıraksanız mı artık. Yürürken bile geriye bakarak yürüyünce düşmek kaçınılmaz. Yazık ediyosunuz kendinize en güzel yaşlarınızı tartışmalar,atışmalarla geçirerek. Sizin sevip ,sevileceğiniz, çiçek böcekli zamanlarınız. Geçim derdiniz yok,çocuk sorumluluklarınız yok. Bu anların tadını çıkaracağınıza yok engelledi ,yok fotoğrafı koydu ,kaldırdı,kaldırmadı.

Demem o ki hayatınızı yaşayın. Önünüze bakın. Zaman çabuk geçiyor,hayatta çok kısa... (Kamu Spotu gibi yorum oldu)

çok güzel demiştim o da çok eskidi artık dedi koymadı ayrıldık 5 gün geçti az önce engellenenlere girdim o profili koymuş bu arada onun isteğiyle ayrıldık seviyorum ama kavgalar beni soğuttu falan dedi ve ayrıldı ben her yerden engelledim ama o engellemedi
Boşver sen onu bakma stalk yapma

Fotoğrafı gibi kendisi de eskimiş. :)
Boşverin stalklamayın. Geri döneceği varsa bir şekilde döner zaten. Belki kafanızı karıştırmak için sizin istediğiniz o fotoyu koymuştur.

çok güzel demiştim o da çok eskidi artık dedi koymadı ayrıldık 5 gün geçti az önce engellenenlere girdim o profili koymuş bu arada onun isteğiyle ayrıldık seviyorum ama kavgalar beni soğuttu falan dedi ve ayrıldı ben her yerden engelledim ama o engellemedi
Engeli açma. Dikkatini çekmeye çalışıyor. Sakın böyle oyunlara gelme sonuç olarak ayrılmak isteyen o
çok pişmansa sen engellesende istemesende gelir seni bir şekilde ikna eder erkekler böyledir istediği biri olunca belirsizlikle bırakmaz net adımlarla gelirler. O yüzden küçük şeylere anlam yükleyip vaktini çalma.

Sen o profil fotosuna güzel demissin o da yeni gelen adaylar için önerini dikkate almış verdiğin fikri değerlendirmiş altında çok farklı sebep araman mantıksız bence madem stallk yapacaksın neden engelledin ki geriye bakarsan geride kalırsın o seni takip etsin sen onu değil giden o araştıran sen kendi yoluna bakmalısın

Ayrılmışsın olmamış, üstüne tekrar bir yerlerini kaldırmışsın bu sefer de terk edilmişsin. Devamlı surette mütemadiyen terk edilmek istiyorsan böyle devam et.
Muhattap olmaman gerekiyor. Engellediğin ayrıldığın adamın profil resmi seni artık bağlamamalı

Back