Sevgilimle rangere bile binerim diyenler:d

Tanem

Benim canım oğluuuuuummmm
Kayıtlı Üye
2 Mart 2009
6.057
1
156
Siirt
Kızlar öylesine aklıma geldi iştek yaw.
Normalde feci tırsardım rangerdan bi keresindede gene gezerken sevgilim dediki hadi binelim walla olmaz dedim neyse sonra falan ısrar edince dayanamadım bindik yalnız süperdiiii. Neyse işte asıl benim korkmam gerekirken sevgilim acayip korktu Ve ben tepede gülme krizine girmiştim, tabii söylemiyorda. Sonra ertesi akşam çok hoşuma gitti bi daha gittik inince söyledi ya ben artık yaşlandım galiba fena korkuyorum diyekaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydir igubbakcemile3 Artık ben ısrar ediyorum nolur diye
Benzeri yaşayanlarınızda olmuştur muhtemelen ?ja.s.

Son düzenleyen: Moderatör:
böyle heyecanları severim.. binerim de delikafadulden ama onun kalbi yeter mi bu heyecana bilemem

Ben binmek istesem bile sevgilim doğmamış çocuklarını öne sürer, yazık etmeyelim diyerek sıvışır oradan.kaydirigubbakcemile3

ben daha önce tek başıma bungee jumping yapmıştım onuda sürükledim berbaer atlayacağız diye ok dedi çıktık yukarı vazgeçti eskiden korkmazdım böyle şeylerden ama insanın yaşı geçtikçe daha mantıklı düşünüyor dedi :) (bu arada ben 23 eşim 30 yaşında öyle yaşı falanda geçmiş değil)

Wışşşşşşşşşşşşşşş süperdir eminimmmm:lepi:. Nasıl bişey aga boşluğa kendini bırakmak?j Aah ah yokki olanağımız deneyelim. Ki olsada vazcayardım kesinliklekaydirigubbakcemile3

zaten benim ölmeden önce yapacağım 3 şey:bungee jumping, yamaç paraşütü, bir de bilmem kaç metre 4000 yükseklikten paraşütle kendini boşluğa bırakmak neyse bunun adı o:)))

Ayyy benim midem kaldırmıyo istesede binememki geçende gondola bindim tüm gece böğğ-tatlicadiarzu- yok ben binemem

hehe ben bınerım eşim binmez..

tek basıma bınerım ben herseye o da asagıdan benı ızler ,kaydirigubbakcemile3

parasutte bıle yuksekten atlatılan bır yer vardı bılmem kac mtre ,sen bın ben senı asagıda beklerım dıye tek basıma yolladı benı kaydirigubbakcemile3

ayy heryere oyle tek basıma bınıyorum hep :gitme:

Ayy ben binmem binemem bir kere dönme dolaba ve teleferiğe binmiştik korkudan aklım çıkıyordu, o da benim bu kadar korkacağımı hiç tahmin etmemişti :kedi:

süper birşey, anlatılamaz yaşanır sadece, manyaklık, ölüm, yaşamak, uçmak hislerinin karmaşası, en büyüğü kendini aşağıya salma

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…