Sevgilimle evlenemiyorum yardim

Ne kacmasi ya, sevgilin ve sen biliyorsunuz cocukta takintili manyagin tekiymis bunun icin evlenmekten korkulurmu, sizin asil derdiniz ailelerin egitim seviyelerini dert edecegi bence. Kacmak cozum degil hayatinizi mahvedersiniz akilli davranin sanki ondan baska sey yokmus gibi dunya ondan ibaretmis gibi dusunmeyin hisleriniz gozunuzu kor etmesin.
Ailelere bahsedein bakalim ne diyecekler. Ayrica sana kacalim diyen bir adam var karsinda bilmem farkindamisin sen hala ruh ikiziyiz bilmem ne diyorsun sana kacalim diyebilecek kadar cahil yani. Isini ailesini senin isini senin aileni bir kalemde silmek ve geleceginizi cope atmak dimdizlak ortada kalmaktan bahsediyor bu adam bir kez daha dusun cidden o adamla ruh ikizimisin degilmisin kendine cidden yakistirip akli basinda ileride cocuklarinin babasi olabilecek birimi yoksa flortlestigin aranda sadece cekimin oldugu birsey mi ikisini ayirt et bu hislerini gozunu karartmasina izin verme.

Cidden o adamla birkaç kez dışarda görüştünüz diye mi evlenemiyorsunuz? Ne saçma, bana bahane gibi geldi.

Ya kacmak mi kaldi bu devirde bence o kisiyi gozunuzde cok buyutmussunuz. Bisey yapcak olsa simdiye yaprdi. Rahatsiz ediyor mu sizi? Ediyorsa savciliga verin. Hem kime ne soylerse soylesin bosverin duymayin.Takilmayin boyle seylere

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…