• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sevgilimle canımı yakan acı ayrılığımız

zulkut

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
21 Haziran 2012
207
2
96
İstanbul
merhaba bayanlar..bir kere de güzel bir haberle gelmek isterdim..ama hayatım bu yaşımda sürekli kötü şeyler cıkarıyor karşıma..mutlu olmak istiyorum..mutlu insanlar varken her tarafımda mutsuz olmak beni yıpratıyor..sevgilim beni seviyor diye düşünyorum bazen de tedirgin oluyorum..2011 24 nisandan beri ilşkmiz var..cok yakşklı degildir çok harika degildir zengin degil eglenceli de deil belki ama ona aşığım sanırım..kopamıyorum..alışkanlık degil eminim..ben şimdi her şeyi anltamıcam ama onun için çok fedakrlık yaptım bu kadr söliyim..ki ben hiç böyle biri degilimdir..hep güleryüzlüydüm ve de..doğum günümde adanadan buraya gelicekti..nromalde orda yaşıyo ailesi ama aynı okulda okuyoruz..geldi o gün tartştk ama daha blşmadan sonra planalr yattı gibi oldu..ama ben yinede yanına gittim süpriz yaptım (kendi doğum gününmde )arkdsnın evinde kalıyodu bi kız bi erkek ikisi sevgili çok ttatlılar..onların iyi anlşıp mutlu oldklarını görnce içim gitti zaten..her enyse ben anneme yalan söelyip içmem gereken ilaçlarımı yanıma almadgm halde herşeyi göze alıp onlarla birlikte kaldım..bugun eve döncektim sevgilm de adanay döncekti..otrduk pc de sims oynuyoduk...sonra birden benim varlığından rahatsız oldgum bi zamanlar kavga etmemize sebep olan bi kız bunu aradı..uzun zamandr konşmuyormş samimi olmadgı sınf arkadşı..bu da telefnu açmadı bakmadı..benim yanmda bakmaması benim sinirme dokundu...aç konuş dedim..çünkü içimden bi his sonra açıp konşcagnı benim yanmda raht edemdgni söyledi..ben de üssteledim sürekli...çünkü bu konular beni bıktrdı artık...beni aldtmadı ama bu kızlardan cok bıktım..kızlardn nefret ettim..ben de ısrarla benimyanmda konşucksın ara derdi neymiş sor dedim..çünkü sevglimi araması çok saçmaydı gerksizdi..sonra beni umrsmaıyomş gibi pc oynmaya devam etti ben de kapttım üst üste ik kere pcyi..sonra bu bi kenara geçti otrdu ama beni umrsamıyomş gibi suratm bakmıyo ben konuşuyorum bakmıyo..ben snirlendim hemde fazlasıyla..sonra telefnunu aldım (telefnunu karştrmama müsade etmiyor bu beni iyice kıllandrıyor zaten)telefonuna sonra baktm gerçççi bişi göremedim ama hala şüpheliym..neyse sonra bu da snirledi telini alınca elimden almya çalştı ben vermedim inat ettim baya uzun bi süre micadele ettik..bu sonra kolmuu flan sıkıp almya calştı farkında degildi snirden naptığının canımı yaktı baya..ben de ona tekme falan attım..snirden titrydum bu sonra zorla aldı ben agladım falan ..sonra ben gdyorum dedim..üstmü giyndim çkıcam flan dedm bu bırakmıyorum böyle dedi bu halde bişey olur ben bliyoru flan dedi..ben de seni görmek duymk istmıyorum flan dedim..ama gerçekten bir sene içnde bütn bana yaşttgı olaylrdan dolayı çok snirliydim..cıktım onra bu da geldi(beni otobus durgna bırakmak çin ben gelmemesi konusunda ısrar ettgm halde)..ben buna cok agır şeyler söyledim ..ama hepsni gerçekten haketti ve epsi dogru hakaretlerdi..sonra otbs durgna yaklştgmzda ben yorudum baya yurmştuk bi gölgeye otrduk..ordada içimden gelen şeyleri söyledim ve gerçekten kıgndım..sonra söyledklerim cok agır geldi hrlde bu da gitti..ona cok kızgnım hatta ayrılmamaız belki de en dogrusu..ama içim çok acıyor..içim titriyor..hayat bana kötü gelyor..geçer diceksiniz..ama o benim ilk ilşkim sayılır..ben unutablen biri degilim..ona sarılmadan yaşayamıyorum..bu çok köt bid urum...bukadr pasf aciz hiç deglimdir..hatta gğçlü oldgmu söylerlerdi..ama ben cok güçsüz kalıyorum o gidnce..hep ii olcgmz gnü istyorum..ona hem çok öfkeliyim hem cok seviyorum..canım cok acıyor sürekli aglamak geliyor içimden gözlerim doluyor..annemlerin yanında tutuyrum kendimi..şimdi biliyorum unut onu bırak diyenler olcak..ama ben bu duruma katlanamıyorum gerçektn ...bu arada söylemyi unuttum bana mesaj attı ayrıldktan bi kaç saat sonra onu da yazıyorum buraya direk:
'bu mesaja cevap vrme..
seni aldatma ya da kızacagın bir şey yapmadım.bir daha konşmyı dşünmediğim biri aradı ve sorun cıktı keşke olmasaydı.ben hatalıyım özür dilerim ama umursamaz degilim sadece yanında eger umursamz durmazsam sürkli kavga ederdik.söyldiklern aklımdaiyi biri olmak çabalayacağım.hattımı da değiştireceğim ki kurtul benden.seni gerçekten çok sevdim.inşallah en çok mutlu olacaksın' bunu dedi..sizce bunu den bi erkek nasıl duygular içnde olur kafam çok karışık..daha sonra sanırm onu rayım ya da mesaj atym diye bana dediki trafik kazası geçirdik ddeedi..ama küçük bir kazaymış mnbüs kaza yapmş bir şey olmamış..ben de cevap vermemiştim zaten..sizce bana geiri döner mi..dönse bile aynı o ocak yine biliyorum..ama onu cok sevyorum napabilirm bilmiyorum.. :14: onu sarıp sarmlamak istiyorum..ama beni korutyr bi gün bei svemyi bırkmasından flan cok seydn korkuyorum..ve zaten ayrıyz şuan..ooff kafam çok darmaduman..insan sevdiklerinden biri eksilnce yaşayamıyor..o ölmüş gibi davranmak değil denedir bu söyler misniz..annemi sevdgim kadr seviyorumdur belki okadr olmasa bile..bi nsanın bidaha annesini görmemedi gibi bişey benim onu görmemem..canımı onca acıtmasına ragmen yoklugu cok kötü..yaptıkları bana çok koysa bile yoklugu berbat..acı çekiyorum hayat cok kötü görnyor gözüme :14:

Ara çocuğu, böyle şeyler için ayrılmayın bir daha da. Bunlar kavga sebepleri bence ayrılma değil. Bir insanı bu şekilde silmek kolay mı? Hatalı bile değildir belki, kızın teki aradı diye. Güvenmeyi öğrenmeyi seçmeniz lazım. Vakit geç olmadan arayın, ulaşın. Tabii ki sizi geri istiyor. Kaza yaptım falan demesi bu yüzden. Küçük bir kazayı hayatınızdan çıkacaksa neden haber versin hemen? Cok vakit kaybetmeyin.

Ara çocuğu, böyle şeyler için ayrılmayın bir daha da. Bunlar kavga sebepleri bence ayrılma değil. Bir insanı bu şekilde silmek kolay mı? Hatalı bile değildir belki, kızın teki aradı diye. Güvenmeyi öğrenmeyi seçmeniz lazım. Vakit geç olmadan arayın, ulaşın. Tabii ki sizi geri istiyor. Kaza yaptım falan demesi bu yüzden. Küçük bir kazayı hayatınızdan çıkacaksa neden haber versin hemen? Cok vakit kaybetmeyin.

Ama hep dönen ben oluyorumnerdeyse ve gerçekten bu iyi olmuyor sürekli ayrılıp barışıyoruz..bu ilşki de ben dahaçok alttan alıyorum bazen sanki..ve ayrılma sebebim kızın araması da degil..telefnu benim yanmda açmadı bakmak konşmk istemiyorum diyo..ben buna inanamadım açıkçası surat ifadesnden falan..ayrılma sebebimiz kavga ederken ki kaba davrnışlarıydı..beni inctmesi..beni çıldrtması..snrlennce kendni kaybetmesi..onun düzelmesi gerek..ooff canım çok acıyor bu şekilde :14: ..ben hatalı olsam ona dönerim bi saniye bile beklemem..ama oyle degil işte..

anlayamadığım bir şey var...

ayrıldıktan sonra çok üzgün ve pişman olduğunuzu okudum yazdıklarınızdan... fakat bu kaza meselesinde neden cevap vermediniz ya da aramadınız? ?

kaza küçük olabilir.. sizinde dediğiniz gibi arayın sorun diye kaza olayından haberdar ediyor...

aramamanız gerçekten üzücü olmuş...

ortada çok elle tutulur bir şey yok.. hayır olsa bile bu kadar sevip öldüğünüz insan kaza yaptım dediğinde nasıl tepkisiz kaldınız...

acaba gerçekten sevmiyor olabilir misiniz? ? :44:

Kötü olmuş ya..Bencede yanında bakmalıydı telefona.Zamana bırakman gerekiyor şimdi bazı erkekler ayrılıktan sonra gerçekten olgunlaşıp geri dönüyorlar ;)

anlayamadığım bir şey var...

ayrıldıktan sonra çok üzgün ve pişman olduğunuzu okudum yazdıklarınızdan... fakat bu kaza meselesinde neden cevap vermediniz ya da aramadınız? ?

kaza küçük olabilir.. sizinde dediğiniz gibi arayın sorun diye kaza olayından haberdar ediyor...

aramamanız gerçekten üzücü olmuş...

ortada çok elle tutulur bir şey yok.. hayır olsa bile bu kadar sevip öldüğünüz insan kaza yaptım dediğinde nasıl tepkisiz kaldınız...

acaba gerçekten sevmiyor olabilir misiniz? ? :44:

arkadşına sorması için rica ettim bir şeyi yokmuş..bunu yapmak zorundaydım ona ne kadr kızgn oldgmu bilmesini sitedim..eger bişey olasydı yanına koşar giderdim bile..ama bu yaşadklrımız ilk degil sürekli ayrılp barışıyoruz ve hep sert katı olan o..ben anlyışsız biri degilim hep alttan alablirm ama aptal yerne konuldgmu hissettim ve bu beni delirtir her kızı kadını delirtecegi gibi..

Kötü olmuş ya..Bencede yanında bakmalıydı telefona.Zamana bırakman gerekiyor şimdi bazı erkekler ayrılıktan sonra gerçekten olgunlaşıp geri dönüyorlar ;)

biliyorum tatlım olmadı da degil..daha önceleri ciddyetmi anladıgnda telefonda agldı yalvardı bile..ama bu sefer öyle olur mu bilmyorum..ne yaparsa yapsın ondan vazgeçemiyorum..kendimi çözemiyorum ..benim istedgim hiç bir özellk yok onda anlaşamıyoruz da ..alışkanlıkda yok ..ama neden bu kadar özlüyorum kopamıyorum bilmiyorum..şarkı dinlemeye korkuyorum ..ona sarılmak dünyalara sahip olmak giibi.. :14:

biliyorum tatlım olmadı da degil..daha önceleri ciddyetmi anladıgnda telefonda agldı yalvardı bile..ama bu sefer öyle olur mu bilmyorum..ne yaparsa yapsın ondan vazgeçemiyorum..kendimi çözemiyorum ..benim istedgim hiç bir özellk yok onda anlaşamıyoruz da ..alışkanlıkda yok ..ama neden bu kadar özlüyorum kopamıyorum bilmiyorum..şarkı dinlemeye korkuyorum ..ona sarılmak dünyalara sahip olmak giibi.. :14:

sen bayaa aşıksın...zıtlıklarınızı görebiliyosun farklı olduğunuzunda farkındasın demekki birbirinizi çeken bir şey var.Buda aşk oluyo işte.Bence zamana bırak.Madem öyle bir mesaj attı bunun üstüne düşme daha.Eğer iyi gelecekse şuanlık bir şeyler duymak istersen pek ilgilenirmisin bilmiyorum ama arkadaşlarımız aşk falı bakıyor.
http://www.kadinlarkulubu.com/burcl...-iskambil-fali-bakiyorum-16.html#post26178012
sevgilinin ve kendi ten renklerinizi yaz yorumlasınlar belki moralin düzelir ama olumsuz seyler duyarsanda üzülme sadece fal :)) ama benden tavsiye zamana bırak üstüne sakın düsme....özlesin haber almaya calıssın

sen bayaa aşıksın...zıtlıklarınızı görebiliyosun farklı olduğunuzunda farkındasın demekki birbirinizi çeken bir şey var.Buda aşk oluyo işte.Bence zamana bırak.Madem öyle bir mesaj attı bunun üstüne düşme daha.Eğer iyi gelecekse şuanlık bir şeyler duymak istersen pek ilgilenirmisin bilmiyorum ama arkadaşlarımız aşk falı bakıyor.
http://www.kadinlarkulubu.com/burcl...-iskambil-fali-bakiyorum-16.html#post26178012
sevgilinin ve kendi ten renklerinizi yaz yorumlasınlar belki moralin düzelir ama olumsuz seyler duyarsanda üzülme sadece fal :)) ama benden tavsiye zamana bırak üstüne sakın düsme....özlesin haber almaya calıssın

ten rengimizi nasıl söylicem ki ..o esmerdr ben beyaz tenlyim ama çok beyaz degilim..bu arada evet sanırım bu aşk..o bilmiyor ama onu ilk gördgümde kendim bile farketmeden ona cekildim..uzun bi süre aynı snıfta oldgmz halde konşmuyoduk arkdş bile degildik..ama içimde ona kayan bişeyler vardı sanki..naısl anltılır ki bu ..keşke şıpsevdi olsaydım diyorum abzen..o zaman kolayca unutur başkasına alışırdım..onu okadr kıskanıyorum ki okadr paylaşamıyorum ki..bu sevgi bana agır geliyor gerçekten cok agır geliyor..

arkadşına sorması için rica ettim bir şeyi yokmuş..bunu yapmak zorundaydım ona ne kadr kızgn oldgmu bilmesini sitedim..eger bişey olasydı yanına koşar giderdim bile..ama bu yaşadklrımız ilk degil sürekli ayrılp barışıyoruz ve hep sert katı olan o..ben anlyışsız biri degilim hep alttan alablirm ama aptal yerne konuldgmu hissettim ve bu beni delirtir her kızı kadını delirtecegi gibi..

Allah korusun da başına bir şey geldikten sonra zaten gitseniz ne gitmeseniz ne?
yaa bilmiyorum ama işte bazı erkekler böyle... kendileri bir şey yapamıyor iyi yönde.. bunun yerine çeşitli haberler gönderiyor...

hani ortada kaza var ama bunun altında çok başka anlamlar var aslında...

bilemedim sevgilinizi siz daha iyi tanırsınız....

bu kadar seviyorsanız, diğer yorumlarınızı da okuyorum da çok aşık olduğunuz görünüyor.. o halde oturup düzgünce konuşmayı neden tercih etmiyorsunuz?
yani salak yerine konduğunuzu hissettiğinizi kendisiyle paylaşmanız daha doğru olmaz mı?

sadece içinde bulunduğunuz durumdan en azından haberdar olsun...
siz neden böyle oldunuz bir bilsin...
kendi anlasın diye beklerseniz çok beklersiniz ve boşuna üzülmüş olursunuz... benim fikrim....

Allah der ki;Kimi benden çok seversen onu senden alırım... O'nsuz yaşayamam deme, seni O'nsuz da yaşatırım... Ve mevsimler geçer, gölge veren ağaçların dalları kurur, sabır taşar, canından saydığın Yar bile bir gün el olur.. Aklın şaşar, dostun düşmana dönüşür, düşman kalkar dost olur, öyle garip bir dünya işte.. Olmaz dediğin ne varsa hepsi olur.. Düşmem dersin düşersin, şaşmam dersin şaşarsın.. En garibi de budur ya, öldüm der durur, yine de yaşarsın.'Hz. Mevlana'

bu cümle benı hep çok düşündürmüştür kimseye gereginden fazla deger verme o seni seviyosa döner boyle saçma sapan şeylerden dolayı ınsan sevdiğinden vazgeçmemeli.onsuz yapamam falan deme ona olan sevgini annenle kıyaslama bile annen senı ne olursa olsun bırakmaz gercek sevgide budur zaten.gözlerini iyi aç insanları daha iyi tanı...

Son düzenleme:
Telefonu gizlemesi ,bakmana izin vermemesi mide bulandırıcı .
Eğer senden çekinmeseydi ,açardı o kızın telefonunu .

O mesajı da sen geri dön ,pişman ol diye yazmış .

Allah korusun da başına bir şey geldikten sonra zaten gitseniz ne gitmeseniz ne?
yaa bilmiyorum ama işte bazı erkekler böyle... kendileri bir şey yapamıyor iyi yönde.. bunun yerine çeşitli haberler gönderiyor...

hani ortada kaza var ama bunun altında çok başka anlamlar var aslında...

bilemedim sevgilinizi siz daha iyi tanırsınız....

bu kadar seviyorsanız, diğer yorumlarınızı da okuyorum da çok aşık olduğunuz görünüyor.. o halde oturup düzgünce konuşmayı neden tercih etmiyorsunuz?
yani salak yerine konduğunuzu hissettiğinizi kendisiyle paylaşmanız daha doğru olmaz mı?

sadece içinde bulunduğunuz durumdan en azından haberdar olsun...
siz neden böyle oldunuz bir bilsin...
kendi anlasın diye beklerseniz çok beklersiniz ve boşuna üzülmüş olursunuz... benim fikrim....

ah cnaım bunları yapmadgımı mı zannediyorsun? ne zaman konuşmaya çalışsam bukonular can sııkıcı diye kaptmya calışıyor falan bi türlü adam gibi konuşamıyorum..konuşsam bile anlasa bile aynı şeyler yine tekrar ediyor..bu yüzden çaresizim zaten ne yapcagmı bilmiyorum..pskilojim okadar allak bullak oldu ki kabus görüp duruyorum ..elimden bir şey gelse hiç düşünmem yaparım..ama şuan yaptığım en mantıklı şeyi yapıyorum susuyorum ve onsuzum..böyle olması gerek ne kadr istemsem de :14:

Telefonu gizlemesi ,bakmana izin vermemesi mide bulandırıcı .
Eğer senden çekinmeseydi ,açardı o kızın telefonunu .

O mesajı da sen geri dön ,pişman ol diye yazmış .

aynen öyle sana katılıyorum..bu yuzden bu kadar katı olmaya çalışıyorum..ne demek ya benim yanımda telefonu açmamak..bu büyültülmeyecek bir durum degil..eminim kız daha sonra arayınca acacaktı çünkü ben o kızı sevmyorum diye beni yanımda konuşmak istemedi..kim bilir ne konuşucaktı o pislik kız bak hayırlaynca bile çok sinirlendim

yorumları falan okumadım direkt anlattıgın seylerı yorumluyorum yaşın kaç çok merak ettimm?
kızlarında sevgılısı olan erkeklerle telefonunu acmamasına soguk davranmasına ragmen aramasına sınır olurum ne bu anlamıyorum.. sınır olmakta haklısın ama kavga etmekte değil sonuçta erkek arkadaşın aramamış arayan kız ve yanında açmamakta haklı emınım yanında acsa tek kelımesıyle yıne kavga cıkaracaktın..tabı sevgılınde sutten cıkma degıldır kızlar nekadar ısrar etsede o sınırını korusa aramaktan vazgecırebılırdı bunun ıcın ne yapmıs?konusabılırdın bu kadar rahatsızsan.. haklı oldugunu bılıyo sımdı bıraz duygu somurusu gıbıme geldı yazdıklarımda kızma sevgılını cok sevebılırsın ama bu kadar ustune dusme derım..seni seviyorsa anlaması gerek bazen olabılır bunlar kıskanabılır demesı gerek tabı her zaman yapmıyorsan..

yorumları falan okumadım direkt anlattıgın seylerı yorumluyorum yaşın kaç çok merak ettimm?
kızlarında sevgılısı olan erkeklerle telefonunu acmamasına soguk davranmasına ragmen aramasına sınır olurum ne bu anlamıyorum.. sınır olmakta haklısın ama kavga etmekte değil sonuçta erkek arkadaşın aramamış arayan kız ve yanında açmamakta haklı emınım yanında acsa tek kelımesıyle yıne kavga cıkaracaktın..tabı sevgılınde sutten cıkma degıldır kızlar nekadar ısrar etsede o sınırını korusa aramaktan vazgecırebılırdı bunun ıcın ne yapmıs?konusabılırdın bu kadar rahatsızsan.. haklı oldugunu bılıyo sımdı bıraz duygu somurusu gıbıme geldı yazdıklarımda kızma sevgılını cok sevebılırsın ama bu kadar ustune dusme derım..seni seviyorsa anlaması gerek bazen olabılır bunlar kıskanabılır demesı gerek tabı her zaman yapmıyorsan..

bu durum benim için büyük bi durum..o telefonu benim yanımda açması gerkrdi ve mesafeli bir şekilde konuşarak sesiyle kıza 'beni aramandan rahatsızım' cülesni yansıtması gerekirdi..kız benden degerli degil sonuçta olmamalı.kaldıramıyorum düşündükçe snirleniyorum..bundan önce de bi kaç kişi için kırmıştı beni..kaldramyorum artık..onsuz ölmem tabiki de yaşarım yaşıyorum da..ama çok kötü hissediyorum..nasıl bu akdar sevebildiğime ben de şaşırıyorum..her an aklımda..keşke o beni bu kadar sevseydi..boğuluyorum kendi sevgim içinde..ve etrfndki bütün kızlarda nefret ediyorum hepsi erkeklerin agzına düşüyor hepsi erkek ilgisinin delisi olmuş bıktım artık..böyle bir kız olmadığım için daha da nefret ediyorum onlardan.ben her zaman kendimi onlardn farklı tutmayı başarabildim ve şimdi onlara yenilmek istemiyorum.hepsini gebertmek istyorum öldrmek istyorum o kadar öfkeliyim! ama tabi bu duyguları hissetmemdeki en büyük suçlu aptal mal sevgilim! bu arada 20 yaşındayım..20 yaşında mutsuz bi salağım resmen.okadar çok problem birktirdim ki kafamda..yoruldum yaşamaktan hiç bir umudum mutluluğum yok :14:

kızlar kafayı yicem ya..hiç bi plan yapamıyorum..bir an olsun kafamı dinlendrip başka şeyler düşünüp uygulamak istesem de kafamın içinde sanki labirent yaratıyor bu çocuk içinden çıkamıyorum düşüncelerin..onu çok özlüyorum..ama dedim ya ben dönemem..o dönse bile evet dememem gerek ..en azından hemen dememem gerek..off keşke her şey daha kolay olsaydı :14:

kızlar kafayı yicem ya..hiç bi plan yapamıyorum..bir an olsun kafamı dinlendrip başka şeyler düşünüp uygulamak istesem de kafamın içinde sanki labirent yaratıyor bu çocuk içinden çıkamıyorum düşüncelerin..onu çok özlüyorum..ama dedim ya ben dönemem..o dönse bile evet dememem gerek ..en azından hemen dememem gerek..off keşke her şey daha kolay olsaydı :14:

çok garip ama bizim ilişkimiz de aynen sizinki gibi başladı. aynı sınıftaydık ama arkadaş bile değildik hatta aynı sınıfta olduğumuzun farkında bile değildim ben sonra ne oldu da oluştu o aramızdaki büyük çekim bilemiyorum ama RESMEN AŞIK OLDUM! hangimiz daha çok seviyoruz bilemiyorum ve tamamen zıt karakterleriz aslında olaylara yaklaşımımız çok farklı. neyse uzatmayayım başlangıç böyle derken neler yaşadık bir bilsen ne badireler atlattık.. 2,5 yıl oldu 1yıldır nişanlıyız ama öyle büyük şeyler atlattık ki sevgimiz galip geldi sonunda. nişanda olaylar çıktı aileler artık görüşmüyor ben de annemle görüşmüyorum nedeni sadece nişandaki olaylar değil ama tuz biber oldu işte düşün ki en mutlu günümü hatırlamak dahi istemiyorum. artık tek isteğim mesleğimizi elimize alıp evlenmek kendi ayaklarımızın üstünde durmak..

bunları neden mi anlattım?? hayatımda ilk defa aşık oldum ve onsuz yapamıyorum bikaç kez ayrıldık ve o anki hislerimi sana anlatamam ruhumu bedenimden ayırdılar sanki.. birisi böyle şeyler hissetceğimi söylese hayatta inanmazdım. yani kısacası seni çok iyi anlıyorum. sana tavsiyem eğer erkek arkadaşın da seni seviyorsa ve bu tartışmanız için mantıklı bir açıklamada bulunursa durma koş ona çünkü onsuz hayata katlanabileceğini sanmıyorum. ama eğer karaktersiz biriyse, sana değer vermiyo ya da sevmiyosa ve sen bunu hissettiysen bitirebilmişken bir daha asla ona dönme. şimdiki acın hiç bi şey kalır sonrakilerin yanında..

bu durum benim için büyük bi durum..o telefonu benim yanımda açması gerkrdi ve mesafeli bir şekilde konuşarak sesiyle kıza 'beni aramandan rahatsızım' cülesni yansıtması gerekirdi..kız benden degerli degil sonuçta olmamalı.kaldıramıyorum düşündükçe snirleniyorum..bundan önce de bi kaç kişi için kırmıştı beni..kaldramyorum artık..onsuz ölmem tabiki de yaşarım yaşıyorum da..ama çok kötü hissediyorum..nasıl bu akdar sevebildiğime ben de şaşırıyorum..her an aklımda..keşke o beni bu kadar sevseydi..boğuluyorum kendi sevgim içinde..ve etrfndki bütün kızlarda nefret ediyorum hepsi erkeklerin agzına düşüyor hepsi erkek ilgisinin delisi olmuş bıktım artık..böyle bir kız olmadığım için daha da nefret ediyorum onlardan.ben her zaman kendimi onlardn farklı tutmayı başarabildim ve şimdi onlara yenilmek istemiyorum.hepsini gebertmek istyorum öldrmek istyorum o kadar öfkeliyim! ama tabi bu duyguları hissetmemdeki en büyük suçlu aptal mal sevgilim! bu arada 20 yaşındayım..20 yaşında mutsuz bi salağım resmen.okadar çok problem birktirdim ki kafamda..yoruldum yaşamaktan hiç bir umudum mutluluğum yok :14:

ne bu şidet bu celal:47::))önce bir sakin ol..önceki yorumumdada söylemiştim sordun mu konustunmu diye? sevgilinlede bu şekilde konuşuyorsan zıttına gitmiş bile olabilirsinn...daha öncede aynı şeyi yaptı dediğine göre durum bu şekilde olabilir yada gerçekten seni sevmiyor olabilir..sen çok sevebilirsin ama bakarmısın bir kendine hakaretler kendine bile, kızlara geberticem demeler karşımda 20 yaşında hırçın bir kız sen böylemi görünmek istersin? önce bir kendine gelmelisin yoksa bir bakmışın olaylar daha fazla ilerlemiş sen sevgilin için herşeyi yapmış, kavgalar devam etmiş sonunda sen haksız olup kendine olan saygını bile kaybedebirsin sonra çıkar bunun acısı keşke bu kadar uğğraşmasaydım ne hale getirdi diye ah vah edersin yıne ama bu kez pişmanlıktan..

ben dışarda böyle değilim diyebilirsin ama burda yazdığına göre içinde bişeyler var, bunlar bir yere kadar saklanır sonra patlar daha kötüsü olur önünü alamazsınn...ben sadece tek kavgayı göz önüne alarak yazmıyorum yorumları o kadar çok aşığım ölüyorum diyorsun ki önünü almazsan anlattığım gibi olabilir...... yukarda arkadaşın bir tanesi mevlanın bir sözünü yazmış bende çok severim sende aklına getirsen arada sırada çok iyi olur:))....hem hayat bu belkide başkasına aşık olucaksın :16:bellide olmaz

çok garip ama bizim ilişkimiz de aynen sizinki gibi başladı. aynı sınıftaydık ama arkadaş bile değildik hatta aynı sınıfta olduğumuzun farkında bile değildim ben sonra ne oldu da oluştu o aramızdaki büyük çekim bilemiyorum ama RESMEN AŞIK OLDUM! hangimiz daha çok seviyoruz bilemiyorum ve tamamen zıt karakterleriz aslında olaylara yaklaşımımız çok farklı. neyse uzatmayayım başlangıç böyle derken neler yaşadık bir bilsen ne badireler atlattık.. 2,5 yıl oldu 1yıldır nişanlıyız ama öyle büyük şeyler atlattık ki sevgimiz galip geldi sonunda. nişanda olaylar çıktı aileler artık görüşmüyor ben de annemle görüşmüyorum nedeni sadece nişandaki olaylar değil ama tuz biber oldu işte düşün ki en mutlu günümü hatırlamak dahi istemiyorum. artık tek isteğim mesleğimizi elimize alıp evlenmek kendi ayaklarımızın üstünde durmak..

bunları neden mi anlattım?? hayatımda ilk defa aşık oldum ve onsuz yapamıyorum bikaç kez ayrıldık ve o anki hislerimi sana anlatamam ruhumu bedenimden ayırdılar sanki.. birisi böyle şeyler hissetceğimi söylese hayatta inanmazdım. yani kısacası seni çok iyi anlıyorum. sana tavsiyem eğer erkek arkadaşın da seni seviyorsa ve bu tartışmanız için mantıklı bir açıklamada bulunursa durma koş ona çünkü onsuz hayata katlanabileceğini sanmıyorum. ama eğer karaktersiz biriyse, sana değer vermiyo ya da sevmiyosa ve sen bunu hissettiysen bitirebilmişken bir daha asla ona dönme. şimdiki acın hiç bi şey kalır sonrakilerin yanında..

beni sevmiyor degil sanırım ama anlayamıyorum daha cok deger veriyordu şimdi sanki kendini naza çekmeye başladı gibi geldi..anlayamıyorum..ve bizim yaşadılarımız kendi aramızdki badrelerdi..başkaları bize engel oldu da biz direndik olayı falan degil..öyle olsa dört kolla sarılırım ona...ama ben verdgi degeri görmek istiyorum..bilmiyorum bilmiyorum kafam çok karışık..

Back