• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sevgilimle ben

sevvalnursevo

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
29 Temmuz 2020
11
5
0
22
Kızlar öncelikle ben oyun hastasıyım ve hesabım yaklasık 2 hafta önce calındı sevgilim saolsun tekrar aldı fakat geri vermek için beni istiyor yaşımın küçük oldugunu söyledim fakat bizden küçüklerde yapıyor dedi onun dısında hesabım 3 yıllık ve oyunları seviyorum içinde para var hesabımın sadece öpme olcak fakat zinaya giriyor diye biliyorum ama evlenceğimizi söylüyoruz hep ne yapmalıyım acil cevao

Sakal bıyık kokusu geliyor :KK53:
Kızlar öncelikle ben oyun hastasıyım ve hesabım yaklasık 2 hafta önce calındı sevgilim saolsun tekrar aldı fakat geri vermek için beni istiyor yaşımın küçük oldugunu söyledim fakat bizden küçüklerde yapıyor dedi onun dısında hesabım 3 yıllık ve oyunları seviyorum içinde para var hesabımın sadece öpme olcak fakat zinaya giriyor diye biliyorum ama evlenceğimizi söylüyoruz hep ne yapmalıyım acil cevao

Sevgilin seni kullanmak istiyor aklin varsauzak durursun. Sinavdan kac aldin üniversite tercihlerini falan sorsana burada ablalarina. Ne demeye yok beni istiyor yok opuscez bilmem ne.

Git öp mü diyelim, nasi bi yardim bekliyosun ki, senin aklın ermiyor mu ?
sadece yardım almaya geldim bu kadar basit yanlız sizde utanın anneme diyemediğim şeyleri buraya yazıyorum sırf abla olmak yerine aşalıyosunuz sizde annesiniz çocuguna böyle bişe gelmesini istemessiniz

yardımcı olmuycaksınız köstek de olmayın burda yeniyim
Bi kıytırık oyun şifresine öptürecek kadar saf ötesi bir kız olma ihtimali beni ürkütüyor yavrum. Bari yalnızken öptürme, öpmeyle kalmaz çünkü.

sadece yardım almaya geldim bu kadar basit yanlız sizde utanın anneme diyemediğim şeyleri buraya yazıyorum sırf abla olmak yerine aşalıyosunuz sizde annesiniz çocuguna böyle bişe gelmesini istemessiniz
Pardonn neyden utanacakmisim ben??
O mesajin neresinde asagilamak??
Sevgili yapmayi biliyosun ama su yazdigin konuda sevgilinin amacini anlamiyosun??
Acik acik mi yazalim amaci?

Kızım gaç gaç sapıkla sevgili olmuşsun. Bırak yeni hesap aç gurban olduğum yedirme kendini. Hesabını geri aldım veririm ama benim olursan ne ya.. vıyyyk.

Back
X