Sevgilimle aramız soğumaya başladı

Haklısın şu an sadece yoğun ve aşırı stresli bi dönemdeyim ve belki de muhakeme yeteneğim azalmıştır, düşüncelerim berrak ve sağlıklı değildir diye biraz daha zaman vermek istiyorum. İlişki beni hala bu şekilde mutsuz ederse kendime olan güvenimi kazanıp sosyal hayatıma biraz daha özen göstermeye başlayıp tekrar kendime vakit ayırdığım evreye dönünce son kez konuşup ilişkiyi noktalamak en sağlıklısı sanırım

bence şimdilik biraz sal, kendi hayatındaki önemli duruma odaklan
şu an bunlarla fazla uğraşma
sınavı atlattıktan sonra bi gözden geçirebilirsin

Sizi eskisi kadar sevmiyor.
Kendinizi yıpratmadan geri çekin.
Yazmazsa yazmayın. Aramazsa aramayın.

Adamla beraberken kimse aramıyor ona rağmen hala instagram listesini kontrol ediyorum Bana çok zararı olduğunu fark ettim hafta sonu sürekli ağlayıp gözlerim şiş gezince dedim ki artık sal biraz pek ilgilenmemeye çalışıyorum kendim çok yıprandım birini bu şekilde tutamazsın artık kendime vakit ayırıyorum bu değişimim arkadaşımla konuşunca oldu onun sorduğu sorular kotu niyetli değildi ama bende panik sonucu dogurdu siz de bir gozden gecirin bu surece bir seyler itmistir sizi de. Dua edin bol bol ben oyle duruldum yani bana 2 kırıcı laf etse hungur hüngür agliyordum oyle diyeyim de durumu anlayın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…