sevgilimle 1ay önce ayrıldık :(( uzun ama lütfen okuyun.

erik91

Üye
Kayıtlı Üye
24 Haziran 2013
3
0
6
Adana
Bayanlar uzun ama lütfen okuyun lütfen yardımınız gerek ;( geçen sene 14 Mayıs'ta 3 senenin yalnızlığı ardından biriyle tanıştım ilk başta pek hoşuma gitmedi ama sonradan bana açıldı ve kalbimi kazandı manevi çok huzur buldum onunla..bana aşırı düşkündü,benim için herşeyi yapıyordu ..yaz dönemi ben köpek istedim çok severim köpekleri bana köpek aldı ,ikimizin köpeği oldu ve adına da ilk paylaştığımız meyvenin ismini verdik ..erik oldu adı..bu arada o 24 yaşında üniversitede öğrenci bende 23 yaşındayım bende öğrenciyim farklı bölümlerde okuyoruz benim okulla ilgili çok sıkıntım oldugundan bir dönem okula gitmedim nerdeyse hep onun evine gelip yemek ,çamaşır işleriyle uğraşıyordum ama isteyerek o çok kızıyordu ,bana yapma etme diyordu ama ben isteyerek yapıyordum..o da beni mutlu edicek şeyler yapıyordu tabi.köpeğimizde onun evinde kalıyordu her gün onlarla zaman geçiriyorum mutluyuz derken bir gün ev arkadaşı erkek arkadaşıma bıçak çekti ..köpeğimle biz korktuk ve ağlamaya başladık biz öyle yapınca erkek arkadşmda kavgaya bulaşmadı ertesi gün erkek arkadaşım ben bu evden çıkıcam dedi ama tek başına çıkıcak maddi durumu yok ,yurda gitmekte istemiyor dedim ki ben sennle eve çıkarım hem huyumuz belli herşeyimiz belli mutlu oluruz dedim.ilk önce düşündü aileme ne dicem diye sonra tamam dedi..ikimizde ailelerimize yalan söyledik gelmek isterlerse engelledik falan ama sırf birbirimiz içindi..bir ev bulduk zor olsa da taşındık herşey çok güzel gidiyordu derken ev sahibi geldi evi sattım dedi iki alt kata indik erkek gibi eşya da taşıdım yeri geldi..sonra ertesi gün ev sahibi yine aradı yanlış ev oldu bir üste taşının dedi..erkek arkdsm sinirlendi bende ona bağırdım birşey diyemiyorsun ben sertim lafımı veririm diyorsun ama uygulamıyorsun dedim ve tartıştık sonra yine elele verdik taşındık üste ..yaparız ederiz dedik birlikte yaparız ve yaptık evi taşıdık ama en son yerleştiğimiz evde herşey uğursuz olmaya başladı.ailesi aradı maddi durumumuz kötü yurda çık diye çok sinirlendim eşyalarını topladı ne yapıyorsun dedim ben senn için herşeyi göze aldım çekip giderek mi kurtulacaksın dönem ortasında ben nereye gidicem dedim bağırdım ,çağırdım ona ve sonra yeter dedi ağzını eğdi o anda Tokat'ı bastım pişman oldum öptüm öZürdiledim bak gül bitti dedim neden kaçıyorsun el ele verelim çalışalım,ben ailemden para isterim senin benim yok bu işin dedim yaparız ama gitme dedim haklısın dedi yaparız ve yurda çıkmadı ..fakat bazı sorunlar oldu yine ailesi arayıp baskı yaptı beni tanıdıkları halde işte o kıza para yediriyorsun halbuki öyle bişey yok doğru düzgün evden çıkmıyoruz çıksakta hesabı İkiye böleriz ya da kimde varsa o öder ben öyle biri değilim ki onu her şekilde kabul ettim her şartta yanında oldum..ailesi çok baskı yaptı yok köpeğinde eksikti,rüyamızda ayrıldığınızı gördüm çok iyi olmuştu demeler ben bunları duyunca çıldırdım nedn böyleler dedim ben evin tek erkeğiyim Nazlı yetiştim napıyım B'nde istemiyorum dedi.sonra en yakın arkadaşları evimize gelmez oldu ,dışarıya çağırmaz oldular sevgilimi onu da kafaya takmaya başladı yanında oldum boşver ben varım dedim,seni üzenler benim için bitti dedim yine birlikte olduk elele verdik.14 Mayıs'ta 1.yıldönümümüzü kutladık ayrıca benm doğum günümdü
parası yoktu bişey almasına izin vermedim bende alamadım..şarap aldık yemek yaptık pasta aldık güzel bir gece yaşadık telefonlarımız çalıyordu uzaktan arkadaşları aradı kutladılar ..kız arkadaşın hem güzel hem iyi hem Olgun böyle bir sevgilin olduğu için gurur duy dediler ,koltukları kabardı çok mutlu oldu sarıldı bana ..o günden sonra bir hafta içinde finallerimiz başladı ikimizde çok stresliydik ben sınavlara girmedim seneye bıraktım tüm gücümü ..o sınava gidip geliyordu ben evde onu bekliyordum son bir hafta çok monotonlaştı..ve derken okul bitti evi boşalttık ben ailemin yanına tatile gidicem o ise kışın çok yakın arkadaşıyla ayarladığı ama sonradan araları iyi olmayan arkadaşıyla staja gidicekti izmire hatta diyordu keşke ayarlamasaydım onunla ama mecbur dedi üzülerek aynı otobüsle gidicez ben yarı yolda inicem onlar izmire devam edicek ..sevgilimle otogarda tartıştık ben başlattım son zamanların verdiği stresle ona bağırdım çağırdım birde bu ilişkide ben baskındım daha önce başka biri tarafından aldatıldığım için ezilmek istemiyordum o hep susardı en son otogarda açtı ağzını yumdu gözünü ve ayrıldı benden..sennle ciddi düşündüm ama artık yoruldum sevip sevmediğimi bile bilmiyorum beynimi sen yönettin bıktım sorumluluklardan sizden köpeğide senide istemiyorum dedi öZürdiledim ,yalvardım,ağladım bak zor günler geçirdik ama geçicek dedim kabul etmedi bir pislik gibi indim otobüsten ,öpmedi bile 1yıl emek verdiğimiz ilişki otobüste son buldu ve ben iner inmez arkasından konuştuğu arkadaşını yanında dost aldı beni düşman etti .ailemin yanında geldim ailem perişan oldu köpeğim ağlamaya başladı herşeyi bana bıraktı ve gitti..köpeğime bakamadım kaç gün ona bakınca onu gördüm ağladım ..aradım onu siniri geçmiştir diye ama kovdu beni gurursuz dedi kavga ettiğimizde sinirlenirdi yanında oldugum zaman hemen yumuşatırdım ama şimdi öyle bir şansım da yoktu geliyim dedim izmire geliyim sakın dedi telefon numaramı değiştiririm ortad kalırsın aileni ararım yeter kapat diye bağırdı bana elini duvara vurdu bir küfretmediği kalmıştı ve kapattım aradan birkaç gün geçti babam kaza geçirdi ,köpeğim hastalandı bir baktım bir mesaj sana aldığım telefonun her ay taksidini ödeyeceksin !!! Diye o an başımdan aşağı kaynar sular döküldü tamam dedim öderim ver hesap numaranı ama babam kaza geçirdi ,erik hasta gecikebilir dedim bana ne geçmiş olsun dedi ne bişey yaptı o çok sevdiği her bir lokmayı eliyle yedirdiği köpeğinin hasta olduğunu öğrendiği halde cevap yazmadı sormadı ..herşeyi duygusuzlaşmış..neye uğradığımı şaşırdım ayrılmadan bir hafta önce ailemle de tanışmıştı herşey güzeldi çok heycanlıydı..bir anda değişti işte şaşkındım çok ortak arkadaşlarımızla konuştum ya o yapmaz öyle birşey senn için ölüyordu sana senn ona bağlılığından daha çok bağlıydı dediler herkes şaşkın bende öyle ..aklıma birşey geldi mail şifresini almıştım bir ara bişey için lazımdı dedim girip bakıyım baktım Facebook konuşmaları buraya gelmiş bu arada ilk gün Facebook'tan da silmişti beni arkadasınada sildirtmiş neyse baktım benden ayrılır ayrılmaz deli dana gibi her kıza mesaj atmış,evlisinden,çoluk çocuğuna kadar bana çok kötü dediği afedersiniz ama o tarz kızlara mesaj atmış ve demişki eğlenelim gezelim çok aptalca bir iliskide buldum kendimi kurtuldum artık rahatım demiş ya beni o kızlara sattı inanabiliyor musunuz ,şu an izmirde sabahtan akşama kadar stajda akşam gecelerde staj bitmek üzere Ankara'ya ailesinin yanına dönecek fakat izmirde kızlarla takıldığı gibi Ankara'dan bir kızada çiçek sepetinden çiçek göndermiş ben ona parası yok diye bişey aldırmazken o iki günlük insnlara ne yapıyor ,her çiçekten bal alma muhabbeti gibi bişey ben bunları öğrendim ama hala nefret edemiyorum ondan.. acı çekiyorum dostlarım yardım ediyor boşver yanına yakışmıyordu falan ama ben onun içini sevdim beni sevmesini sevdim çok seviyordu hala şaşkınım beklemezdim çünkü ..şimdi bir çare köpeğimle ikimiz dönmesini bekliyoruz belki özler biz onu çok özledik sevmese 1yıl o kadar şey yapar mı ve Büyük sevgi bir anda biter mi arkadaşlar sizce anlar mı ,döner mi ??yardım edin,çok kötüyüm.

arkadaşım öncelikle çok çok geçmiş olsun diyeyim.. bence senin için en iyisi olmuş.. daha ayrılığın ilk zamanlarında bunu yapıyorsa ben bu adamın karakterinden şüphe duyarım.. ve iyiki kurtulmuşum derim.. hem sizin ilişkiniz devam etseydi bile ailesi sizi rahat bırakmayacaktı ve bu huzursuzluk sürekli sizi etkileyecekti...ailesi sana karşı önyargılıyken öyle bir insanla gelecek hayal etmek çok çok zor olurdu.. keşke zamanında o kadar fedakarlık yapmasaymışsın,herşeyi sen sırtlamasaymışsın .. yine olan sana oldu sınavlarını önemsemedin seneye bıraktın.. zararın neresinden dönersen kardır.. sen önüne bak derim karşına çok çok daha karakterli insanlar çıkar bundan emin ol !!

canım benim ya bastan sona kadar okudum ve cok uzuldum gercekten ya o kdr emek vermssn ama zararin neresnden donersen kardır snden tlfonun taksidini odemesini istemisse seni kesinlikle tam anlamiyla gozden cikarmis dmek o konusmadan snra yuzune bakamaz cnku tek cocuk olan biriyle evlilik bile cok zordur cevremzde goruyorz annesi hele paylasamaz asla onda sen kadar cesaret yok konusmasan donem ortasnda birakip gdcekmis sni sevdgin icin gozun gormuyo ama seven insan asla boyle seyler ypmaz zmninda sevdi belki ama bi balon gibi sismis fisss diye rahatliyo snn aklinda o varken bskasna dokunablrmsn dmkki o snn gbi dgl sevgsi öldü zmnla ve bbi yerdede patlak verdi sn kndni derslere ver snn gbi kizlari arayan cokkkk

çok üzüldüm seven insan böyle bi şey yapmaz kusura bakma canm ama senın onu sevmenı sevmıs olabilir seni sevmemiş yazıklar olsun üzülme sakın

üzme kendini ben 7 yıllık emeğimi bir gecede sildim attım sen 1 yıldan bahsediyorsun Allah kerimdir

topu topu bir yıl süren ilişkide hemen eve çıkmışsınız yani sizde biraz hızlıymışsınız. ayrıca erkekler alenen yönetilmekten hiç hoşlanmazlar. eski sevgiliniz bunalmış olabilir. bunlar bana göre sizin hatalarınız.... ona gelecek olursak telefonun taksidini sizden istemesi ve babanızın hastalığı için bir geçmiş olsun bile dememesi çok yanlış.

eski sevgilinizin facesinde yazılanlara çok takılmayın. bunlar onun gerçek düşünceleri olmayabilir. erkekler nabza göre şerbet vermekte son derece ustalar.

arkadaşım 1 yıl dediğin nedir yaa? kaç yaşındasın sen? bence olgun düşünmelisin.köpeğin ve sen daha fazla beklemeyin derim.ilişkiyi ben yönetiyorum demişsin de, karşındaki adam yönetmiş aslında ilişkiyi, sırf çıkarları için susmuş, her lafına tamam demiş.sanırım sende baya yedirmişsin paranı.yazık olmuş, eğitim hayatından bile ödün vermişsin.çok hatalar yapmışsın ilişki konusunda..
hata yapmak bizlere mahsustur tabiki.ama bence bekleyerek daha fazla sürdürme bu saçmalığı..o insan sana aldığı telefonun parasını istemiş, o kadar karıya kıza mesaj atmış, o senin kocan değil ki affedesin, evlilik haytı gibi yaşamışsınız sanırım..Ama benden bi abla kardeş tavsiyesi, köpeği ver birine, ve onu sil at kafandan..çünkü o senin sadece paran için yanında kalmış gayet açık ortada..istediği herşey sende varmış zaten baksana destek olmuşsun adama..o sana yalvarsa bile ayaklarna kapansa bile sen kendi yoluna bak...ki döneceğini de pek sanmıyorum..

peki ne yapmam gerekiyor ?unutamıyorum ..1 sene ama bu 1 sene de biz belki bir 10yıl gibi manevi şeyler paylaştık çok destek olduk birbirimize ..sıktım belki bunalttım haklısınız ama düzeliceğini anlattım ona herşey üstüste geldi düzeltiriz dedim ,kabul etmedi..ben Olgun biriyim hatalarımı kabul ederim özrümü de dilerim ve diledim de ..ama bu gidiş ona hiç yakışmadı bana ettiği sözler,davranışlar hiç yakışmadı .onu özlüyorum sizce ne yapmalıyım ?

özlemen normaldir seviyosun.ama bence dediğim gibi tüm anılarını at bi kenara.köpeği birine ver.hediye fln vs bişeyi varsa kesinlikle sende kalmasın at çöpe gitsin.önce anıları at.sonra bence geleceğini düşün.aileni düşün.kendini derslerine ver.okuulnu bitir.yeni bir hayat kur kendine.kaç yasındasın bılmıyorum ama...daha çok kişi çıkar karşına.insanlar 10yıllık ilişkisini bitiriyor.bir süre sonra hiçbişeyi kalmıyor ve yine aşık olabiliyor.hiçbişey imkansız değil.ama bence sen onu unutmayı istemiysun, tek istediğin dönmesi.artık iyi günlerinizi değil kötü günlerinizi hatırla.ve o seni sevmiş olsaydı dönerdi zaten.bak okulunuz bitmiş, çocuk o gün ayrılmış senden.
kendini hiççççç üzmeye değmez.benim kardeşim olsan emin ol yine aynı şeyleri söylerdim.böyle şeyler belki bi daha basına gelicek yine aşık olucaksın :) ama her zaman onuruna,ailene yakışır bir şekilde YAŞA, bitir okulunu mesleğini eline al.kimseye muhtaç olma.o zaman SENDEN mutlusu olmaz insan evladıyız hepimiz hata yaparız.Ama önemli olan bunların bi daha yapılmaması.

öncelikle teşekkür ederim çok haklısınız 23 yaşındayım ve hayatım boyunca iki defa sevdim ..ben sevince hep ciddi olsun istiyorum ne biliyim eğlenemiyorum,yakıştıramıyorum kendime..hep geleceğe yönelik bakıyorum ilişkiye köpeğimi kimseye veremem ,onu çok seviyorum şu an ailemin evindeyiz,ailemle birlikte bakmaya çalışıyorum ailemde ona çok düşkün annem birine verelim dedi ama o bile der demez ağlamaya başladı..anlıcağınız veremiyoruz ve o kadar akıllı ki herşeyi biliyor,herşeyi hissediyor.inanıyorum çok daha iyileri gelir,mesleğimi elime alırım olur tabi ki de ama şu an bunlar bana imkansız geliyo,acım çok taze,hayatımı onunla kuracağıma inanmışım.zamanla bu yara kabuk bağlar elbette ki ve ben allaha sığınmaktan başka bişey yapamam.Allahım bu acıyı alsın içimden tek isteğim bu.

Geçmiş olsun canım. Zamanla kalbindeki acı azalmaya başlayacak ve onun için üzüldüğün günlere yanacaksın. Şimdi inanmak zor gelse de zamanı geldiğinde bu pisliği sevdiğini sandığın, kederli günlerini düşünüp, '' ne aptallıkmış'' diyeceksin. Sakın köpeğini kimseye verme. Köpeciğin hiçbir suçu, günahı yok. O herifin sana yaptığını; ümit verip, sevgiye inandırması ve arkasını dönüp vicdansızca gitmesini, sen de bu köpeciğe yaşatma. O artık senin sorumluluğunda, bunu unutma. Herşey gönlünce olsun.

köpgnle birlkte gelecgne derslerne bak yol yknkn btmiş ayıptır ya yptıklrı bunun hm onunla toprln cıkın gezin hyat size güzel olsun ona muhtc olmdgnı artık gorsn yeni bir yol czdgni görsn

ya canim cok uzuldum senin icin ama hakikaten zararin neresinden donersen don kardir. inan bana hayat dusundugunden cok daha guzel seni bu olaydan sonra neyin bekledigini asla bilemezsin. artik yapman gereken sey denemeyi asla birakmamak, okuluna tum gucunle saril ve ciddi anlamda cabala. kendini ruhunu beynini mesgul edip yor ve yataga yattiginda dusunucek baska seyler olsun hayatinda.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…