büyük bir sorunum var. 32 yaşındayım bekarım cinsel anlamda kimseyle pek yakınlığım olmadı öpüşme ve hafif dokunmalar dışında.3 aydır sevgilim var.ilk kez yakınlaştık tam birliktelik olmadı ben kıyafetimi çıkarmadım. o çok istekliydi ama cinsel organını bana sürttüğünde sertlik hissetmedim. bir de göz ucuyla azıcık baktığımda küçük olduğunu gördüm.sertleşmemiş hali için normaldi internetten fotoğraflara baktım. ama boşalmak istiyorum dedi sertleşmese o hale gelir mi?
Bir de o çok özgüvenliydi iç çamaşrını çıkarttı hiç çekinmeden utanmadan ama tam bakamadım utandım. sizce sıkıntı olsa bu kadar özgüvenli olabilir mi?
Kafamı karıştıran birşey de daha önceden 3 aylık bir evlilik yaşamış. acaba bu yüzden mi ayrıldı diye kendimi yiyorum napıcam ben?
ben çok panik yapmıştım acaba ben mi anlayamadım ?
Bir de o çok özgüvenliydi iç çamaşrını çıkarttı hiç çekinmeden utanmadan ama tam bakamadım utandım. sizce sıkıntı olsa bu kadar özgüvenli olabilir mi?
Kafamı karıştıran birşey de daha önceden 3 aylık bir evlilik yaşamış. acaba bu yüzden mi ayrıldı diye kendimi yiyorum napıcam ben?
ben çok panik yapmıştım acaba ben mi anlayamadım ?