• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sevgilimin Sertleşme sorunu var mıdır sizce

rnrn55

Guru
Kayıtlı Üye
3 Kasım 2012
531
501
303
İstanbul
büyük bir sorunum var. 32 yaşındayım bekarım cinsel anlamda kimseyle pek yakınlığım olmadı öpüşme ve hafif dokunmalar dışında.3 aydır sevgilim var.ilk kez yakınlaştık tam birliktelik olmadı ben kıyafetimi çıkarmadım. o çok istekliydi ama cinsel organını bana sürttüğünde sertlik hissetmedim. bir de göz ucuyla azıcık baktığımda küçük olduğunu gördüm.sertleşmemiş hali için normaldi internetten fotoğraflara baktım. ama boşalmak istiyorum dedi sertleşmese o hale gelir mi?

Bir de o çok özgüvenliydi iç çamaşrını çıkarttı hiç çekinmeden utanmadan ama tam bakamadım utandım. sizce sıkıntı olsa bu kadar özgüvenli olabilir mi?

Kafamı karıştıran birşey de daha önceden 3 aylık bir evlilik yaşamış. acaba bu yüzden mi ayrıldı diye kendimi yiyorum napıcam ben?

ben çok panik yapmıştım acaba ben mi anlayamadım ?

iyide canim kucuk olsa ne olmasa ne bunu neden dert ettin kendine :D

Tatlım bir dahakine elle. Baya demir gibi bir şey oluyor hissetmen lazım. Bir de kontrol et sertliği ne kadar süre muhafaza edebiliyor. Bunu anlamadan sakın evlenme.
evet işte bu yüzden bu kadar çok kafama taktım. evlenmeyi düşünüyoruz ama böyle bir sorun varsa onu anlamam lazım. tecrübesiz olduğum için anlayamadım. ya da düşüncelerim doğru belki de. sertlik hissetmedim sertleşmemiş hali için normaldi boyutu. sence bunu onunla konuşmalı mıyım? ne demeliyim konuşursam ?

Şaşkınlık içinde okudum valla. Artık evlilikte kriter bu mu oldu yani 😳

cinsel hayat olmayacaksa evlilik çocuk nasıl olucak ?cinsellik önemsiz mi kardeş gibi mi yaşıcaz
İstediğin boyutta ve sertlikte çocuğunun olacağının garantisi mi var yani yada evliliğin çok mu iyi olacak. benim eşimde olan problemden dolayı 3 yıl çocuğumuz olmadı boyutu da sertliği de gayet iyiydi ama olmayınca olmuyor tedavi oldu. İnsan olsun adam olsun zamane kocaları gibi olmasın bunları isteyin

İstediğin boyutta ve sertlikte çocuğunun olacağının garantisi mi var yani yada evliliğin çok mu iyi olacak. benim eşimde olan problemden dolayı 3 yıl çocuğumuz olmadı boyutu da sertliği de gayet iyiydi ama olmayınca olmuyor tedavi oldu. İnsan olsun adam olsun zamane kocaları gibi olmasın bunları isteyin
tabi ki öncelikli isteğim bu. ama bariz bir problm varsa ve düzelmeyecekse devam edemem. daha önce 3 aylık bir evlilik yaşamış acaba bu yüzden mi kız ayrıldı diye düşünmeden edemiyorum. bir tanıdığım da 1 yıl boyunca eşinin penisi sertleşmediği için birlikte olamayıp ayrılmıştı.bu sorunlar beni korkutuyor

Sertleşme olmuştur yoksa boşalmak istemezdi. Sertleşme olmuşsa adı üstünde sem sert olur hissetmen lazımdı bende onu anlamadım gerçi

Back
X