sevgilimin kız arkadaşı canımı çok yakıyor...

demekki ortada birşeyler varmış ve oda bahane arıyormuş..senin hareketin onunda işine yaramış oldu..1 hafta bekle ve o kızla sevgili olmasını izle

bu gidişle evet böyle olacak.yalnız bir insan sürekli suçlanırsa ne olur ki.sonunda çıldırır.erkek arkadaşın sürekli sana yok öyle bir durum demiş.sende var diyorsun.kız sorunlu belli.madem aralarında bir şey olduğuna inanıyorsun ne arıyorsun onun yanında bırak ne halleri varsa görsünler.ki yok .öfke patlaması yaşamışta çıkmış olma olasılığı yüksek o sözün.öfkeliyken ağzından neler çıkıyor insanın.kuzum sakinleş.böyle giderse seni seven birini kaybedeceksin

Sana s.ktr git diyebilecek kadar çok değer veriyor o kıza demek ki... Böyle düşün ve nefret et.
Vay beee....
Ayrıntıları biraz daha anlatır mısın canım ?
Aynen ben de, onların sevgili olacağına inanıyorum.
Ama hiiiiiiç uzun sürmeyecek :)​

Böyle kızlar tanıyorum malesef.

Bu liseden örnek:
Kız tüm sempatisini kullanarak arkadaşlarının(!) erkek arkadaşlarını kendine aşık etti. Ve bunu hepimizin gözü önünde yaptı.
Öyle bir oynuyordu ki pislik herkes kendi sevgilisi elinden gidince anlıyor kimseninkini anlayamıyordu.

Bu da üniversiteden örnek:
Arkadaş erkek arkadaşını terketti.(çocuk dünya iyisi, ve arkadaşımla evlenmek istiyor) Çocukla arkadaş kaldı.
Çocuğun kız arkadaşı oldu. Kız arkadaşı bizim kızdan şikayetçi. (Hissediyor tabi..) Çocukla kavga ediyorlar,kıza kıskanıyorsun boşuna diyormuş..6 ay sonra bizimki "seni seviyorum hala" dedi çocuğa. Çocuk kızdan ayrıldı. Bizimki 6 ay çıktı sonra yine terketti çocuğu

Demem o ki böyle bencil insanlar var malesef.
Ve yine malesef amaçlarına ulaşıyorlar

Böyle kızlar tanıyorum malesef.

Bu liseden örnek:
Kız tüm sempatisini kullanarak arkadaşlarının(!) erkek arkadaşlarını kendine aşık etti. Ve bunu hepimizin gözü önünde yaptı.
Öyle bir oynuyordu ki pislik herkes kendi sevgilisi elinden gidince anlıyor kimseninkini anlayamıyordu.

Bu da üniversiteden örnek:
Arkadaş erkek arkadaşını terketti.(çocuk dünya iyisi, ve arkadaşımla evlenmek istiyor) Çocukla arkadaş kaldı.
Çocuğun kız arkadaşı oldu. Kız arkadaşı bizim kızdan şikayetçi. (Hissediyor tabi..) Çocukla kavga ediyorlar,kıza kıskanıyorsun boşuna diyormuş..6 ay sonra bizimki "seni seviyorum hala" dedi çocuğa. Çocuk kızdan ayrıldı. Bizimki 6 ay çıktı sonra yine terketti çocuğu

Demem o ki böyle bencil insanlar var malesef.
Ve yine malesef amaçlarına ulaşıyorlar

peki bu bahsettiğin kızların tavırlarından daha başka örnek verebilir misin.gözümün önünde yaptı dedin ya ne yaptı merak etim.umarım fazla göze batan veya uygunsuz bir hareket değildir.beğendiğim bir varda belki faydası olur diye soruyorum :26::26::26::26:

peki bu bahsettiğin kızların tavırlarından daha başka örnek verebilir misin.gözümün önünde yaptı dedin ya ne yaptı merak etim.umarım fazla göze batan veya uygunsuz bir hareket değildir.beğendiğim bir varda belki faydası olur diye soruyorum :26::26::26::26:

bu pisliklerin yaptıkları sadece sevgilisi olanlarda işe yarıyor canım.
değişikler..belirli kesime hitap eden iğrenç taktikleri var..boşver sen onları.

Kendin ol..Oyun oynama bence. Kısmetse gelsin, değilse acı çekmemiş olursun

2. anlattığım kişinin başka bir erkek arkadaşı oldu sonradan (ayrıldıktam 1 hafta sonra) yaklaşık 4 ay sonra çocuk bunu şutladı çok fena..
Eden buluyor..

bu pisliklerin yaptıkları sadece sevgilisi olanlarda işe yarıyor canım.
değişikler..belirli kesime hitap eden iğrenç taktikleri var..boşver sen onları.

Kendin ol..Oyun oynama bence. Kısmetse gelsin, değilse acı çekmemiş olursun

2. anlattığım kişinin başka bir erkek arkadaşı oldu sonradan (ayrıldıktam 1 hafta sonra) yaklaşık 4 ay sonra çocuk bunu şutladı çok fena..
Eden buluyor..

anladım canım.o dediklerinin taktiklerini bende biliyorum.bende şahit oldum çevremde ne yazık ki ama dediğin gibi bu türler eninde sonunda şuttu yiyor

Rahat duramadım ve ayrıldım sevgilimden bana son sözü s.ktir git oldu...

ah cnm ne yaptın sen..biraz sakin olsan hiç bunlar olmuycaktı..sana küfretmiş gerçekten edepsizlik bu..fakat suçlamaların demek ki
canına tak ettirmiş belli ki..bekle biraz illaki arıycak o seni..belki birleşmek için değil ama konuşmak için kesinlikle arıycak bence..
ozman da sinirli olma ılımlı yaklaş..tek bi kelimeyle 6 yıllık ilişkin bitmez bir çırpıda diye düşünüyorum ama tabi fevri davranmaya
devam edersen olmaz..o kızla meselenizde biraz politik davran bence yoksa işler iç açıcı olmamaya devam eder..zor biliyorum ama üzme kendini biraz akışına bırak derim..

ah cnm ne yaptın sen..biraz sakin olsan hiç bunlar olmuycaktı..sana küfretmiş gerçekten edepsizlik bu..fakat suçlamaların demek ki
canına tak ettirmiş belli ki..bekle biraz illaki arıycak o seni..belki birleşmek için değil ama konuşmak için kesinlikle arıycak bence..
ozman da sinirli olma ılımlı yaklaş..tek bi kelimeyle 6 yıllık ilişkin bitmez bir çırpıda diye düşünüyorum ama tabi fevri davranmaya
devam edersen olmaz..o kızla meselenizde biraz politik davran bence yoksa işler iç açıcı olmamaya devam eder..zor biliyorum ama üzme kendini biraz akışına bırak derim..

Yani ben bir erkekle bir kızın yakın arkadaş olabileceklerine inanmayanlardanım. Ateşle barut yan yana durmuyor. Bir erkeğin yakın bir erkek arkadaşıyla kol kola yürüdüğünü gördünüz mü hiç? Ama yakın bir kız arkadaşıyla kol kola yürüyebiliyor. Demek ki var yani arada bir çekim. İlla oluyor. Ama iyi niyetli ama kötü niyetli kimse bana arada çekim olmadığını söyleyemez.

Senin için de çok üzüldüm. Bilirim o duyguyu, insanın içini kemirirr durur. Ayrılmışsınız, daha mı iyi oldu bilemiyorum ama birkaç gün üzüleceksin bitecek öyle düşün...

Okurken ben sinirden çatladım neredeyse yahu, Allah sana sabır versin canım. Sana o kelimeyi nasıl söyler? Belki de sinirliydi tartışma anında, eminim pişman olacak. Gerçekten sevdiğin ortada, o da seni seviyor bence ama önceliklerini düşünmeli, o kız mı yoksa sevgilim mi diye. Tekrar barışma ihtimaliniz var mı? O kıza uyuz oldum.. Senin yerinde olsaydım öfkemi kontrol bile edemezdim o kızı bulurdum artık gerisini bilemiyorum. Ama sen çok olgun davrandın, suç sende değil. Kıskanman gayet normal. Bir kız ile bir erkek arkadaş olabilir ama bu kadar da değil. Mesafeli olmak her zaman iyidir çünkü erkek hemen yanlış anlıyor. Canım benim üzme kendini sen, bir zaman sonra sana dönecektir, arayacaktır mutlaka eğer gerçekten sevmişse.

kendimi ne kadar berbat hissettiğimi anlatmaya kelimeler yetmedi yazamadım.Kaç gündür ağlıyorum hiçbişey yiyemiyorum, yarına psikologtan randevu alcaktım ama öğrendimki çok pahalıymış gidemiyorum.Oturup intihar etmiş ölü bedenleri izledim onları öyle ruhsuz görünce intiharı aklımdan silmeye karar verdim, yapamıyorum güçlü olamıyorum.Geceleri uyuyamayıp sabah yatıyorum gün ışığını göremeden kalkıyorum.Allah bana cezamı verdi vazgeçemem dediğim insandan vazgeçmek zorundayım, zaman su gibi akıp geçse de unutsam herşeyi.

ben o insandan önce kendime olan saygımı kaybettim.Ayrılmadık hala ama köpek gibi sürünüyorum yanlış olduğunu bile bile.Bana küfür ettikten sonra telefonumu kapattım merakedip arkadaşımı aradı, arkadaşım telefonda sormuş sen eygns'le bi gelecek düşünüyomusun bana söyle kızı ona göre teselli etcem demiş, o da onu çok sevdiğimi söyle yeter kendisi de biliyo zaten demiş.Ben bu lafı duyunca hemen yumuşadım telefonumu açtım, aradı açmadım bisüre, sonra açtım sanıyorumki güzel bişeyler söylicek, merakettim iyimisin dedi.İyiyim sanane dedim,alttan alcağını sanıyorum ya rahat rahat konuşuyorum, ettiği laf için zorla özürdilettim hala hatasını kabul etmiyodu.Çok sinirlenmiş, ben değerliymişim ama kendi değerimi düşürüyomuşum gereksiz şeyler yapıyomuşum tek amacım ona acı çektirmekmiş.buraya gel kal bi hafta kim kimin neyi gör dedi.Bende gelcem dedim gözü korksun diye.

olay okadar uzunki anlatsam okur musunuz bilmem, ben yine de kendi içimi dökmek istediğim için yazıcam.Daha önce o kızın ona attığı tüm mesajları bana atmasını istemiştim.Bi mesajında kız şunu yazmış:"Banyoya gircektim tam birazdan gelsen olur mu?" İşte bu mesaj kavgayı büyüttükçe büyüttü.Sevgilim bana diyoki kız yalvarıyo resmen gelin diye tek başıma gitmiyorum on kişi varız diyo.Halbuki mesajdan sevgilimin o kıza gitmek istediği ve tek başına gideceği de belli.Bunu sevgilime de söyledim zaten en son bunu sorduğum için bana "s.iktir git bana güvenmiyosan umrumda değilsin neye inanmak istiyosan ona inan" demişti.

benden özürdilediği gün tekrar sordum "sen bu kıza tek başına gitmek istemişsin kızın sana gel diye yalvardığı da yok dedim, bu soruma dürüstçe cevap ver bu konu burda kapansın" dedim.Cevap aynen şu: öğlen kız bunlara okulda "akşam bana gelin yemek hazırlıcam" demiş.10 kişi gitmişler, kendisi de daha erken gitmiş tek başına.Ve bu öyle büyük bi yalandı ki çünkü o gün cumartesiydi ve okul yoktu kızla mesajlaştıklarında saat 14.00 yani öğlendi.Ben de o gün cumartesiydi dedim sevgilime..Ben pinokyomuyum sen benimle dalga mı geçiyosun dedi.Bende ısrar ettim hem öğlendi hem cumartesiydi dedim," ne biliyim ben hatırlamıyorum bile ne gün nerdeydim bilmiyorum unuttum sen benim nerde olduğumu benden daha iyi biliyosun" dedi, battıkça battı.Ben de" bukadar yalan söyleyebildiğine göre beni gerçekten kaybetmek istemiyosun vicdanın rahatsa sorun yok" dedim.

O kadar yorulmuştum ki kafamı toplayamıyodum artık bu konu kapansın herşeyi unutalım istiyodum.Acilen kendimi oyalıcak bişeyler bulmalıydım, çünkü ayrılık çanları bizim için çalıyodu.Bi barda garsonluğa başladım, beni kıskansın diye de sevgilime söyledim.Bana çok soğuk davrandı bunu söyleyince sen bilirsin falan dedi.Telefonumu kapatmıştım işteyken,eve gelince açtım sanıyorumki meraktan çatladı bidolu mesaj attı, ama aramamış bile, ilk iş günümdü bi de bar ve gece çalışıyorum düşünün yani.Ben tabi fırtına gibi estim gürledim erkek dediğin merak eder korur kollar kıskanır dedim.Ben öyle biri olamam gerektiğinde korurum tabi ama kendin karar verdin kendini koruyabilirsin dedi.Aramamışsın hiç dedim aradım diyo yalancı halbuki bana arayanıbil mesajı geliyo, yalancılık dizboyu ve kabak tadı vermeye başladı.

aramızda başka sorunlar da var bunları ona da anlattım, beni çok yalnız bırakıyo,aramıyo, ilgilenmiyo, burda napıyorum nediyorum hiçbişeyimi sormuyo, kıskanmıyo.Bizi görenler aranızdaki ilişki çok resmi sevgili gibi değilsiniz diyo.Millet elinde telefonla dolaşır sevgilisiyle konuşur, benim hiç böyle lükslerim olmadı.Her kavgada ilk adımı atan barışmaya çalışan ben oldum.Düşünün 6 yıldır sevgiliyiz güya.Biliyorum söylemeyin sevmiyo beni!!! Ama diyorum neden sevmiyosa 6 yıldır benimle ve buraya geldiğinde çok iyi anlaşıyoruz kendini bana yakın hissettiğini bilyorum.Amacı sevmediği halde süründürmek mi..

köpeğe döndüm resmen vazgeçemiyorum bi türlü, o da bunu biliyo ve durumu kullanıyo.Ben zırıl zırıl ağlarken" uykum var sen de yum gözlerini güzel şeyler düşün" dedi bitirdi konuşmayı. istiyorumki evini basıyım hatta o evde yokken çilingirle kapıyı açtırıp evine giriyim araştırıyım ne varsa.Bulabileceğim kanıtlar bana ayrılmak için güç verebilir.Şuan çok muallak durumdayız ve ben bu durumdan nefret ediyorum.Aslında kanıta da ihtiyaç yok sevmediği ortada, ama dili öyle söylemiyo seviyorum diyo bitirelim dedim kolay mı bukadar dedi.Yapcam galiba kızlar bunu da yapcam basıcam evini çocuğun, bi arkadaşım yaptı ve sevgilisinin başka kızlarla çok pis fotoğraflarını buldu, ben de yapıcam kendim için bu köpekliğe son vermek için..

kendimi ne kadar berbat hissettiğimi anlatmaya kelimeler yetmedi yazamadım.Kaç gündür ağlıyorum hiçbişey yiyemiyorum, yarına psikologtan randevu alcaktım ama öğrendimki çok pahalıymış gidemiyorum.Oturup intihar etmiş ölü bedenleri izledim onları öyle ruhsuz görünce intiharı aklımdan silmeye karar verdim, yapamıyorum güçlü olamıyorum.Geceleri uyuyamayıp sabah yatıyorum gün ışığını göremeden kalkıyorum.Allah bana cezamı verdi vazgeçemem dediğim insandan vazgeçmek zorundayım, zaman su gibi akıp geçse de unutsam herşeyi.

ben o insandan önce kendime olan saygımı kaybettim.Ayrılmadık hala ama köpek gibi sürünüyorum yanlış olduğunu bile bile.Bana küfür ettikten sonra telefonumu kapattım merakedip arkadaşımı aradı, arkadaşım telefonda sormuş sen eygns'le bi gelecek düşünüyomusun bana söyle kızı ona göre teselli etcem demiş, o da onu çok sevdiğimi söyle yeter kendisi de biliyo zaten demiş.Ben bu lafı duyunca hemen yumuşadım telefonumu açtım, aradı açmadım bisüre, sonra açtım sanıyorumki güzel bişeyler söylicek, merakettim iyimisin dedi.İyiyim sanane dedim,alttan alcağını sanıyorum ya rahat rahat konuşuyorum, ettiği laf için zorla özürdilettim hala hatasını kabul etmiyodu.Çok sinirlenmiş, ben değerliymişim ama kendi değerimi düşürüyomuşum gereksiz şeyler yapıyomuşum tek amacım ona acı çektirmekmiş.buraya gel kal bi hafta kim kimin neyi gör dedi.Bende gelcem dedim gözü korksun diye.

olay okadar uzunki anlatsam okur musunuz bilmem, ben yine de kendi içimi dökmek istediğim için yazıcam.Daha önce o kızın ona attığı tüm mesajları bana atmasını istemiştim.Bi mesajında kız şunu yazmış:"Banyoya gircektim tam birazdan gelsen olur mu?" İşte bu mesaj kavgayı büyüttükçe büyüttü.Sevgilim bana diyoki kız yalvarıyo resmen gelin diye tek başıma gitmiyorum on kişi varız diyo.Halbuki mesajdan sevgilimin o kıza gitmek istediği ve tek başına gideceği de belli.Bunu sevgilime de söyledim zaten en son bunu sorduğum için bana "s.iktir git bana güvenmiyosan umrumda değilsin neye inanmak istiyosan ona inan" demişti.

benden özürdilediği gün tekrar sordum "sen bu kıza tek başına gitmek istemişsin kızın sana gel diye yalvardığı da yok dedim, bu soruma dürüstçe cevap ver bu konu burda kapansın" dedim.Cevap aynen şu: öğlen kız bunlara okulda "akşam bana gelin yemek hazırlıcam" demiş.10 kişi gitmişler, kendisi de daha erken gitmiş tek başına.Ve bu öyle büyük bi yalandı ki çünkü o gün cumartesiydi ve okul yoktu kızla mesajlaştıklarında saat 14.00 yani öğlendi.Ben de o gün cumartesiydi dedim sevgilime..Ben pinokyomuyum sen benimle dalga mı geçiyosun dedi.Bende ısrar ettim hem öğlendi hem cumartesiydi dedim," ne biliyim ben hatırlamıyorum bile ne gün nerdeydim bilmiyorum unuttum sen benim nerde olduğumu benden daha iyi biliyosun" dedi, battıkça battı.Ben de" bukadar yalan söyleyebildiğine göre beni gerçekten kaybetmek istemiyosun vicdanın rahatsa sorun yok" dedim.

O kadar yorulmuştum ki kafamı toplayamıyodum artık bu konu kapansın herşeyi unutalım istiyodum.Acilen kendimi oyalıcak bişeyler bulmalıydım, çünkü ayrılık çanları bizim için çalıyodu.Bi barda garsonluğa başladım, beni kıskansın diye de sevgilime söyledim.Bana çok soğuk davrandı bunu söyleyince sen bilirsin falan dedi.Telefonumu kapatmıştım işteyken,eve gelince açtım sanıyorumki meraktan çatladı bidolu mesaj attı, ama aramamış bile, ilk iş günümdü bi de bar ve gece çalışıyorum düşünün yani.Ben tabi fırtına gibi estim gürledim erkek dediğin merak eder korur kollar kıskanır dedim.Ben öyle biri olamam gerektiğinde korurum tabi ama kendin karar verdin kendini koruyabilirsin dedi.Aramamışsın hiç dedim aradım diyo yalancı halbuki bana arayanıbil mesajı geliyo, yalancılık dizboyu ve kabak tadı vermeye başladı.

aramızda başka sorunlar da var bunları ona da anlattım, beni çok yalnız bırakıyo,aramıyo, ilgilenmiyo, burda napıyorum nediyorum hiçbişeyimi sormuyo, kıskanmıyo.Bizi görenler aranızdaki ilişki çok resmi sevgili gibi değilsiniz diyo.Millet elinde telefonla dolaşır sevgilisiyle konuşur, benim hiç böyle lükslerim olmadı.Her kavgada ilk adımı atan barışmaya çalışan ben oldum.Düşünün 6 yıldır sevgiliyiz güya.Biliyorum söylemeyin sevmiyo beni!!! Ama diyorum neden sevmiyosa 6 yıldır benimle ve buraya geldiğinde çok iyi anlaşıyoruz kendini bana yakın hissettiğini bilyorum.Amacı sevmediği halde süründürmek mi..

köpeğe döndüm resmen vazgeçemiyorum bi türlü, o da bunu biliyo ve durumu kullanıyo.Ben zırıl zırıl ağlarken" uykum var sen de yum gözlerini güzel şeyler düşün" dedi bitirdi konuşmayı. istiyorumki evini basıyım hatta o evde yokken çilingirle kapıyı açtırıp evine giriyim araştırıyım ne varsa.Bulabileceğim kanıtlar bana ayrılmak için güç verebilir.Şuan çok muallak durumdayız ve ben bu durumdan nefret ediyorum.Aslında kanıta da ihtiyaç yok sevmediği ortada, ama dili öyle söylemiyo seviyorum diyo bitirelim dedim kolay mı bukadar dedi.Yapcam galiba kızlar bunu da yapcam basıcam evini çocuğun, bi arkadaşım yaptı ve sevgilisinin başka kızlarla çok pis fotoğraflarını buldu, ben de yapıcam kendim için bu köpekliğe son vermek için..

bence hiç yapma önce sakin ol tabi bu şuan senin çok zor gibi bişey ama bunu yap kendi iyiliğin için..
sende bi anne babanın evladısın oda.. onun özelliği, sadece senin onu sevmense gururunu da aklına getir..
aşkta gurur yoktur safsatasına inanmıyorumm inanmadım da gurur herşeydir..
sana bunları çektirmeye seni bu kadar üzmeye hakkı yok önce sen kendine değerin için şu paranoya düşüncelerden sıyrıl
senin için ne doğruysa onu yap ama ben sana böle bişi yaptıgında sonuçları söliyim
gidiceksin bunu yapıcaksın dicek senin benim özel hayatıma karışmaya ne hakkkın var belkide yapmaz deme, yaka paça dışarı atcak seni
sonra bi kalemde silicek çünkü artık sana aşık değil seviyo ama tutku yok.. dostun değilim belki ama acı konuşmak zorundayım
banada tecrübelerim kafama vura vura acı öğretti bazı şeyleri..
gidipte kendini düşürme aramıyo mu tepki gösterme düşün sen bunla gelecek düşünüyosun sence aranızda en güzel zamanlarınızda
saygı olmayan biriyle evlendiğinde o saygı olurmu sanıyosun? senin sevgilinin aklı o kızdada değil macera arıyo o! :57:
birinden darbe yicekki aklı başına gelsin... valla yapabilir misin bilmem ama artık bişeyler bitmiş uğraşırsanda hep sen zararlı görülceksin
ya fırtınanın dinmesini bekliyo yada o sana bi kere daha o kötü kelimeyi kullanmadan ilgilenme başka birine ilgi duyduğunu söyle...
ama öle evine falan gitmen senin açından çok yanlış olur..:20::20:

Son düzenleme:
bende bi süre sessiz ve sakin kal..arayan soran merakeden o olsun..ama çok soğukta davranma sadece bişeyelri ondan bekle..sana ihtiyaç hissetmesi ve özlediğini anlaması gerekiyor..

Ah canım.. Telefonunu kapatmak ya da bir işe girmek onu kıskandırmak için çare değil çünkü kıskanmasını sen engelliyorsun. Akşam oluyor telefonunu açıp mesaj atan da sen oluyorsun.. Bırak o merak etsin, sağa sola sorsun, haber alamasın çatlasın. Ama sen böyle yaptıkça ipleri iyice eline veriyorsun. Onsuz hareket edemiyormuş görünümü veriyorsun. O da nasıl olsa arayacak düşüncesiyle ilgilenmiyor ya da öyle görünmeye çalışıyor. Evet belki onsuz hareket edemiyorsun, bu da çok sevdiğinden kaynaklanıyor lakin bunu asla sevgiline belli etme hele ki bu saatten sonra, bırak tutuşan o olsun yaa, seni çok iyi anlıyorum ben .Biz sadece öneride bulunuyoruz, tavsiye almak gerçekten işe yarıyor. Kendine uğraş bulmanı öneriyorum ben de, işe başlaman çok iyi olmuş bence, kafanı sadece işine vermelisin böylece merak eden o olsun. Senin de kafan dağılsın. Kaçan kovalanır her zaman bunu bilir bunu söylerim 1.5 yıllık ilişkimden bunu öğrendim :36: Bu arada şu baskın işini ben de destekliyorum. :27: Ortalıkta görünmen, ben burdayım demen gerekiyor. Boş bırakmaya gelmiyor işte kız milleti kendi cinsimden uyuz olmaya başladım. Eğer imkanın olursa sevgilinin yanına git, birbirinizi görmeniz, yüz yüze konuşmanız daha iyi olacaktır. Çünkü insan telefondan cesaret buluyor, yani düşünmeden öylesine de yazabiliyor. Emin ol kendimden biliyorum canım.. :37: Bence git bir görün,konuşun, o kıza da gözdağı ver böylece, bir daha dolaşmasın sevgilinin yanında. Bence o kız soğuk davranırsa sevgiline sorun ortadan kalkacaktır.Erkekler bir kızdan yüz buldu mu tamamdır yani.. İş kızda bitiyor. Araları soğursa böylece o da sevgisinin kıymetini anlar ve hiçkimse için seni üzmeyeceğini, değmediğini öğrenmiş olur. Bence bunu bir düşün derim.

Ahhh! Seni çok iyi anlıyorum.. paranoyayı bırakmak zorundasın!
Bulunduğun yere kanalize olmaya çalış ve hatta OL!
O zaman sevgilin seni merak edecek ve onun ilgi odağı olacaksın!
Dur bakayim 2 saat tlf.numu kapatayım da aramış mı aramamış mı bakayım dediğinde,2 saat boyunca elin tlf.na gidip gelecek ve ilk konuşmanda herşeyi berbat edeceksin.
Gerçekten tlf.na bakamayacak kadar yoğun olmalısın!
Öğrenciliğinin tadını çıkarmaya çalış,sosyalleş,ortamlara gir... merak etme o zaman sevgilin bunu farkedecek! ve sen bu arada keyfine de bakıyor olacaksın..

Ve... kesinlikle sevgilinin seni sevmediğini düşünmüyorum, 6 aylık ilşkin için bunları yazıyor olsaydın,burada sana msj.lar yazıyor olmazdım ama uzun süredir birliktesiniz.
İlişkiyi tamamen bitirmemesi için bir engel yok, sevgiyor ki bitirmek istemiyor.
Ama sen şansını çok zorluyorsun..
Yalanlar söylüyor,yok cts. yok hafta içi diye adamı bunaltıyorsun.
Ben de onun yerinde olsam ben de yalan söylerdim,kim dayanabilir ki bu kadar baskıya??
Gel 1 hafta kal,gör,için rahat etsin demiş.
Madem çalışmaya başladın,biraz para biriktir,gidiş geliş masraflarını karşılayabileğin zaman git ve gör..onun ortamını görmek de onu görmek de işleri değiştirecektir...
Bu arada kaçıncı sınıftasınız? Okulallarınız ne zaman bitiyor?

6 yıl.... 30 yıllık ilişkiler bitiyo, bende seni çok iyi anlıyorum.. ama insan neyse odur, okurken gözmden yaş geldi insan bişileri yaşadıkça, yaşadığı şeylerin benzerlerini okudukça o acı tekrar dönp dolaşıp yüreğe saplanıyo.. kendini toparla canım.. toparlaman lazım zaten sna küfreden bunları ypan birinden ne hayr gelr isterse 15 sene geçsin... sevmese nie 6 yıl beraber olalım dememelisin.. bi kağıt al ve olumlu olumsuz yanlarını yaz.. olumsuzlukları gördüğünde olumlu olnlra bak.. hngisi olmazsa dha mtlu olrsun? ben olmluları attım bikenara.. olumsuzlarıda, onunla beraber kapıdışarı.. hayat tesadüflerle dolu belki hayatının aşkıyla karşılaşıcaksın..

Son düzenleme:
Bunlar arkadaşlık boyutunu biraz aşmış gibi geldi bana. Sevgilin seninle ileriye dönük düşündüğü için konuşuyo bu kızlada zamanını geçiriyo olabilir diye düşünüyorum ben aslında. Bu kadarda olmaz ama bence artık bi tercih yapması gerektiğini söylemelisin. Çok hırlarsa, tepkisi yoğun olursa o zaman bunun altında bişey ara işte. Bu şekildede canın yanıyo nasıl olsa bi seçim yaptırıp yönünü çizmelisin.. Kimse senden kıymetli değil unutma :16:

Back