kendimi ne kadar berbat hissettiğimi anlatmaya kelimeler yetmedi yazamadım.Kaç gündür ağlıyorum hiçbişey yiyemiyorum, yarına psikologtan randevu alcaktım ama öğrendimki çok pahalıymış gidemiyorum.Oturup intihar etmiş ölü bedenleri izledim onları öyle ruhsuz görünce intiharı aklımdan silmeye karar verdim, yapamıyorum güçlü olamıyorum.Geceleri uyuyamayıp sabah yatıyorum gün ışığını göremeden kalkıyorum.Allah bana cezamı verdi vazgeçemem dediğim insandan vazgeçmek zorundayım, zaman su gibi akıp geçse de unutsam herşeyi.
ben o insandan önce kendime olan saygımı kaybettim.Ayrılmadık hala ama köpek gibi sürünüyorum yanlış olduğunu bile bile.Bana küfür ettikten sonra telefonumu kapattım merakedip arkadaşımı aradı, arkadaşım telefonda sormuş sen eygns'le bi gelecek düşünüyomusun bana söyle kızı ona göre teselli etcem demiş, o da onu çok sevdiğimi söyle yeter kendisi de biliyo zaten demiş.Ben bu lafı duyunca hemen yumuşadım telefonumu açtım, aradı açmadım bisüre, sonra açtım sanıyorumki güzel bişeyler söylicek, merakettim iyimisin dedi.İyiyim sanane dedim,alttan alcağını sanıyorum ya rahat rahat konuşuyorum, ettiği laf için zorla özürdilettim hala hatasını kabul etmiyodu.Çok sinirlenmiş, ben değerliymişim ama kendi değerimi düşürüyomuşum gereksiz şeyler yapıyomuşum tek amacım ona acı çektirmekmiş.buraya gel kal bi hafta kim kimin neyi gör dedi.Bende gelcem dedim gözü korksun diye.
olay okadar uzunki anlatsam okur musunuz bilmem, ben yine de kendi içimi dökmek istediğim için yazıcam.Daha önce o kızın ona attığı tüm mesajları bana atmasını istemiştim.Bi mesajında kız şunu yazmış:"Banyoya gircektim tam birazdan gelsen olur mu?" İşte bu mesaj kavgayı büyüttükçe büyüttü.Sevgilim bana diyoki kız yalvarıyo resmen gelin diye tek başıma gitmiyorum on kişi varız diyo.Halbuki mesajdan sevgilimin o kıza gitmek istediği ve tek başına gideceği de belli.Bunu sevgilime de söyledim zaten en son bunu sorduğum için bana "s.iktir git bana güvenmiyosan umrumda değilsin neye inanmak istiyosan ona inan" demişti.
benden özürdilediği gün tekrar sordum "sen bu kıza tek başına gitmek istemişsin kızın sana gel diye yalvardığı da yok dedim, bu soruma dürüstçe cevap ver bu konu burda kapansın" dedim.Cevap aynen şu: öğlen kız bunlara okulda "akşam bana gelin yemek hazırlıcam" demiş.10 kişi gitmişler, kendisi de daha erken gitmiş tek başına.Ve bu öyle büyük bi yalandı ki çünkü o gün cumartesiydi ve okul yoktu kızla mesajlaştıklarında saat 14.00 yani öğlendi.Ben de o gün cumartesiydi dedim sevgilime..Ben pinokyomuyum sen benimle dalga mı geçiyosun dedi.Bende ısrar ettim hem öğlendi hem cumartesiydi dedim," ne biliyim ben hatırlamıyorum bile ne gün nerdeydim bilmiyorum unuttum sen benim nerde olduğumu benden daha iyi biliyosun" dedi, battıkça battı.Ben de" bukadar yalan söyleyebildiğine göre beni gerçekten kaybetmek istemiyosun vicdanın rahatsa sorun yok" dedim.
O kadar yorulmuştum ki kafamı toplayamıyodum artık bu konu kapansın herşeyi unutalım istiyodum.Acilen kendimi oyalıcak bişeyler bulmalıydım, çünkü ayrılık çanları bizim için çalıyodu.Bi barda garsonluğa başladım, beni kıskansın diye de sevgilime söyledim.Bana çok soğuk davrandı bunu söyleyince sen bilirsin falan dedi.Telefonumu kapatmıştım işteyken,eve gelince açtım sanıyorumki meraktan çatladı bidolu mesaj attı, ama aramamış bile, ilk iş günümdü bi de bar ve gece çalışıyorum düşünün yani.Ben tabi fırtına gibi estim gürledim erkek dediğin merak eder korur kollar kıskanır dedim.Ben öyle biri olamam gerektiğinde korurum tabi ama kendin karar verdin kendini koruyabilirsin dedi.Aramamışsın hiç dedim aradım diyo yalancı halbuki bana arayanıbil mesajı geliyo, yalancılık dizboyu ve kabak tadı vermeye başladı.
aramızda başka sorunlar da var bunları ona da anlattım, beni çok yalnız bırakıyo,aramıyo, ilgilenmiyo, burda napıyorum nediyorum hiçbişeyimi sormuyo, kıskanmıyo.Bizi görenler aranızdaki ilişki çok resmi sevgili gibi değilsiniz diyo.Millet elinde telefonla dolaşır sevgilisiyle konuşur, benim hiç böyle lükslerim olmadı.Her kavgada ilk adımı atan barışmaya çalışan ben oldum.Düşünün 6 yıldır sevgiliyiz güya.Biliyorum söylemeyin sevmiyo beni!!! Ama diyorum neden sevmiyosa 6 yıldır benimle ve buraya geldiğinde çok iyi anlaşıyoruz kendini bana yakın hissettiğini bilyorum.Amacı sevmediği halde süründürmek mi..
köpeğe döndüm resmen vazgeçemiyorum bi türlü, o da bunu biliyo ve durumu kullanıyo.Ben zırıl zırıl ağlarken" uykum var sen de yum gözlerini güzel şeyler düşün" dedi bitirdi konuşmayı. istiyorumki evini basıyım hatta o evde yokken çilingirle kapıyı açtırıp evine giriyim araştırıyım ne varsa.Bulabileceğim kanıtlar bana ayrılmak için güç verebilir.Şuan çok muallak durumdayız ve ben bu durumdan nefret ediyorum.Aslında kanıta da ihtiyaç yok sevmediği ortada, ama dili öyle söylemiyo seviyorum diyo bitirelim dedim kolay mı bukadar dedi.Yapcam galiba kızlar bunu da yapcam basıcam evini çocuğun, bi arkadaşım yaptı ve sevgilisinin başka kızlarla çok pis fotoğraflarını buldu, ben de yapıcam kendim için bu köpekliğe son vermek için..