sevgilimin kız arkadaşı canımı çok yakıyor...

bravo sana gerçekten zek ve şni bilen bir kıza benziyorsun.sarhoş numarası ha.vallaha korkurur senden.senin gibi bir kız hatta sevgilisi onu bu kadar seviyorken .gereksiz bir ayrıntı olan bir kıza takmamalı bence.bu kadar gözüne soktuğun halde gitmemiş çocuk.avea nın sitesini bende soracaktım ama okudum gerek kalmadı.yapma sorun çıkarma.hatta tam tersine cici kız ol.kızın oyunu zaten seni çilkef göstermek üzerine kurulu.yapma etme.ona altın tepsiyle sunmak olurdu ayrılman.ayrılsan bile o kıza gitmeyecek.

madem böyle beni üzdün ettin oldu.buna devam et.duygu sömürüsü yap.vallaha adını bir yere kaydecem.sorun oldumu ilk sana soracam.

eygns merhaba..yazdıklarının bi kısmını okudum..şu anda sıkıntılı bi süreç yaşıyorsun..ama biraz fazla kontrolcü bi yaklaşımın var
gibi geldi bana.bazı anlattıklarında çok çok haklısın..kızı görüşmeye çağırdığın anda seni tahrik edici şekide konuşmalar yapması
hiç te hoş olmamışbelki de ondan süphe duyman onu sinirlendirmiş sana huy kapmıştır..bende bunda bi ard niyet hissettim..kendimi senin yerine koyuyorum..ki ben evliyim yani böyle bi olayı sevgililik dönemimde
yaşasaydım sevgilime o kızla görüşmemesi gerektiğini rahatsız olduğumu belirtirdim..fakat bunu belirtme biçimin çok önemli..sen biraz
emri vaki şekilde yapmışsın bunu erkeklerde bu tip şeylere gelemezler..kimisi inat eder..sevgilinde bunu yapmış..onu gerek konuşmalarınla gerek
takip etmelerinle bunaltmışsın ve istemeden de olsa o kıza daha da yaklaşmasına sebep olmuşsun gibi geliyor bana tabi bu benim görüşüm..
yinede ya ben ya o diye kesinlikle rest çekme derim..çünkü seni onunla aldattığına dair bi kanıtın yok..seni çok sevsede seni baskıcı biri olarak
görürse ipler kopma noktasına gelebilir allah korusun..kıza da ne diye istediğini vericeksin..onun yüzünden kavga ettiğinizde boşuna onu sevindiriyorsun..ve de bence şu telefonlarını aramalrını kontrol etmekten vazgeç bu seni paranoyaya götürür..hersey olacağına varır yani..
gider başka hbi hat alır haberin bile olmaz..yapıcak olanı durduramazsın..lütfen kendini üzme..bak seni çok sevdiğini özel bulduğunu
söylemiş..biraz da 6 yıl seninle olan seni svediğini söyleyen aşkının sözüne güvenmeyi dene..

canım aynısı banada oldu sen hiç kimsenin ne dediğine aldırma bu işler söze bakmaz. sen içindeki sese kulak ver bayanların hisleri çok kuvvetlidir. zaten senin için rahat değilse kızdan o elektriği aldıysan kesin aralarında bişey vardır söyleyim ben yaşadım sadece hissetmek önemli. ama için rahatsa sevgilin o güveni verdiyse senin içine o his doğmuyosa hiçbişey yoktur aralarında merak etme.

çok doğru ama sevgilne güveniyorsun kıza güvenmiyorsun.

aynı evde kaldıklarını düşünmüyorum.öyle olsalar bu kadar görüşmezlerdi telefonda.
bende seninki yobazlık değil sevgilinin yaptığı aşırı rahatlık.bu ne samimiyet canım.görüştüklerini senden saklamasıda ayrı konu bilemiyorum tatlım al karşına konuş.çünkü zamanı gelmiş.

sen gene iyi dayanmışsın canım ya zor keşke bulustuğun zaman sen kendinene güvenini gösterseydin kıza ne biliyimm ama tehlikeli bence

sen bu çocuğa hala güveniyorsan otur eğri doğru düşün bi ben doğrumu yapıyorum diye bence.. :) gerçekten geniş olan o kızla erkek arkadaşın değil sen olamazmısın

sen bu çocuğa hala güveniyorsan otur eğri doğru düşün bi ben doğrumu yapıyorum diye bence.. :) gerçekten geniş olan o kızla erkek arkadaşın değil sen olamazmısın

Sevgilime güvenmemem gerektiğini düşünüyosunuz, ama şuan güvenmekten başka çarem yok aramız hiç olmadığı kadar iyi ve bişey yaptıysa da elle tutulur bi ispatım yok.Biliyorum bişey olursa ortaya çıkcak öyle hissdiyorum benden saklayamıcak.

bir kere erkek arkadaşın sana yalan söylemiş o mesaj olayında sonra sen söyleyince kıvırmış.yahu sevdiğin insan sana nasıl yalan söyler bunu bir düşünsene :) artık onun söylediklerine nasıl inanıyorsun anlamıyorum
erkek milleti karşısındaki saf görünce her yaptığını kolayca örtebileceğini sanır ondan sonra..

Canım ben de senin profiline bakıyodum biraz sert bi insansın anladığım kadarıyla Allah sana gönlüne göre kusursuz bi sevgili versin.Yalnız hayat eğri büğrü bi yol herkes doğru olanın kuralların ne olduğunun farkında ama hayatı yaşarken karar veremediğimiz anlar olur ya hani ben öyle bi anımdayım ve gelip de buraya konu açmamın sebebi de bu.Yaptığınız yorumları tabiki dikkate alıyorum ama en son kararı içimdeki ses veriyo, şimdilik hüsnüzanlık yaptım, hiç bizaman demiyorum ki sevgilim beni aldatmaz.Ben yapabilceğim en iyi şeyi yaptım restimi çektim ki onu bile yapmayı düşünmemiştim.Şuan ben de bana yalan söyleyebildiği için huzursuzum ama yakında yüzyüze görüşcez bunu ozaman sorcam,telefonda anlamıyo insanlar birbirini çünkü.Yoksa asla geniş bi insan değilim.

inşallah istediğin gibi olur çünkü sen böyle birini haketmiyorsun kesinlikle bunu unutma ve kendini hiçbirzaman küçümseme...
Benimde uzun süreli bir ilişkim var 5 yıl oldu..6da olmuş olabilir o kadar uzunki hatırlamıyorum ama erkek arkadaşımla hiçbirzaman bu tarz problemlerim olmadı kız konusunda yani.Erkek arkadaşı bile yok herifin keşke kız arkadaşı olsada azıcık sosyalleşse ama nafile ps3 sinema başka birşey bilmez iştende kafasını kaldırmaz.
Kızlar paso yazıyor liseden arkadaşları gel benim fotoğraflarımı çek falan filan diye ama bizimki yabani sanki yiyecekler bunu işim olmaz deyip sallıyor herkesi.Valla başka erkek olsa fotoğrafçı falan çok iyi değerlendirir böyle şeyleri sonrada toz kondurmaz laf edince sen benim işime karışamassın ben sanat icra ediyorum özgürlüğümü kısıtlayamassın falan diye..aman ya uzun şeyler bunlar keşke benimde erkek arkadaşım böyle çapkın olsada bende dedektiflik yapsam yakalasam yalanlarını diyorum bazen...heyecanlı olur diye tahmin ediyorum

Heyecanlı değil de nasıl desem acıklı bi dizi çekiyomuşum gibi hissediyorum kendimi.Her facebooku açışımda içimi heyecan kaplıyo sevgilimi o kızla görürmüyüm ki diye,her avea sayfasına girişimde de aynı şekilde.Sevgilim denizci ve kendi arkadaşları dalga geçiyolarmış çapkınlık yapmadığı için, öyle çapkın falan değil aklı başında biri tek derdim bu kız benim.Denizci olmasına rağmen güveniyorum düşün yani.Ama içim ezilmiyo değil onu görmek istediğim şekilde mi görüyorum ben de bilmiyorum,başkalarının laflarının etkisi altında da çok kalıyorum hala kavga etmek geliyo içimden ama meseleyi fazla büyütürsem yanlış adımlar atıp pişman olabilirim

kuzum konunu okudum yorumları da çok az okudum. bu kızın hiç iyi diyetli olduğunu düşünmüyorum ben ve ben senin yerinde olsam sevgilimi birşekilde karşı karşıya alıp konuyu adam akıllı konuşurdum. o kızla bu denli görüşmemesi gerektiğinin sebeplerini açıklardım onun da aklına yatacak bir biçimde. ve bak sadece ben böyle düşünmüyorum derdim ve bu konuyu açıp ' oku :) ' derdim :)

canım benim eşimde 2.kaptan..bi bakıma kaderlerimiz ortak sayılır..burada olumlu olumsuz bi çok yorum yapılmış..sevgilinin
yalan söylemesinden yakınıyorsun..hoş bişey değil tabi ki ama seni incitmemek adına ufak tefek şeyler söylemesi 6 yıllık
ilişkini bi çırpıda bitirmene yeterli bi sebep değil.çünkü iki günlük bi durumunuz yok..anlattıklarında çok haklı olduğun taraflar
var.ama bu kadar kontrolcü olmanın sana getireceği hiçbir katkı olamaz.facebookta ve avea sayfasında gezinmen ve sürekli bişeyler
bulabilceğin sıkıntısına düşmen psikolojini yıpratır..sevgilinde bunu hissederse bana nasıl olsa güvenemiyo nasıl olsa sürekli kavga halindeyiz diyerek daha bi rahatave inada bağlar..böylesi daha mı iyi..hem bırak ta biraz o seni merak etsin..esrarengiz olan
taraf bi kez de sen ol..bak ozman nasıl kıymete biniyorsun..ve elinde elle tutulur kanıt olmadan onu suçlama tatlım..buradaki herkes
kendince yorum yapar ama ilişki senin ilişkin..fevri kararlar alıp erkek arkadaşından ayrıldığında yanlız başına kalan bunun sonuçlarından etkilenecek olan sensin..bunu da unutma..ortada yıllar ve bi emek var..bu arada deniz adamlarının eşleri sohbete
vira topiğindeyiz..bizi en iyi biz anlarız..beklerim..

valla okuyana kadar yazmamak için çatladım resmennn
kızın niyet belli ego patlaması yaşayarak demiştir ama eve gidince ağlamıştır o kız sorunlu bence
erkek arkadaşına gelince yok yere eşşeğin aklına karpuz kabuğu düşünme derim
seni değerli görüyo sonuçta kimse dememiş ben o kızla senin yalancı bi yakınlığa girmeni tavsiye ederim
ksura bakma ama kız mağduru oynuyo bunu zamanında bende yaptım kardeşim dediğim insana aşıktım
ama benimki çocukluktu kıza göz dağı bile vermedim tiyatrodayken elimi tutup kaldırmasını isterdim
bişeyler izlerken kızın gözünün önünde koluna girer yada beline sarılırdım yaşım küçük olması bahanem değil 14 yaşındaydım
sonra kız benimle kavga etti ve ben hırpalanmış rolünü oynadım olan ona oldu.. bu yüzden mağdur olan taraf sen olmalısın
ne kadar cadıda olsan gösterme bu yüzünü sana peri gibi kız demesi bile ilerde xxx seni seviyo sen neden böyle kıskançlık yapıyosun demesine sebep olucaktır aksine kızla iyi geçin kızın yanında sevgilini öp ama doğal bişey olarak yap gözüne sokmadan
bazı şeyleride abartmış bilerek olmasa dahi bu konuda sende yapabilirsin senin kendine olan güveninin farkına varırsa
emin ol siner seni zayıf gördüğü içn yükleniyo ve işini biliyo erkek arkadaşının yakınlaşmasını bekliyo kendi kaybetmek istemiyo çünkü
ve kötü olmakta karşındaki tehlikeli bi kız ama aşılır..
en güzeli yüzünü duvara sürtüp kıvılcım çıkıyo mu diye bakmak işte ama sen beni dinleme boşverr

Ne yaptın sen yahu :44: görüşmeleri gördüğünü mü söyledin? artık bakamayacaksın demektir,önlemini alır büyük ihtimal.
Belki bir açıdan iyi olur bilemiyorum,kurcalama artık üzerinde de fazla düşünmemeye çalış.Ona güvenmek zorundasın :114:

Rahat duramadım ve ayrıldım sevgilimden bana son sözü s.ktir git oldu...

belliydi böyle olucağı ama yine barışıcaksınız o kızla belki sevgili olur ama uzun sürmeyeceği içime doğuyo
başkasının mutsuzluğu üzerine kurulmuş ilşkiler uzun srmüyo :26::26:
ama sen sana saygısı olmayan adamlarla değil seni normal bi arkadaşıyla bir tutmayacak insanlarla beraber devam et bu yola bence..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…