Kızlar hepinize teşekkürler yorumlarınız için.
Sevgilimin görüşmelerini takip ettiğim siteyi sormuşsunuz,daha önce de bi mesajımda yazmıştım.Sevgilimin hattı avea, avea sayfasına girip online işlemleri seçiyosunuz,sevgilinizin telefon numarasını ve şifreyi yazıyosunuz.Şifreyi alabilmek için bişekilde sevgilinizin telefonunu ele geçirip bi numara tuşlamanız lazım(numara online işlemler sayfasının altında yazıyo).Şifreyi girince lira işlemleri-harcama detayı-konuşma detayı bölümlerine giriyosunuz son 2 aylık dökümü görebiliyosunuz.Yalnız dikkat! sayfaya her girdiğinizde sevgilinize mesaj gitcek(benimki hala anlamadı bu mesajların kaynağını:)), onu da engellemenin yolu var ama yine telefonunu ele geçirmeniz lazım.
Gelelim benim olayın sonucuna.Burda yazılanları okuyup ve kendi yakın çevremdeki insanların da kışkırtmasıyla dayanamadım sarhoş ayağına yatıp sevgilime o kızla görüşmiceksin dedim.Sarhoş ayağına yattım çünkü öfkemi kontrol edemiyodum ne yapcağımı bilmiyodum, düşünemiyodum, sonra pişman olcağım bişey olursa sarhoştum dicektim.Kızın bana o gün söylediği lafları anlattım ona bu cesareti sen veriyosun dedim, normal bi kız arkadaşın olsa karışmıcam ama sizin aranızdaki ilişki fazla ben bukadarına gelemem dedim.Bu şüpheyle yaşıcağıma ayrılalım bıktım bu muhabbetten yalnız kalırım daha iyi dedim.Buarada kızın evinde kalMAmış kendi evimdeyim dedi, yalan söylüyosun yapmadığın şey değil dedim.Kızmamdan çekinip de yalan söylüyosan hata edersin bişekilde ortaya çıkcak daha çok üzülcem dürüst ol dedim.Yeter biraz daha konuşursan ben sana kızcam dedi başka da bişey yazmadı.Zaten kızdığında beni hep susarak cezalandırır.
Tabi bişey yazmayınca benim içim içimi yedi midemde kuş uçuyodu sanki,hastalandım resmen.Sabah kalktım gittim aveanın sayfasına baktım ne göreyim! Onca lafa rağmen kıza 6 kere mesaj atmış!!! Çıldırdım resmen kızlar ağlayamadım bile mideme kramplar girdi.Tamam dedim bitti onu tercih etti,yanlış yaptığımı düşündüm üstüne gitmekle, inadına onla görüşcek şimdi dedim.
Normalde hiç içmem ama kendimi biyerlere atasım geldi, tek başıma içmeye gittim görcektiniz halimi salya sümük ağlıyorum biyandan.Sonra dayanamadım aradım bi de ciddi ciddi sarhoş olmuşum ağzıma geleni saydım.Bugün aradın mı o kızı doğru söyle dedim bi de utanmadan yalan söylüyo aramadım diyo, sus artık yalan söyleme bütün görüşmelerini görüyorum 6 tane mesaj attın kıza onca lafımın üstüne, ne yazdın söyle dedim.Kapa telefonunu hepsini atcam ne yazdıysam yeter artık durup dururken nerden çıkardın bu kavgayı dedi.Sonra attı mesajları sıradan mesajlardı havadan sudan şeyler.Tabi ben durmadım saymaya devam ediyorum hala, bi yarım saat konuşmuşuz telefonda tam net aklımda yok.Senle aramdaki ilişki herşeyden özel bi anlamıyosun, burdaki yaşamımı bi gelip görmeni isterdim belki bana güvenirdin dedi.Kendi söylediklerimi yazmaya utanıyorum çünkü kıza çok küfür ettim.O kızla eninde sonunda bidaha karşılaşcaz o gün geldiğinde yine senin sevgilinmiş gibi davranırsa senden bilcem dedim ağlıyorum da biyandan iyi mi oldu kötü mü anlamadım.Sonra bana bidolu güzel mesajlar attı seni çok seviyorum üzme beni diye.Ben de hala öfkeliyim öfkem durulsun konuşuruz sonra dedim öyle kaldı.Yine kontrol ettim görüşmelerini konuşmamış kızla.
Şimdilik bukadar gelişmeler,içimi soracak olursanız sevgilimi hala çok seviyorum, onun da beni sevdiğini hissediyorum ama bu kız aramızı bozmaya devam etcek galiba çünkü ben yatışmadım bitürlü.