sevgilimin kız arkadaşı canımı çok yakıyor...

cnm ayrılırsanız bir ay iki ay üzülürsün ama ayrılmazsan bir ömür boyu üzülürsün. bu çocuk düzelecek gibi değil. tercih senin.

Konu sahibinin sevgilisi buraya girmesiniyasakladı galiba :9: Ayrıca internetten yaptığın sistemi biliyorum.Her girdiğinizde onun da telefonuna mesaj gidiyor evet ama bu mesajıda engelleyebiliyordunuz.Yine onun teline ihtiyacınız vardı tabi.

Canim konunun tamamini gozlerim dolarak okudum su an hala aglicam da tutuyorum kendimi. buna benzer bir olay bende yasadim cok canim yanmisti hatta burda da konu acmistim sevgilimin cok cok yakin kiz arkadasi diye. o da benimle ugrasti aramizda mesafe vardi kiz facete surekli sevgilimle fotograflarini koyardi icim yanardi ya cok yanardi... mesaj attim canim uzaktayim cok korkuyorum sende bir kizsin beni anlarsin benim icim rahat degil ama sana guvenebilirm umarim dedim kizin yapmadigi kalmadi sevgilimle kavga etmeme sebep oldu saat basi profil fotografini degistirdi kactane fotograf cekilmislerse hepsini sergiledi resmen... Insanlar baskalarinin mutsuzluguyla mutlu oluyor ya anlamiyorum ben arkadas anlayamiyorum... 6 yillik bir iliski elin s...tugu yuzunden bu hale gelir mi ya buna neden izin veriyor erkek arkadasin? erkekler bunu niye yapiyor anlamiyorum! dusunduklerinde hissettiklerinde tamamiyle haklisin. o kiz seninle ugrasmis bunu isteyerek yapmis bizim aramiza kimse giremez ne demek yaa sanki kendisi sevgilisiymiste sende yakin kiz arkadasisin sana ahkam kesiyor manyak neyin kafasini yasiyosun sen ya? Kendisi kim oluyor da sana gercekten sevip sevmedigini soruyor? Sen iyi niyetle gidiyorsun kiz senin mideni bulandiriyor havasini atiyor ona bu simarikligi yapmasina goz yuman izin veren senin sevgilin ama hangi hakla? erkekler neden bu tip kizlara bu hakki veriyolar... Salak degilsiniz iste goruyosunuz anliyosunuz herseyi de bal gibi biliyosunuz saf rolune yatip sevdiklerinizi bu duruma dusurmek niye?

Ayni sekilde senin bir erkek arkadasin olsaydi bu iliski coktan bitmisti canim... bunu hepimiz biliyoruz. umarim senin icin hayirlisi olur. :16: cok mutlu ol ins:25:

Son düzenleme:
konunu takip ettim ama yorum yapmamıştım...
çok sinir bozucu bir durum cnm gerçekten. 6 senelik ilişkide bile böyle olabiliyorsa, ne yalan söyleyim korktum.
benim erkek arkadaşımın hiç kız arkadaşı yoktur. mesajlaşması bile sinirimi bozar.
bizim ortak arkadaşlarımız var birlikte gezdiğimiz.
onun dışında facesindeki kızlara pek karışmam. çünkü konuşmuyor onlarla.
ama eğer böyle bir durumla karşılaşsaydım, herhalde dayanamazdım.
seni sevseydi sana bunu yapmazdı.

Taa ilk zamanlarda bi kız vardı..
Kardeşi, kankası, dostu bilmemnesiydi adamın..
Aynı bahsettiğin gibi resimler koymalar, samimi konuşmalar..
Hep söylüyordum bu kızdan uzak dur, hayır gelmez diye.. Defalarca tartıştık, birbirimize girdik ama dinlemedi beni.

Bi gün yoruma rastladım..

Çok tatlısın bebeğim yazmış bu hatun..
Sağol kardeşim demiş bizimkide..
Kız da, kardeş mi olduk şimdi yazmış..

Ondan sonra anladı ne mal olduğunu.. Görüşmüyorlar epeyce yıldır..
Ama kırılan kırılıyor tabi..

Uf doluymuşum.. :/
Sinirinizi anlıyorum, geçmiş olsun..

canım bir erkeğin bi kızla böyle samimi olması hiç hoş değil.o senin bir erkekle böyle sammi olmanı ister mi .kafa yapınız siyasi düşünceniz falan falan uyuyor diye..asla asla asla yobaz falan değilsin..çocuğun mezhebi çok geniş..secim yapmaya zorlama.ama senden daha cok deger vermesine izin verme.bence bu cocuk onu da idare ediyor senide .senle ciddi düşünyor belki ama o da onun eğlencesi..2 sevgilisi olamayacağına göre biriyle kanka ayağı iyi olur diye düşünüyor bence.bir erkek kendi sevgilisi dışında kimseyi gün içinde o kadar çok aramaz..aramamalı..neolursa olsun.seni ön plana cıkarmalı.diyebilmeli ki o kıza:benim sevgilim rahatsız olsun istemiyorum,onu üzecek birşey yapmak istemiyorum yanlış anlaşılacak davranışlarda bulunma bana.gün içinde o kadar konuşmayalım falan demeli..seni sevdiğini o kıza hissettirmeli.o kıza da bir an önce sevgili bulmalı.bakalım sevgilisi varken de böyle olacak mı..

canım konunu okudum. ben farklı bir yönden yaklaşıcağım olaya umarım yanlış anlaşılmam. benimde çok samimi bir erkek arkadaşım vardı aramızda öyle bişey söz konusu bile deildi. tabi bizim durumumuz farklı ikimizde bekardık. ama sözde kardeş gibiydik gel zaman git zaman sevgiili olduk. tabi ki sevgilisi olan biriyle asla bu kadar samimi olmam, olunmaz da. olan kızdan da hayır bekleme. heleki aynı evde falan kalıyorlarsa durum vahim. heleki erkek arkadaşın o kız için bütün erkeklerle samimidir rahattır demiş (hiç sevmediğim kız tipi) o yüzden tehlikeli. erkekle bayan çok samimiyse aralarında etkileşim olabilir. erkek arkadaşın o kızla arasına mesafe koymuyorsa senin için ve o kız da utanmadan aramıza kimse giremez diyorsa ayrıl derim ben. ( bu arada ilk mesajına göre yorum yaptım diğer sayfaları şimdi okuyacağım ).

canım benim. sen bi kere kızn karşısında ezilmiceksin. kızın çekici olduğunu düşünüyorsan sen de değiş sevgiline daha bir cilveli davran. kızın konusunu açma bence. ayrıca aç facebookta fake adres kızla konuş ordan kızı tanımaya çalış. sonra zaten şunu unutma aralarında bişey olsaydı olurdu. kız seni uyuz etmeye çalışmış o da kıskanç belli ki. sevgilini iyice kendine çekersen haddini bilir. ama sevgilinle onun kavgasını bir daha yapmamalısın.

maalesef aynı şeyleri bende yaşadım. 3 senedir sevgiliyiz..Biz başlamadan önce benimki bir kıza senden hoşlanıyorum demiş ama aralarında bişey olmamış..Ama ben çok takıntı yaptım ve hiçbir şekilde görüşmeni istemiyorum dedim..Malesef iş gereği de sürekli görüşmek zorundalar..Benim ki bu kızın amiri, defalarca ağladım zırladım ama yok değişen bişey olmadı..
Aralarında hiçbir şey yok bundan eminim ama o kızla odada yalnız kalmıyo muydu sinir krizleri geçiriyordum..En son geçen gün gene bu yüzden kavga ettik ve bana resti çeken kendisi oldu ..Çok zarar veriyormuşum falan filan ..Bitirelim dedi, ama o kadar seviyorum ki gurursuzluk yaptım maalesef ve sessiz kaldım:(

arkadaşlar
genel bir uyarı niteliğinde hepinize anlatacam
umarım hepinize bir ders olur

benimde başımdan bundan
4 sene önce böyle bir olay geçti
o zaman eşimle çıkıyoruz sadece söz nişan hiç bişey yok
bir kız dadandı
aynı kurumda çalıştığımız arkadaşlardan birtanesi
benimle çıktığını bile bile
yok gece şu satte gel maç izleyelim yok beni şuraya götür yok beni buraya götür derken
bizim kavga dövüşler başladı
aralarında asla hiç bişey yok eminim çünkü sevgilim beni çok sevdiğini her zaman için söylüyor
sadece onun bir arkadaş olarak kendisiyle görüşmek istediğini ve sevgiliminde onu kırmak istemediği için
gezme tozma isteklerine hiç hayır diyemedğini sırf kırılmaması için devam ettiğini söylüyüp duruyordu ve aynı şekilde ben hep krizlere giriyordum
defalarca uyarıyordum yapma etme lütfen alakanı kes ben böyle ömür boyu devam edemem diye ama oda bir türlü kesemiyordu
sonunda bir gün bana yalan söyleyerek yine ona gittiğini anladım
işte o zaman işin boyutunun farkına vardım
ve buna da tahammül edemezdim
tam anlamıyla bir rest çektim
ve bu iş bitti dedim benden bu kadar dedim
şok oldu
sakın bir daha karşıma çıkma dedim
2-3 gün tellerimi kapattım
ama dayanamadı tekrar düştü peşime
bir dahaasla onunla görüşmeyeceğini beni çok sevdiğini söyledi
günlerce gönlümü yapmaya çalıştı
ve gerçekten onunla görüşmeyi kesti
artık selam dahi vermiyorlardı birbirlerine
bende ona yeniden inanarak geri göndüm barıştık
nişanlandık nikahlandık evlendik şimdi birde bebişimiz var ve çok mutluyuz
ama inanın eşim hayatından o kızı çıkartmasaydı
ben onu kesinlikle çıkartırdım
çünkü hayatı 3 lü bir grup olarak geçirememki
kimsede geçirmemeli bakın arkadaşlar bence kesin olarak hayatınızdan çıkartın ne kadar sevsenizde
olacaksa hayatınızda eşiniz tek olmalı
hayatında sizden gayrı kimse olmamamlı
yok arkadaşım yok dostum bunlar palavra sürekli acı çekerek bir ömür geçmezzzzzzzzzz
bunu size yapmaması lazım
haaa yapıyorsa koyun kapının önüneeeeeee
o kadar hayatında sizden değerli kimse kalmayana dek devam edebiliyorsanız edin yokkk artık
bittim buraya kadar dahada çekemicem diyorsanız sürekli yıprandığınızı düşünüyorsanız
hemen ama hemen bitirin bu dünyaya bir dahada gelmicez
Allah karşınıza sizi anlıcak birini çokda mutlu edecek birini çıkartır onunla geçen yıllarınıza yanarsınız
emin olun Allah yardımcın olusun sayfayı açan arkadaş özellikle
ve lütfen aklını başına topla kendine gel
güzel günler seninle inşallahhh:49:

Gerçekten kötü bi durum. Ve seni çok iyi anlayabiliyorum canım. İlk mesajını okudum sadece diğer hiç kimsenin mesajını okumadım. Sayfa cok cünkü. Şuan durum nedir bilemicem ama . Şunu söylemeliyimki, sevgilinin yaptığı hiç hoş bi davranış değil. Kız elalemin kızı. Karşı taraf istediğini yapar sonuçta buna sen engel olamazsın. Asıl suçlu sevgilin ki kızla arasına mesafe koymayı bilmeliydi. Okadar yakınlık cok anlamsız. Kendini senin yerine koymalı. Sen bi erkekle o derece yakın olsan acaba hoşuna gider miydi?

Son düzenleme:
sayfayı açan arkadaş nerelerdesin
artık bir girsende son durumunuzu bir özetlesen bizde merak ettik yani? :52:

çok uzun bir ilişki allah yardımcın olsun arkadasım kendimi senin yerine koydum biran kıskanmakta güvenmemekte haklısın güvenini sarsıyor cünkü emek verdiğin icinde ayrılalım demekte çekiniyorsundur dua et insallah en kısa zamanda düzelir o tür kızlardan bende çok çektim iyi olan kazanıyo :)

Ayrıldık...!!!!!
bu kadar güvensizlikle yürümesinin imkanı yoktu zaten.bir kadınla bir erkegın samımı duygularla arkadas olamayacagına ınanan ve ınandıran zıhnıyet hepımızı ıstemedende olsa etkılıyor.hakkınızda hayırlısı olsun

Back