• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

sevgilimin kırıcı lafları ve davranışları

2. maddeye güldüm. Yemem demişsin, adam 10 kere soracak değil herhalde 'Kesin yemeyecek misin?' diye. Ya yersin, ya yemezsin. Kimsenin telepatik güçleri yok. Bu adam sizinle evlenmek istemiyor anlayın. Sonra milletin yüzüğünü çekip yollamayın kimseye.
Arkadaşımın izniyle olan birseydi.bu düşünceyle alakalı bir olay belkide benim hesabımi odemek istemedi hoş zaten yesemde kendiminkini ben öderdim

2 yıllıkların çoğu işsiz

pek parlak bir gelecek beklemiyor onu asalak ve tembel gibi me geldi
o önce kendine baksın

özgüveni de yüksek

ağzı iyi laf yapar böylelerin
Evet gerçekten agzi laf yapıyor. Ben sürekli evdeyim birgün ne yapıyorsun dediğinde oturuyorum demiştim sende hep oturuyorsun tüm gün boyu demişti kirilmistim

Sevgilimle öncelikle nette tanıştım bu bir hatamiydi hiç bilmiyorum 4 aylık bir ilişki.
1-arkadasimin altın alyansini ve tek taş yüzugunu takip resmini ona yollamistim ne diyecek diye bana "sende şimdi altın istersin" demesi oldu.
2-onla bulustugumda biyere gittik o acikinca. Önce ben biraz kalabalik ortamı sevmediğim icin Hayır yemen demiştim oda ben yerken sende karşımda oturursn dedi siparis söylerken adama arkasına dönüp bikere bile sormadı kesin yemicekmisin diye.
3-sehirlerimiz ayrı 1 saatlik yol konuşurken evlenirsek nerde yaşarız diye ben sen buraya gelmezmisin dedim oda "annen bize ev alacaksa gelirim" dedi.
4-hep ailemle ilgili şeyler soruyordu arabanız varmı falan babamın öğretmen oldugunu biliyordu kendinin ve ailesinin maddi durumu biraz kötü ve anladigim kadariyla ailecek tutumlular.uzun oldu buraz kusura bakmayin ne yapmam lazım acaba.

Çok fazla okumadım da, sadece başını okudum, 4 aylık ilişkide parmağına yüzük takıp göndermek çok itici bir davranış bence.

Arkadaşınızın tektaşını ve alyansını takıp fotoğraf atma amacınız neydi çok merak ettim? Apaçık ben de heves ediyorum, istiyorum demek olmuş. Adam haklı söylemiş yani.. Yemek olayında da bir kusur göremedim. Fazla naz aşık usandırır. Yemeyeceğim demişsiniz zaten, erkeklerin çoğu ince düşünemez o yüzden ısrar da etmez. Aileniz hakkında soru sormasına gelince bunda da ilginç bir şey göremedim. Tanımak istediğim kişiye ben de ailesiyle ilgili sorular sorarım, bu çok doğal bir şey..

Arkadaşınızın tektaşını ve alyansını takıp fotoğraf atma amacınız neydi çok merak ettim? Apaçık ben de heves ediyorum, istiyorum demek olmuş. Adam haklı söylemiş yani.. Yemek olayında da bir kusur göremedim. Fazla naz aşık usandırır. Yemeyeceğim demişsiniz zaten, erkeklerin çoğu ince düşünemez o yüzden ısrar da etmez. Aileniz hakkında soru sormasına gelince bunda da ilginç bir şey göremedim. Tanımak istediğim kişiye ben de ailesiyle ilgili sorular sorarım, bu çok doğal bir şey..

al benden de o kadar,yüzük meselesi cok gereksiz olmus ben olsam ben de öyle düsünürüm. digeleri de fazla acayip degil.

Sizi evlenme meraklisi olarak gormus ve bu sekilde davranarak evlilik fikrini bertaraf ediyor bence.

Yol ver gitsin ne yapacaksın.Hadsizin teki. Sen de hep oturuyorsun demek ne demek ya. Amuda mı kalkacaksın acaba?. Hem her öğretmen çocuğu okuyacak diye bir kuaral var da bizim mi haberimiz yok. Böyle tipler de bir itici ki sormayın. 4 aylık ilişkide baya hızlı gitmişsiniz. Ailemin maddi durumunu soran ya da ima bile eden insanın ağzının payını veririm.

Yol ver gitsin ne yapacaksın.Hadsizin teki. Sen de hep oturuyorsun demek ne demek ya. Amuda mı kalkacaksın acaba?. Hem her öğretmen çocuğu okuyacak diye bir kuaral var da bizim mi haberimiz yok. Böyle tipler de bir itici ki sormayın. 4 aylık ilişkide baya hızlı gitmişsiniz. Ailemin maddi durumunu soran ya da ima bile eden insanın ağzının payını veririm.
Ben sanırım düzgün birini bulamicam.

Siz kafaniza taktgnza gore bnce sorun edileblcek seyler bunlar ..hos degil..konusmayi denednz mi acaba hep mi boyle karakteri mi bu acaba ve yaslarnz kac

Direkt="Cansu020, post: 40896463, member: 677835"]Direk söyleyemem böyle şeyleri sen benimle niçin birliktesin gibisine çekinirm. 21 22[/QUOTE]
Direkt soyoemezsin ama mesela surda su davransin beni rahatsiz etti acaba bn mi yanls anlafm nden oyle dedin ya da neden oyle yaotn diyeblirsn uygun bi dille verecgi cvplara gorede kendi dusuncelerni ve iliskni sekillendrirsin olmzsa da biririrsn hayirlisi olsn hakknzda .. sevgiler .

Direkt="Cansu020, post: 40896463, member: 677835"]Direk söyleyemem böyle şeyleri sen benimle niçin birliktesin gibisine çekinirm. 21 22
Direkt soyoemezsin ama mesela surda su davransin beni rahatsiz etti acaba bn mi yanls anlafm nden oyle dedin ya da neden oyle yaotn diyeblirsn uygun bi dille verecgi cvplara gorede kendi dusuncelerni ve iliskni sekillendrirsin olmzsa da biririrsn hayirlisi olsn hakknzda .. sevgiler .[/QUOTE]
Teşekkür ederim

Back
X