Ilk zamanlarda hoslanmistim ama şimdi sogudum gibi.Ay çok tuhaf bir insanmış ya nezaketten eser yok.
Hep bi faydalanma bi çıkarcı konuşmalar.
Seviyor musunuz bu şahsı?
Ne yapmam gerek peki dışardan ilgili iyi biri gibi ama bu yanları var cimri gibiSevgiliniz tam bir servet avcısı bence ama bunu ilk günden göstermiş olması düşündürücü
Şuan askerde kaç kez ayrılmayı denedim ama ıısrarlar etti.askerdeki insana tekme falan vururm gibi cekiniyorm bitirmeyepek maddiyat doymuş değil böyleler hanımının maaş kartınıda elinden alıyor takılan takılarıda istediği gibi kullanıyor eline hiç toplu para geçmeyince en en önemlisi kadını anlamamayışları egoist olmaları anlayış,empati bekleme
Teşekkür ederimAdam hem kaba
Hem gorgusuz
Hem saygisiz
Hem de ac !!!
omur boyu evlatlik alma derim
sende askerden gelince tekmeyi basarsınŞuan askerde kaç kez ayrılmayı denedim ama ıısrarlar etti.askerdeki insana tekme falan vururm gibi cekiniyorm bitirmeye
Birde ben liseyi 2de birakmistm açıktan devam ilk tanışmda bana bir öğretmen kizinin okumamasi ayıp demişti kendi 2 yillik üni mezunusende askerden gelince tekmeyi basarsın
kendi dengini bulsun , o ondan kaba ve para delisi kıza düşmesi gerek
Haklısınız teşekkür ederimne yapmalıyım acaba diye sormuşsun ya hani
*sana arkasına dönen adama
*sen şimdi bunu da istersen diyen adama
*senin maddi durumunu sorgulayan
*seni umursamayan adama
Vur tekmeyi gitsin Allah aşkına ya!!!!
sonra iş ciddiye girince inan daha da kırıcı olur benden demesi!!!!
Bence pedala basın ve gökyüzüne bakın karşılaşacağınız başka bir adam olacaktır, bu kişi size uygun gibi değilNe yapmam gerek peki dışardan ilgili iyi biri gibi ama bu yanları var cimri gibi
Birde ben liseyi 2de birakmistm açıktan devam ilk tanışmda bana bir öğretmen kizinin okumamasi ayıp demişti kendi 2 yillik üni mezunu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?