• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sevgilimin işi yok lütfen yardım

Berna374374

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
24 Aralık 2019
24
4
1
26
Meraba sevgilimle 6 aydır beraberiz uzakta oturuyor buyuzden gidip gelerek bulusabiliyoruz ben üni okuyorum o çalışmıyor ben gidiyorum çoğunlukla ve orada kalacak yerim yok yani otel vs parası da ödeyip kalıyorum gidiş geliş yol parasida dahil ben öğrenciyim sevgilimin gerçekten çok seviyordum ama para sıkıntısı oluyor ve bu aralar hiç gidemiyorum ne yapmalıyım o 23 yaşında buluşmak için çok masraf oluyor ama başka türlü de bulusamiyoruz ona bikac kere sen gel dedim ama onunda burada tanıdığı kimse yokmuş kırmak da istemiyorum gerçekten anlasabildigim yanında rahat hissettiğim tek insan öneride bulunabilecek varmı veya uzaktan ilişki yaşayan :KK43:
+ayrıldım gerçekten hayatımda hiç bukadar rahat hissetmemiştim artık kendimi dusunucem önce

Son düzenleme:
Görüşmeyin o halde yani yüzeysel olarak. Telefonda görüşebilirsiniz görüntülü. Ne demeli bilemedim.

Askerliğini yaptıysa özelde iş arasın. Sınavlara hazırlansın ne bileyim bekçi polis alımları oluyor onlara baksın. Bir alanı varsa kpss denesin. Daha yaşı küçük sınavlardan yana şansını deneyebilir belki kazanır. Şu ara görüntülü görüşün zaten diğer türlüsü olmaz

Parayla saadet olmuyor diyenler yalan söylüyor. Yokluk kapıdan girdi mi aşk bacadan uçuyor. Bolluk icinde yuzmeyin ama ay sonunu da düşünmeyecek kadar gecinmeniz gerekir. Duzenli bir işi yoksa napacaksın? Gelecek planin var mi? Onunla bir gelecek düşünmüyorsan girdigin maddi sıkıntıya değmez. Ne için otellerde sürünesin ki?

E buluşmayın bu kadar kendini zora sokuyorsan, ne gerek var? Adam gelmek istemiyor yanına işte, sen kendini o kadar zora sokup bir şekilde yolunu bulup yanına gidebiliyorsan istese o da bir yolunu bulur gelir. Onun para sıkıntısı var da senin yok mu? Alıştırmayın bu kadar karşı tarafı sonra her şeyi böyle sizden beklerler. İlla birbirimizi göreceğiz diyorsanız da Skype var, Whatsapp var görüntülü görüşün. Fiziksel temasınız olmak zorunda değil.

E buluşmayın bu kadar kendini zora sokuyorsan, ne gerek var? Adam gelmek istemiyor yanına işte, sen kendini o kadar zora sokup bir şekilde yolunu bulup yanına gidebiliyorsan istese o da bir yolunu bulur gelir. Onun para sıkıntısı var da senin yok mu? Alıştırmayın bu kadar karşı tarafı sonra her şeyi böyle sizden beklerler. İlla birbirimizi göreceğiz diyorsanız da Skype var, Whatsapp var görüntülü görüşün. Fiziksel temasınız olmak zorunda değil.
Çok haklısın kendimi zora sokuyorum ruhende para konusunda da o bunları düşünmüyor ama

Back