- 11 Nisan 2023
- 72
- 57
- Konu Sahibi Nisanur4221
Kızlar merhaba.Erkek arkadaşımla yaklaşık 1 senelik bir ilişkim var.Uzak mesafe ilişkisi yaşıyoruz aramız 2 saat.Sorum şu erkek arkadaşım çalışıyor ben işsizim.Telefonla hiç konuşmuyoruz sevmediği için, gün içinde de çok az mesajlasiyoruz.Bu aylardır bu şekilde devam ediyor ama son 2 aydan beri hiç konuşamıyoruz.Hayatimda olup biten hiçbir şeyden haberi yok çünkü konusmuyoruz.Hasta olsam bile arayıp sesimi duymak istemez sadece mesaj atar nasılsın diye.Onun haricinde özür dilemeyi bilir empati yapar.Bu konudan da ona bahsettim haklısın ama elimde değil dedi.Bir de sorunum şu ki erkek arkadaşlarına vakit ayırır onlardan vakit kalırsa bulusabiliriz.En son 3 ay önce konuşmuşuz telefonda ben istiyorum ki her gün yarım saat de olsa konuşalım günümüzün nasıl geçtiğini anlatalım ama işten geliyor oyun oynuyor ve uyuyor bana vakit kalmıyor.Kendimi geri çektikçe bana çok anlayışlı olduğumu söylüyor kendimi geri çektiğimi anlamıyor maalesef.Ben artık bittim tükendim 5 6 senelik ilişkisi olan arkadaşlarım bile sürekli konuşur buluşur.Dogum günüm geçti kutlama yapmadı yıldönümü geldi mesajla bile kutlamadi.Biliyorum herkes ayrıl diyecek ama bana karşı da çok kibar anlayışlı asla kötü bir söz duymadım saatlerce konuşsam dinler beni sıkılmadan ama ben istiyorum ki kendi de özlesin beni görmek istesin sesimi duymak istesin..