Sevgilimin güvenini kırdım

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

glmzyz

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
8 Eylül 2014
889
459
103
Arkadaşlar 6 aylık bir ilişkim var sevgilimle ayrı şehirlerdeyiz. Ben doğuda öğretmenim. Bir grup kurdum. Köy okullarına etkinlikler düzenliyorum çocukları sevindirmek için. Grup nedeniyle çok fazla arkadaşım geniş bi çevrem var. Olayı kısaca anlatıcam. 15 tatil için sevgilimimn yanına geldim. Telefonumu aldı mesajlara baktı gizlim saklım yoktur durur ortada. Bir konuşma yüzünden fena kapıştık. Ben şuan çok üzgünüm çünkü haklı. Salağın tekiyim. Bir arkadaş var gruptan. Üni öğrencisi. Çok sevdiğim bir arkadaştı. Adam bana resmen yürüyormuş ben farkında değilim hep kardeşçe baktığım için kör gibiymişim resmen. Yılbaşı gecesi bizim grupla dışarıdaydık. O da o kafedeydi bizim gruptan ayrı arkadaşlarıyla buluşmuştu. Gece baya geç döndük erkekler biz bayanları eve bıraktı. Erkek arkadaşımın haberi var her şeyden. Neyse sonra bu çocuk bana mesaj attı organizasyon çok iyiydi dimi hocam diye falan konuşmaya başladık. Şarkı falan söylemişti bizim ekipte o kadar etkinlik yaptık hiç söylemedin haberimiz yoktu şarkı söylediğinden sesin güzelmiş bizim ekipte kafe sahibi biri var özellikle o bayıldı alsın seni işe dedim. Gruptan biri masaya davet etmişti gelmedi onu konuştuk falan laf arasında Makyajın değişik olmuş tanıyamadım yakışmış makyaj falan dedi teşekkür ettim kibarca bi huylanır gibi olmuştum ama hani kardeş gini gördüğüm üni öğrencisi hiç aklıma kötü bişe gelmedi konuşurken çok kısa aradı kapandı açmadım cevapsız çağrı şeklinde çıktı whatsappta sonra müsaitsen arayabilir miyim dedi neden dedim geç saat çünkü yılbaşından gelmişiz daha yeni mesaj yazmayı beceremiyorum da ondan dedi mesajla anlattığı konuya devam etti biraz daha muhabbet uzadı baktım anlatıyor da anlatıyor daha da uzayacak müsade istedim iyi geceler dedim yattım. Şuan bakınca evet cidden yürümüş gibi ama ben anlamamışım o an. Çünkü sevgilim olduğunu biliyordu boy boy fotolarımız var her yerde benim gözümde öğrenci arkadaş kardeş gibi bi insan. Hiç aklıma farklı bişe gelmedi makyaj yakışmış iltifatını bile yanlış algılamadım iltifat olarak algıladım şuan bakınca biliyorum evet kızacaksınız çok salaklık bu kadarını da anlamamak ama anlamadım işte. Erkek arkadaşım mesajları görünce haklı olarak çok üzüldü kırıldı kızdı güvenini kaybetti. Konuştuk anlattım anlatmaya çalıştım benim böyle mubabbetlerimi görsen ne hissederdin dedi hak verdim ama yemin ederim farklı bi niyetle kötü niyetle yaklaşmadım saflık ettim sadece arkadaşça gördüm onun farklı gördüğünü tüm belli etmelerine rağmen anlamadım. Sevgilim yine de evden çıkarken öperek çıktı beni ama kendimi affettirmem lazım güvenini kaybettim sanırım napayım öneriniz var mı çok üzgünüm salaklığıma yanıyorum şuan

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…