- 19 Ekim 2016
- 877
- 1.597
- 113
- 35
- Konu Sahibi birderdindelisi
Önceki konularımda anlattım, çok büyük hayal kırıklıkları ardından bana değer veren sevildiğimi iliklerime kadar hissettiren ve çok mutlu ilerleyen bir ilişkiye başladım, 2,5 ay oldu ayaklarım yerden kesildi, öyle güzellikler yaşattı. Her şey ciddiyete doğru yol alıyorken inanç durumuna dair detaylara girdik. Ve son bir yıldır her şeyi okuyup (Kuran'ı da ) doğru olana kendince karar verdiğini söyledi. Bunun ilişkimizi asla etkilemeyeceğini bana her zaman saygı duyacağını söylüyor. Koyu bir dindar olmasam da ibadetlerimi elimden geldiğince yerine getiriyorum, orucumu tutuyorum, ramazan ayının gereklerini yerine getiriyorum, duaların ibadetin kandillerin maneviyatı ile huzur buluyorum. Bu bağlamda da müslümanlığı yaşayabilecek evlatlar yetiştirmek istiyorum. Bu kadar iyi kalpli böylesine düzgün bir insanla bu durum nedeni ile ayrılma ihtimali bile içimi yakıyor, ailem bilse asla müsade etmez ki onlar da çok koyu olmamasına rağmen.
Arkadaşlar bu durumu yaşayan oldu mu aranızda, ben ne yapacağımı bilemiyorum evlilik içerisinde inanç farklılığı büyük sorunlar yaratmaz mı ? Lütfen bana görüşlerinizi yazın...
Çook teşekkürler şimdiden
Arkadaşlar bu durumu yaşayan oldu mu aranızda, ben ne yapacağımı bilemiyorum evlilik içerisinde inanç farklılığı büyük sorunlar yaratmaz mı ? Lütfen bana görüşlerinizi yazın...
Çook teşekkürler şimdiden