- 12 Ağustos 2022
- 24
- -6
- 25
-
- Konu Sahibi Uzay perisi
Böyle insanlardan iğreniyorum. Kendilerini dizginleyemeyip karşı tarafa suç buluyorlar. Neden böyle biriyle hala birliktesiniz ?Sevgilim çalıştığı için yoruluyo ve sürekli evinde buluşuyoruz ve ön sevişme yaşıyoruz bende prezervatifsiz olmaz diyorum genelde tedirgin oluyorum ilişki sonrasında çünkü
Neyse işte her buluşmamızda seksle ilgili bişeyler yaptığımız için bugün dışarı çıkalım diye sözleştik prezervatif almış ve dışarı çıkmadan yapmak istedi bende reddettim farklı bi aktivite yapıcaz ve çıkmadan önce bile bunu yapmak istiyo kafeye gittik bana diyo ki sen kız değilsin hormonların yok sıkıntı var sende diyo o kadar kötü hissettirdi ki beni berbat hissettim napmalıyım ve neden böyle yapıyo hayır dediğimde
Ne yapmalıyım mı? Şutlamalısın. Kadınlığınıza laf etmiş resmen. Zaten hiç kendinde sorun aramazlar. Ayrıca ne demek reddettiniz diye trip atmak, laf sokmak? Ne kadar iğrenç.Sevgilim çalıştığı için yoruluyo ve sürekli evinde buluşuyoruz ve ön sevişme yaşıyoruz bende prezervatifsiz olmaz diyorum genelde tedirgin oluyorum ilişki sonrasında çünkü
Neyse işte her buluşmamızda seksle ilgili bişeyler yaptığımız için bugün dışarı çıkalım diye sözleştik prezervatif almış ve dışarı çıkmadan yapmak istedi bende reddettim farklı bi aktivite yapıcaz ve çıkmadan önce bile bunu yapmak istiyo kafeye gittik bana diyo ki sen kız değilsin hormonların yok sıkıntı var sende diyo o kadar kötü hissettirdi ki beni berbat hissettim napmalıyım ve neden böyle yapıyo hayır dediğimde
Yok sorun falan aramıyorlar kendilerinde tamam cinsellik de olur ilişkide ama her buluşmamızda da bu ön planda olsun istenilmez kendimi kötü hissediyo olabilirim herşey olabilir gayet normalNe yapmalıyım mı? Şutlamalısın. Kadınlığınıza laf etmiş resmen. Zaten hiç kendinde sorun aramazlar. Ayrıca ne demek reddettiniz diye trip atmak, laf sokmak? Ne kadar iğrenç.
Çok haklısın asla layık değilim istersem evliliğe kadar da yapmayabilirim bu benim kararım tavrımı koydum onun tavırlarına göre duvarımı örcem ona karşı bide 3 yıllık sevgilim yaE seninle böyle kaba konuşan bir adamla neden hala berabersin? Seks dışında bir şey paylaşmak istemeyen, istediğini alamadığında kırıcı olmaktan çekinmeyen adam mı yani sana layık?
Kendine bunu layık görüyorsan kızdırma yat her istediğinde, seni maaşa bağlamış gibi . Ama buna layık değilsen ciddi bir konuşma yap, tekrarı durumunda da bas k.cina tekmeyi
İşine gelmiyor çünkü.. isteklerini yapsaydın emin ol hiç bir seyini sorgulamazdiSevgilim çalıştığı için yoruluyo ve sürekli evinde buluşuyoruz ve ön sevişme yaşıyoruz bende prezervatifsiz olmaz diyorum genelde tedirgin oluyorum ilişki sonrasında çünkü
O zaman en değerli ben olurdum ama çıkara bağlı bi değerİşine gelmiyor çünkü.. isteklerini yapsaydın emin ol hiç bir seyini sorgulamazdi
3 yıllık sevgilim diyor.Beyimiz çok çalışıyormuş yoruluyormus, o yüzden sevgilisiyle hep evde bulunuyormuş!
Guzelim bir üye daha sormuş cevap vermemişsin.
Konunu ilk okuduğumda da aklima ilk bu geldi.
Bu adamin sevgilisi misin yoksa f.buddysi mi?
Bence konu sahibi sevgili olduğunu sanıyor.olaya çok iyi niyetli bakmiş bunca zaman.Adam dötünü kaldırıp iki yer gezdirmiyor, elinden tutup insan içine çıkarmıyor. Evde rahat tabi hem kimse görmüyor bilmiyor hem para gitmiyor oh ne güzel hayat. Allah'tan k.çıkırık bi kafeye götürcek bin türlü pazarlık. Bu duruma anca 5 -10 yıllık evli çiftler gelir, siz çok çabuk tüketmişsiniz bir şeyleri. Adam da pek uyanık ayrıca onu söylemiştim neyse.
Adam ucuz yollu sıfır sorumluluk, evliliğimsi bir şey yapmış kendi keyfine göre. Millet en az 100 bin tl harcıyor artık bunun için.Bence konu sahibi sevgili olduğunu sanıyor.olaya çok iyi niyetli bakmiş bunca zaman.