Sevgilimin bu hareketi aldatmak sayılır mı :(

İnsta şifrem sevgilimde vardı ve meğer instamdaki acık sacık güzel bir kızı stalklıyormus 4-5 defa profiline girmis. Hatta baktıgım hikayelerden hikayelerine bakmıs.Bu kızda üniversteden üst dönemim güya bilmiyormuş.Benim icime nedense kusku düstü hislerim kuvvetlidir.Ona da yalandan uygulamadan gördüm baktıgını dedim,kendide hemen oltaya düştü itiraf etti bende ayrıldım. Savunmasıda acık sacık orspu diye baktım senden baskasını gözüm görmüyor.Kız da cok cekici seksi bir kız.Ama cok üzgünüm ya bunu haketmedim ben.İnstamdan kız kesmek kacıncı seviye.Simdi affet diye yalvarıyor napayım ya biri bir şey desin cok sıkıldım her şeyden.Abartıyor muyum sizce kendimi cirkin ve yetersiz hissediyorum

Kendi kıçını kurtarmak için açık giyinen bir kıza o.. diyen adamı hayatında tutma zaten, zihniyeti leşşşş🤮

O kız ona bakacak olsa eminim size 1 dakika bile yalvarmazdi.
Off of
O açık eaçık o. dedigi kızlar bir yüz verse peşlerinden ayrılmayacak sevgiliniz gibi tipler arkadan ancak böyle çirkin çirkin konuşur.

Kendinizi neden yetersiz hissediyorsunuz ayrıca? Sevgilinizin bir hakareketine mi bağlı kendinize olan güveniniz?
[/QUOTE
cünkü sevildiğimi begenildigimi düsünüyprdum özgüvenim zedelendi aşıcam insallah

Kesi
Kız açık saçık giyiniyorsa ne olmuş ? siz bile hemcinsinizi ayıp birşey yapıyormuş gibi eleştirmişsiniz ? kızın ne suçu var anlamadım ? kızın birşey yaptığı yokmuş kızın hesabına bakan sizin erkek arkadaş müsvettesi ve açık saçık orospu diye baktım diye eleştirmiş ne kadar iğrendim gerçekten iğreniyorum hem cinsinin giyimini eleştirenlerden zaten orospu diyen erkek arkadaşınıza değinmiyorum bile iğreniyorum. Lütfen birdaha hayatınıza almayın bunun gibileri kaç tane hesaba bakıyordur böyle .
En iyi intikam reddetmektir , umursamamaktır . Kendinize değer verin ve affetmeyin böylelerini değiştirebileceğinizi düşünmeyin değişmezler bu tür iğrenç erkeklerdende uzak durun.
kesinlikşe kızı eleştirmedim yanlıs anlaşılmışım hatta cok sinirlendim hakaret etmesine bir insan sırf acık diye o kelime kullanılamaz zaten

o or.spu kızda salyalı abaza sevgilinin derdinden ölüyordu.
tavşan dağa küsmüş, dağın haberi yok.
manda yuva yapmış söğüt dalına,
sinek desen ayrı triplerde.
açık saçık, o tiplerle zevke gelip benimle evlenecekti yaaağğğ...
o tiplerin senin istikramında ne işi var.

İste kendimce bahane arıyorum cok ağur geldi bu abartıyorsun diyor bana sanki yatakta mı bastın dedi hatta
kız seninkine baksa, yüz verse büyük ihtimal üstüne atlayacak.
artık bir çok ilişkide bu olayı görüyorum ne yazık ki bizim milletin erkekleri teknolojinin nimetlerinden böyle faydalanıyor...

İnsta şifrem sevgilimde vardı ve meğer instamdaki acık sacık güzel bir kızı stalklıyormus 4-5 defa profiline girmis. Hatta baktıgım hikayelerden hikayelerine bakmıs.Bu kızda üniversteden üst dönemim güya bilmiyormuş.Benim icime nedense kusku düstü hislerim kuvvetlidir.Ona da yalandan uygulamadan gördüm baktıgını dedim,kendide hemen oltaya düştü itiraf etti bende ayrıldım. Savunmasıda acık sacık orspu diye baktım senden baskasını gözüm görmüyor.Kız da cok cekici seksi bir kız.Ama cok üzgünüm ya bunu haketmedim ben.İnstamdan kız kesmek kacıncı seviye.Simdi affet diye yalvarıyor napayım ya biri bir şey desin cok sıkıldım her şeyden.Abartıyor muyum sizce kendimi cirkin ve yetersiz hissediyorum
Ay kuzum safmisin sal gitsin bu sapigi savunması bile otici

Agagzhbıblvkşb. Sizin tabirinizle Açık saçık giyinen birini orospu diye adlandıran sevgiliniz için ne yapayım mı diyorsunuz?
ban yemek istemiyorum
Ban yemek istemiyorum
Ban yemek istemiyorum
Bu kısımda söyledim yapacaklarınızı. Umarım anlamışsanızdır

O kadar haklısın ki pna da cok kızdım sırf acık sacık diye kıza orspu demesi ya o o tiplerle zevke gelip benimle evlenecekti iste nasıl inandım onu bilmiyorum nasıl saftım bu kadar
O tiplerle derken hangi tiplerle? Ben makyajıma,kıyafetime,bakımıma sporuma dikkat eden bir bitchim bi ara burnumda piercing de vardı. Marjinal bir bitchim yani.(Tabi bunlar beni bitch yapıyorsa) 2 senelik bir ilişkim var. Yani hiç de eğlenmiyor benimle. Ayrıca benim ne suçum var. Sınavına girdim şimdi kedimin kumunu temizlicem. (Bkz. Erkekler diyorsun da benim suçum ne bacım ben evde tv izliyorum) . Sorun sen,ben veya üst dönemindeki kız değil. Sorun sevgilin tipindeki zihniyetler. Bence sal mağarasına dönsün

Tüm erkekler o kızları begenir gibi geliyor artık

Sonraki mesajlarda hanımlar tepki gösterince ben kıza bir şey demedim filan demeyin.
"O kızlar" dediğinizde sizin de kafanızda zaten sevgilinizle aynı düşünceler canlanıyor şu mesajınızdan belli.
Hemcinslerinizi giyiniş tarzlarından dolayı aşağılamayın, hep beraber kadın olarak güçlüyüz deyin özgüveniniz yerine gelir merak etmeyin.

Kusura bakmayın ama OHA..
Allah aşkına sevgilim benim instagramıma girip kız kesicek alnına karışlarım onun.
Neyin kafası ya bu kadar düştü bu erkekler kepazelik.
Bırak ablacım bırak gözünü seveyim devam etsen nasıl güvenceksin belki senin çok yakın arkadaşındı kız sende ekli olan birini stalklamak nedir onu geçtim hayatında sen varken o... dediği kızlara bakmak nedir bence açıklaması olabilecek bir durum değil aç gözünü ilerde üzer bu çocuk seni.

X