- 8 Temmuz 2020
- 219
- 44
- 26
-
- Konu Sahibi herseydonuyor
Ya o da ayrı bi karaktersizlikBeni kabul etmeyen seksi kızlar orospu diyen kekodur
Tüm erkekler o kızları begenir gibi geliyor artıkSiz niye kendinizi yetersiz hissediyorsunuz?
o kendini ahlaksiz hissetsin
Aynen öyle gözüyle aldatmıs karaktersiz yalvarıyor simdideHayvan ya kusura bakmada affedip affetmemek sana kalmış ama fırsat bulursa yapar yine onu bil ve aldatmak fiziki değil kafada oluyor yani
İste kendimce bahane arıyorum cok ağur geldi bu abartıyorsun diyor bana sanki yatakta mı bastın dedi hattaAldatmak için daha fazla ne yapması gerekiyor illa yatakta mı basmak istiyorsunuz
acık sacık orspu diye baktım senden baskasını gözüm görmüyor
Affedersen bir sonra ki yaşayacağın olay yatakta basmak olacak emin olabilirsinİste kendimce bahane arıyorum cok ağur geldi bu abartıyorsun diyor bana sanki yatakta mı bastın dedi hatta
O kadar haklısın ki pna da cok kızdım sırf acık sacık diye kıza orspu demesi ya o o tiplerle zevke gelip benimle evlenecekti iste nasıl inandım onu bilmiyorum nasıl saftım bu kadarŞu söylediği, yaptığı şeyden daha mide bulandırıcı. Bu cümleyi kuran adamı affetmeyi mi düşünüyorsunuz?
Başka kadınlara yaptıkları herhangi bir şeyden dolayı o... gözüyle bakan adam emin olun size de öyle bakıyordur.
Ya öyle de seviyormus gibi yaptı ki ben resmen evleneceegi kızmısım sadece bana hep böyle bakmıs serefsiz intikam almak istiyorum icim cok dolu bir daha sevilemem gibi hissediyorumAffedersen bir sonra ki yaşayacağın olay yatakta basmak olacak emin olabilirsin
Sen evlenilecek kızsın onlar eğlenilecek geyiği yapıp güya seni onore etmiş, iğrenç bir zihniyet. Abartma sanki yatakta mı bastın demiş bir de kız yüz verse zaten o aşamaya da gelirdi. Her açık saçık kadın o.. mu , kız üniversiteden üst döneminizmiş, gayet de eğitimli bir genç kadındır eminim. Zihniyetini hiç sevmedim sevgilinizin ayrılmakla en doğrusunu yapmışsınızO kadar haklısın ki pna da cok kızdım sırf acık sacık diye kıza orspu demesi ya o o tiplerle zevke gelip benimle evlenecekti iste nasıl inandım onu bilmiyorum nasıl saftım bu kadar