• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sevgilimin benimle ilgilenmesi için ne yapmalıyım:(

ters tepmez merak etme...sen hala kuralı öğrenemedin mi:))).kaçan kovalanır. ama tabi saçmalamadan:)))

yoksa bu, "fazla naz aşık usandırır"a döner:)

yanındayken çok iyi ol..ama telefon mesaj olayını yavaş yavaş azalt. bir anda azaltırsan yanlış anlar...

hımm tamam canım deneyeceğim umarım işe yarar:) yaramalııııı çünkü çok istiyorummmm:)

bizler böyleyiz işte kalbiyle sevip aklıyla ayrılmayı beceremiyoruz...

evet canım inan ki birine bağlandğım zaman onu sevdiğim zaman gerçekten birşeylere nokta koyulması çok zor oluyor:( ben her zaman sevdiğime sadık biri oldum kalbim bambaşka sevdi onu ama şuan gerçekten mantığımla hareket edemiyorum:(

evet canım inan ki birine bağlandğım zaman onu sevdiğim zaman gerçekten birşeylere nokta koyulması çok zor oluyor:( ben her zaman sevdiğime sadık biri oldum kalbim bambaşka sevdi onu ama şuan gerçekten mantığımla hareket edemiyorum:(

bu çok normal çünkü bizler yaradılış olarak ta bağlılığı seviyoruz...kadınız sonuçta...zaten ikili ilişkilerde tamamen mantıklı olmak çook güç..bilimsel deneymi bu:)
erkek arkadaşınla ilişkini en iyi bilen onu en iyi tanıyan sensin,sevdiğinide sevgisizliğinide anlarsın..bir düşün eğerki sevgi,saygı ve sadakat varsa ilişkinde bence rahat ol.

bu çok normal çünkü bizler yaradılış olarak ta bağlılığı seviyoruz...kadınız sonuçta...zaten ikili ilişkilerde tamamen mantıklı olmak çook güç..bilimsel deneymi bu:)
erkek arkadaşınla ilişkini en iyi bilen onu en iyi tanıyan sensin,sevdiğinide sevgisizliğinide anlarsın..bir düşün eğerki sevgi,saygı ve sadakat varsa ilişkinde bence rahat ol.

çok şükür canım benim sevgi sadakat ve saygı var ilişkimizde ve bu hep en başından beri vardı.tek sorun tamam ilgisi var ama benim kadar değil bazen beni umursamadığı bile oluyor:(

çok şükür canım benim sevgi sadakat ve saygı var ilişkimizde ve bu hep en başından beri vardı.tek sorun tamam ilgisi var ama benim kadar değil bazen beni umursamadığı bile oluyor:(

bu devirde böyel birşeyi en başından yakaladığın için şanslısın..ama bak birde şöyle düşün canım..iki farklı karaktersiniz ve farklı yerlerdesiniz...
sen sevgini çok doruğunda gösterdiğin için onun sana gösterdikleri yetersizmiş gibi geliyor...bu sefer içten şöyle düşünüyoruz; ya ben o kadar şey söyledim,alakamı belirttim,adamın tepkisine bak,onun başına benim başıma gelen gibi birşey olsaydı ben neler yapardım neler o halbuki nasılda dümdüz duruyor:)))) tarzında şeyler...
bence sen çook rahat ol,tamamen ayrı şehirlerde yaşamanın verdiği özlem ve merakla bu durumdasın..inan zamanla geçer... sende alışırsın..bak bana evliyim:)))

bu devirde böyel birşeyi en başından yakaladığın için şanslısın..ama bak birde şöyle düşün canım..iki farklı karaktersiniz ve farklı yerlerdesiniz...
sen sevgini çok doruğunda gösterdiğin için onun sana gösterdikleri yetersizmiş gibi geliyor...bu sefer içten şöyle düşünüyoruz; ya ben o kadar şey söyledim,alakamı belirttim,adamın tepkisine bak,onun başına benim başıma gelen gibi birşey olsaydı ben neler yapardım neler o halbuki nasılda dümdüz duruyor:)))) tarzında şeyler...
bence sen çook rahat ol,tamamen ayrı şehirlerde yaşamanın verdiği özlem ve merakla bu durumdasın..inan zamanla geçer... sende alışırsın..bak bana evliyim:)))[/QUOT

gerçekten çok sağolun ya aslında söyledikleriniz gerçekten doğru şeyler inşallah dediğiniz gibi zamanla geçer ama ne güzel siz evlisiniz yaaaa ay bende inşallah sevdiğimle bu duyguyu tadarım şuan arkadaşımla evliliğe ne kadar yakınız orası tartışılır fakat gerçekten onunla bir gelecek istiyorum yaa ama daha çok varrrrrr:(

Belkide siz aşırı ilgi gösteriyorsunuz o normalini...
erkekler hiç sıkıntıya gelemıyor. mesela bu saatte eşimle yatagımızda sarılıp aşk filmi izlemek istiyorum.
oğlumuzda ne güzel uyuyor. ama o yeğeniyle playstation oynuyor. bişey söylesem hemen söylenmeye başlıyor.:4:

Belkide siz aşırı ilgi gösteriyorsunuz o normalini...
erkekler hiç sıkıntıya gelemıyor. mesela bu saatte eşimle yatagımızda sarılıp aşk filmi izlemek istiyorum.
oğlumuzda ne güzel uyuyor. ama o yeğeniyle playstation oynuyor. bişey söylesem hemen söylenmeye başlıyor.:4:

erkekler hiç sıkıntıya gelemiyorlar evet haklısınız Allahım biz bayanlara sabır versin yardımcımız olsun

5 yıl flört ettim:) 2 yıllıkta evliyim ama bak ben şimdi pc başında ( ki çoğu kez o pc başındadırda vırvır ederimde kalkmaz) o tvde..nerdeeee o buluşunca sarılmalar şurası güzel gidelim burası güzel giderimler:) adamı evden zor çıkarıyorum yav:) ancak yatakodasına gideceğimiz zaman kıpırdanıyor:)))9

not: şimdi geldi 2 saattir pc başındayım diye söylendi:) niye kendiyle ilgilenmiyormuşum:))))))))))) işte böyle de çocuklar:)

5 yıl flört ettim:) 2 yıllıkta evliyim ama bak ben şimdi pc başında ( ki çoğu kez o pc başındadırda vırvır ederimde kalkmaz) o tvde..nerdeeee o buluşunca sarılmalar şurası güzel gidelim burası güzel giderimler:) adamı evden zor çıkarıyorum yav:) ancak yatakodasına gideceğimiz zaman kıpırdanıyor:)))9

not: şimdi geldi 2 saattir pc başındayım diye söylendi:) niye kendiyle ilgilenmiyormuşum:))))))))))) işte böyle de çocuklar:)

Allahım sizi hiç ayırmasın emi yaaa çok tatlısınııızzz:)

kızlar kaçan kovalanır...bir erkeğe asla onu onun sizi sevdiğinden çok sevdiğinizi hissettirmeyeceksiniz...hep az seven yada az seven demiyeyim de az üstüne düşen taraf siz olacaksınız... erkek sizi kaybetmekten korkacak...sizin onu kaybetmekten korktuğunuzu anlarsa daha kötüsünü bile yapamaya başlayabilir bu ilgisiz günlere bile hasret kalırsınız... biz üstte olmayalıyız kızlar çünkü bizler değerliyiz :))

Allahım sizi hiç ayırmasın emi yaaa çok tatlısınııızzz:)

amin canım seni de hiç ayırmasın...herşey istediğin gibi olsun:) birgün evlenirsen daa iyi anlarsın beni:) ilk zamanlar afedersin peşimden ayrılmıyordu,evde tek oda varmış gibi çıkmıyorduk ordan anlarsın ya:))) şimdide HAFTADA BİİİRR GÜÜÜN :)))) diye şarkı söylüyorum ona:)

Ahahahaa aynısından bende de var, diğer odada bilgisayar oyunu oynuyor diye ben de sıkıntıdan laptop açtım burada.
2 yıllık evliyiz biz de, evden çıkarmanın imkanı yok. Birlikte film falan izlerdik eskiden artık onu da yapmıyoruz, Survivor izlemeye başladık, iki haftadır ondan da bıktı galiba tv karşısında yanımda oturuyor ama kucağında yine bilgisayar. :)

canım sanırım haklısın ben kendi iyi niyetimden saf düşüncelerimden aşkımdan sevgimden onu artık emin kılmışım ve dediğin gibi bunlara alıştı herşeyimden emin uğraşmaya çalışmıyor:(fakat öyle bir sevgi ki bendeki canım kanım ya herşeyim oldu o benim 1,5 yılda kızıyorum çok üzülüyorum ağlıyorum ama öyle bir işlenmiş ki içime onu küçük bir çocuk gibi görüyorum ellerime bırakılmış ve bütün sevgimi şevkatimi aşkımı fazlasıyla yüreğimden yüreğine gönderiyorum gerek sözle gerek hal ve hareketlerimle o kadar çok seviyorum ki onu sanki bu hayatı bu canı kendim için değil onun için yaşıyorum onu yüreğim kabul ediyorum kalbim o oluyor ve ben hep hergün onun için yaşıyorum onu çok seviyorum ama benide birazcık olsun anlasın istiyorum:(

cnm masallah anlıyorum cok sevıyorsun:nazar: zaten sevmesen ilgisiz olmasına bu kadar takılmazdın ama bazen ınsanların huyu halıne gelıyo vurdumduymazlık :9:
sen gene de bı deene uzak durmayı :19:belkı senın neler hıssettıgını anlar o da ılgısız kalınca sevgı zaten uzak durmayla fılan azalacak bırsey degıldır kı sadece ona bu kadar bellı etme deger verdıgını sonu husran oluyo genelde :58:
karsı taraf da alsın azıcık ilişkinin yükünü sorumlulugunu hep sen cırpınma bırseyler olsun dıye sevıyorsun o da sevıyordur emınım bellı etsın o zaman öyle kuru kuru sevıyorum demekle olmuyo biz kadınlar azıcık somutlaşsın ıstıyoruz sanırım yani ben öyleyim en azından :64:

iyi hoş canım benimde o nasıl olucak bendeki artık öyle bir sevgi oldu ki ona karşı sinirlenemiyorum bile kızamıyorum çok seviyorum onu ama o böyle davranınca çok üzülüyorummm kendimi engelleyemiyorum ki nasıl olucak bu söylediğin:(

seda diker in dişilik aşk ve bilinçaltı gibi yazılarını okumanı öneririm netten ararsan bulabilirsin.

amin canım seni de hiç ayırmasın...herşey istediğin gibi olsun:) birgün evlenirsen daa iyi anlarsın beni:) ilk zamanlar afedersin peşimden ayrılmıyordu,evde tek oda varmış gibi çıkmıyorduk ordan anlarsın ya:))) şimdide HAFTADA BİİİRR GÜÜÜN :)))) diye şarkı söylüyorum ona:)

amin canım benim Allahım sevenleri hiç ayırmasın ne güzel hep birliktesiniz inşallah birgün bende sevdiğimle yaşarım bu duyguyu:)

güvercinkumru sitede yeni olduğum için sana nasıl mesaj atacağımı bilmiyorum ama seda diker konusunda yardımcı olabilr misin??? netten aradım çoookkkk ilgimi çekti ama tam bişey bulamadım acaba benide yönlendirebilr misin?=))

buarada konu sahibi arkadaş bnmde derdim aynı yaa, kusurumu biliyorumda çözümü bulamadım:)

cnm masallah anlıyorum cok sevıyorsun:nazar: zaten sevmesen ilgisiz olmasına bu kadar takılmazdın ama bazen ınsanların huyu halıne gelıyo vurdumduymazlık :9:
sen gene de bı deene uzak durmayı :19:belkı senın neler hıssettıgını anlar o da ılgısız kalınca sevgı zaten uzak durmayla fılan azalacak bırsey degıldır kı sadece ona bu kadar bellı etme deger verdıgını sonu husran oluyo genelde :58:
karsı taraf da alsın azıcık ilişkinin yükünü sorumlulugunu hep sen cırpınma bırseyler olsun dıye sevıyorsun o da sevıyordur emınım bellı etsın o zaman öyle kuru kuru sevıyorum demekle olmuyo biz kadınlar azıcık somutlaşsın ıstıyoruz sanırım yani ben öyleyim en azından :64:

valla canım benim şuan sinir küpüyüm. herşey iyi hoş güzel ilgileniyo ilgilendimi şuan tam ama içine ediyo çok afedersin ama yani:( al yaaa adama bak msj atıyor atıyor cvp veriyorum ben yazıyorum 2 saat oldu hala msjıma cvp vermedi bu 2 saat içinde yazıyorum ona neden cvp vermiyorsun diye insan bu kadarmı olur yaaa telefonuna mesaj geldiğini görüyorsun işi varsa bana aşkım işim var döncem desin inan o yazana kadar yazmam yaaaa böyle oluncada al deliriyorum yaaaaaaaaaaaaa Allahım ne günahım var benim yaaaa böyle severken niye karşımdaki bana böyle yapıyo yaaa:'(

Back
X