Sevgilimin ayrıldığı kız taciz ediyor arayıp konusmalimiyim?

sdseda

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
7 Kasım 2008
907
205
Arkadaşlar slm öncelikle kendime oyle kızıyorum ki resmen bi aptalım bu kdr iyi niyet yeter artık intikam almak istiyroum birlikte olduğum adamdan, sizce ne yapmalıyım ?

3,5 yıllık iliskim var gecen temmuzda ayrılmıştı benden . sebep ailesi baska biriyle evlendirmek istiyor . Beni istemiyorlar mezhep sorunu yapıyor ailesi .bu kadar yılda defalarca ayrıldık ama gene barıştık ..Bu adam beni ailesinin bulduğu biri icin bir günde terk etmişti gecen sene . 5 ay boyunca çıktılar.... kızla görüşürken beni defalarca aradı donmek istedi... en sonunda kızdan yapamadığı icin ayrıldı... benimde essek kafam sevdiğim için dayanamadim affettim iste asil yanlışı burda yaptım..en baştan donmeyecektim ...
bu görüştüğü kiz avukat arkadaşlar ve erkek arkadaşım bundan ayrılınca kız bunun peşini bırakmadı resmen sapiklik boyutunda taciz ediyor evine işyerine yalvarmaya gidiyor donsun diye yüzlerce mesajlar başkasının telinden grup açıp yazmalar,sayfasından mücadeleyi birakmayacagim diye laf sokmalar,,, yanı bildiğiniz taciz boyutunda.. kız beni bilmesine rağmen mücadeleyi gerçekten bırakmıyor ayrıldığından beri 7 ay geçti hala bıkmadı ..ama asil suclu sevgilimin bu kdr muhattap olması kizi engellemesine rağmen baska numaralardan her aradığında bakıyor ..defalarca kavga ettim bırak ben arayıp konuşayım diye istemedi ararsan seni silerim ben güzellikle unutsun istiyorum diye beni her seferinde ikna etmeye çalıştı.. bide kız bunu arayınca egosu kabarıyor gbi hissediyorum... yanı Birak arasın arar arar durur kendi bilir diyor.. cok rahat (bu arada defalarca bana gösterdi mesajlarında onu istemediğini bittigini söylüyordu buna rağmen kız taciz boyutunda aramalara devam etti) ...aradan 3 ay daha geçti bu kız başkasıyla cikmaya başladı .ohh kurtuldum derken bu kız son 10 gündür sevgilimi tekrar aramaya başladı meğer çıktığı çocuktan ayrılmış bide mesaj atmış seni unutamadığımı ona söyledim dayanamıyorum kimse sen gbi olmuyor diye

. .aylar oldu bu kızdan kurtulamadım.. gecen telefonunda gördüm 2 saat konuşmuşlar büyük kavga çıkarttım bu kadar ne konuştunuz neyin muhabbeti bu ! Artık kızı ben arayacagim diye kavga ettim ..gene bana tepki yaptı aramayacaksın dedi bende “bak şimdi nasıl arıyorum kızı” deyince beni engelledi heryerden ..
.bu arada kavga etmeden bir gün önce hediye almıştım kargo ıle kendisine ulaşmış ama teşekkür etmek için bile aramadı beni ..bende onu heryerden engelledim .Allah aşkına bu adamın amaci ne sizce neden bu kızla olan diyaloğunu tam kesmiyor ? o kıza yazmalı miyim yoksa lanet olsun deyip herseye çizgi çekip önüme mi bakmalıyım ..biraz uzun oldu kusura bakmayın herkese sevgiler ?

not :bazı arkadaşlar kızı aramak isteyisimi yanlış anlamış .sanmışlar ki sevgilimi rahatsız etme diye arayacağımı sanmış .oysa ben gerçekten benden haberi var mi yok mu onu öğrenmek için arayacaktım yalanını ortaya çıkarmak icin

Son düzenleme:
Sevgilinizin kıza peşimi bırak dediğine emin misiniz ? Konuşmaların içeriği pek öyle değil gibi çünkü.
Evet bende bu kısmı anlamadım zaten .istemiyorum anlamıyor musun diye mesajlarını okudum ama aradığında konuşuyorlar sorduğumda yüz kere arıyor bende bir sefer acıyorum diyor ama konuşmaları saatler sürüyor

İkisini de şutla keyfine bak yoksa sinir hastasi olacaksın bu adamla evli olsan ne yapacaktın önüne yoluna kıymetini bilecek birine bak kendini bu kadar düşürme . Aklı başında düşünmeye çalış. Farzet ki bu durumu kız kardeşin yada kankan yaşıyor ne tavsiye ederdin ?

Adam o kıza da sizin onun peşinizi bırakmayan bir deli olduğunuzu söylemiş olabilir mi?? Sesli düşünüyorum şu an
Artık insanlardan herseyi bekliyorum kimseye güvenim kalmadı olabilir .gördüğüm tek şey mesajlarda kızım ısrar edişi ve benimkinin istemiyorum deyişi

Gerçekten istemeyen adam bıçak gibi kesip atar. O aradikca gururu oksaniyor egosu kabarıyor ben neymisim ya diyor. Aslında sana da bilerek izletiyor bu durumu keyfini çıkarıyor. Sana zerre sevgisi saygısı olsaydı zaten önceden gitmezdi

Kızın sizden haberi oldugunu düşünmüyorum. 3.5 yıllık ilişkinizi tek kalemde bu kız için harcayan adam için fazla iyi niyetli yaklaşıyosunu
Gerçekten istemeyen adam bıçak gibi kesip atar. O aradikca gururu oksaniyor egosu kabarıyor ben neymisim ya diyor. Aslında sana da bilerek izletiyor bu durum
Ben neymism ya kısmı cok doru inanılmaz egolu biri

Sizi onun için terk etmiş.
Dönmüş kabul etmişsiniz.
Sevgiliniz gercekten istemese iletişimi keser bir şekilde.
Sizin iletişim kurmanıza ısrarla karşı çıkması, en son engellemesi de cabası, herşey ortada değil mi?

Ne anlıyorsunuz böyle saçma sapan şeyler yaşamaktan, kendinize layık gördüğünüz şeyler bunlar mı?
Kızı de eski sevgilinizi de bırakın önünüze bakın diyeceğim ama o ışık yok sizde.

Arkadaşlar slm öncelikle kendime oyle kızıyorum ki resmen bi aptalım bu kdr iyi niyet yeter artık intikam almak istiyroum birlikte olduğum adamdan, sizce ne yapmalıyım ?

3,5 yıllık iliskim var gecen temmuzda ayrılmıştı benden . sebep ailesi baska biriyle evlendirmek istiyor . Beni istemiyorlar mezhep sorunu yapıyor ailesi .bu kadar yılda defalarca ayrıldık ama gene barıştık ..Bu adam beni ailesinin bulduğu kız icin bir günde terk etmişti gecen sene .bu kızla 5 ay boyunca çıktılar.... kızla görüşürken beni defalarca aradı donmek istedi... en sonunda kızdan yapamadığı icin ayrıldı... benimde essek kafam sevdiğim için dayanamadim affettim iste asil yanlışı burda yaptım..en baştan donmeyecektim ...
bu görüştüğü kiz avukat arkadaşlar ve erkek arkadaşım bundan ayrılınca kız bunun peşini bırakmadı resmen sapiklik boyutunda taciz ediyor evine işyerine yalvarmaya gidiyor donsun diye yüzlerce mesajlar başkasının telinden grup açıp yazmalar,sayfasından mücadeleyi birakmayacagim diye laf sokmalar,,, yanı bildiğiniz taciz boyutunda.. kız beni bilmesine rağmen mücadeleyi gerçekten bırakmıyor ayrıldığından beri 7 ay geçti hala bıkmadı ..ama asil suclu sevgilimin bu kdr muhattap olması kizi engellemesine rağmen baska numaralardan her aradığında bakıyor ..defalarca kavga ettim bırak ben arayıp konuşayım diye istemedi ararsan seni silerim ben güzellikle unutsun istiyorum diye beni her seferinde ikna etmeye çalıştı bide kız bunu arayınca egosu kabarıyor gbi hissediyorum yanı Birak arasın arar arar durur kendi bilir diyor.. cok rahat (bu arada defalarca bana gösterdi mesajlarında onu istemediğini bittigini söylüyordu buna rağmen kız taciz boyutunda aramalara devam etti) ...aradan 3 ay daha geçti bu kız başkasıyla cikmaya başladı .ohh kurtuldum derken bu kız son 10 gündür sevgilimi tekrar aramaya başladı meğer çıktığı çocuktan ayrılmış bide mesaj atmış seni unutamadığımı ona söyledim dayanamıyorum kimse sen gbi olmuyor diye . .aylar oldu bu kızdan kurtulamadım.. gecen telefonunda gördüm 2 saat konuşmuşlar büyük kavga çıkarttım bu kadar ne konuştunuz neyin muhabbeti bu ! Artık kızı ben arayacagim diye kavga ettim ..gene bana tepki yaptı aramayacaksın dedi bende “bak şimdi nasıl arıyorum kızı” deyince beni engelledi heryerden ..
.bu arada kavga etmeden bir gün önce hediye almıştım kargo ıle kendisine ulaşmış ama teşekkür etmek için bile aramadı beni ..bende onu heryerden engelledim .Allah aşkına bu adamın amaci ne sizce neden bu kızla olan diyaloğunu tam kesmiyor ? o kıza yazmalı miyim yoksa lanet olsun deyip herseye çizgi çekip önüme mi bakmalıyım ..biraz uzun oldu kusura bakmayın herkese sevgiler ?
Artık bu adamdan kurtul. Bariz kullanılıyorsun. Aklı hala o kızda, ama neden bilmem bir şekilde içi almıyor onu, ne yaşadılar da böyle oldu bilmiyorum tabi. O kızla olmaz ama senle hiç olmaz.

Öncelikle kendinii kandırmaktan vazgeçin. Hiçbir kadın yüz bulmağı bir adamın bu kadar peşine düşmez, hiçbir erkekte hayatın çıkarmak istediği rahatsız olduğu kadına bu kadar anlayışlı davranmaz, en basitinden iki saat telefonda muhabbet etmez. Biz kadınlar bazen gözümüxün önünü görmek istemiyoruz. İlişkileri iki kişiliktir, üçüncü insanlar ancak taraflardan biri isterse ilişkiye müdahil olabilir. Eğer sevgiliniz o kadını hayatından çıkarmak istese çıkartırdı. En basiti taciz boyutunda rahatsız mı ediyor , verir bir şikayet dilekçesi savcılığa kadın bir daha mesleği yüzünden utancından semtinize dahi uğramazdı. Kaldı ki bir taciz yok sevgiliniz aradığında görüşüyormuşta. Ben arayacağım diyorsunuzda sevgilinizin yüz verip, sizi bırakıp hayatına soktuğu ve size rağmen adam akıllı haddi bildirip hayatından çıkaramadığı kadına arayıp ne diyeceksiniz. Sizi elin kızları için bu duruma düşüren ve üzen bir adam yüzünden kavga mı edeceksiniz. Kendinize verdiğiniz değee bu kadar mı?

Adam da iş yok bırak kızı. Bu adam size yalan söyledi bence. Hem kızı cepte tutmak istedi hem sizi. Çünkü egoist birisi. Ben olsam arardım kızı bir yere oturup konuşmayı teklif ederdim. Bu adamın serefsizliklerini anlatırdım. Onla birlik olup adamı rezil ederdim. Çok güzel ikili oynamış adam cidden tebrik ederim.

Artık bu adamdan kurtul. Bariz kullanılıyorsun. Aklı hala o kızda, ama neden bilmem bir şekilde içi almıyor onu, ne yaşadılar da böyle oldu bilmiyorum tabi. O kızla olmaz ama senle hiç olmaz.
Kesinlikle bende bunu hissediyorum aklı o kızda kalmis benim yüzümden ayrıldıklarına da pek inanmıyorum zaten kızın baska kusurları olduğu icin ayrılmış ama aklı onda gbi

X