ben hep evlatların babalarından ne gördülerse onu yaptıklarına inanırım.
sonuçta bir kadının diğer bir kadının varlığını kabullenerek yaşamasına bir çocuğun tanık olması bence genlerine kadar işleyecek kadar derin bir iz bırakır.
yerinde olmak istemezdim çok zor bir karar.
ben her zaman evlilik yapılırken aile faktörünün çok önemli olduğunu düşünüyorum,annemin bi sözü vardır sadece gençler evlenmez aileler de evlenir diye bunu göz önünde bulundurup karar vermelisin bence canımm..ve şöyle bir şey de söz konusu bu konu senin bile kafanı bulandırmış,kafanda kalbinde bi soru işareti yaratmış, e böyle olmuşken bence daha fazla devam ettirmenin anlamı yok çünkü senin de içine sinmiyo belli ki.. dersen ki ben bütün olumsuzlukları,üzüntüleri atlatabilirim yanımda o varken sonuna kadar git ama içinde zerre şüphe varsa dön o yoldan,hayatın söz konusu.. düşünsene sen istemez misin kocanın annesiyle senin annen otursun sohbet etsin araları iyi olsun gidip gelsinler ama bu durumda öyle görünüyor ki bunları bi köşeye bırakman gerekecek :44: o yüzden çok iyi düşün canımm Allah kolaylık versinn.. [/FONT]
evet canım çok haklısın bende tabiki isterim ailelerin anlaşmasını çok isterdim ama aileler anlaşamıcak diyede ömür boyu mutlu olucagımı hissettiğim insana arkamı dönmem yanlış olmazmı.çok mutluyum onunla birlikteyken benim mutlu olmam için elinden geleni yapıyor herseyiyle çok iyi anlaşıyoruz durum böyleyken ailem mutlu olmıcak diye kendimmi fedakarlık yapmalıyım sence?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?