selam kızlar.benim sorunum çok büyükk lütfen bana yardım edin fikir verinn.benim 2 yıllık bir sevgilim var ve çok iyi anlşıyoruz beni çok seviyor eminim sevdiğine yanii.evlenmeye karar verdik ve ailem bilmiyordu onun varlıgıdan habersizdi yani.anneme söyledim pekte ılımlı bakmadı konuya yani ben üniversite mezunuyum o ise lise mezunu kendi işi var ticaretle ugrsyo ama dedikii lise mezunu falan kendi dengine göre birini bul dedi.bunu daha tam evliliğe karar vermeden önce konuşmuştuk annemele kesin bşey demedin yani biiri var demiştm sadece.o da üstelemdi.asıl sorun bu da degil ayrıca sevgilimin babasının iki eşi var yani annesinin kuması var.benim en buyuk derdim sıkıntım bu. bu konuyu defalarca konuştum onnla o da bu konudan sıkıntılı bnde desteklemiyrum ama yaşlı insanlar onların zamannda böyleymiş ben ve kardeşlrim küçüktü bşey yapamazdık olmuş bikere napim benim günahım ne dyo. istersen ben senin için ailemi silerim ailene ailsi yok de söyleme diyo.böyle bseyide kabul edemem ben çocuga nasıl derimki aileni sil diye.ama bu konuyu aileme söylememde imkansız çünkü izin vermezler hayatta böyle bir ailenin oğluyla ewlenmeme. çok mutsuzum çaresizim nasıl dcemi bilmiyorum sizce napmalıyım lütfen baana akıl verin.bu çocugun günahımı onadan ayrılmalımıımki sizce ama çok mutluyuz onunla beni çok sewdgıne eminim bnde çok seviyorum tek sıkıntı ailem işte.yalanla ewlilik olmaz diyor sevgilim ailene bu konuyu söyleylim gerekrse ben konuşup ikna etmeye calışrım bnım günahım suçum yok diyor ama kararsızım.lütfen yorumlarınızı ve fikirlerinizi bekliyorum.