- 13 Ocak 2015
- 185
- 227
- 53
- 30
- Konu Sahibi atisinbusu
-
Bence sevgilini seviyorsan tavır yapmayıp tanış istediği zaman.Sonuçta seni tanımıyor tanımadan söylediği bu sözler önyargıdır sadece.Hiç takılıpta moralini bozma.Seninle ilgisi yok bence.Yorumlarınız için teşekkürler arkadaşlar.Aslında oğluna da cok düşkün değildir gozlemdigim kadarıyla.Tanışmak isterse ben istemiyorum ama bu davranış ilerde iyice ipleri koparır mi bilmiyorum.
Dedikleri aklımda ama çok sevgi dolu yaklaşamam açıkçasıBence sevgilini seviyorsan tavır yapmayıp tanış istediği zaman.Sonuçta seni tanımıyor tanımadan söylediği bu sözler önyargıdır sadece.Hiç takılıpta moralini bozma.Seninle ilgisi yok bence.
Önemli olan seni tanıdıktan,konuştuktan sonraki davranışları.Sen saygılı ve sevgili olursan da neden sevmesin istemesin ki.Aksine sevinir.
Ben de ciddiye almadığını düşünüyorum sizin gibi...Ama önyargı oluştu.Geçen akşam sevgilim bu yaz annemle tanışırsınız artık evlilik yolunda bir şeyler yapalım dedi.Ben de tanışmak istemiyorum dedim.Hem içimden gelmiyor hem de bende onu reddetmek istedim galiba.Abartıyor muyum acabaSorunu sanki sen degilmissin de ogluymus gibi hissettim. Bi paylaşamama durumu var gibi. Bide uzun süredir hayatındasınız sanırım sevgilinizn çocuk denebilecek yaşlardan itibaren 8 sene önceden düşünürsek, belki ilişkinizin ciddi olduğunun farkına yeni varıyordur çocukluk aski diye düşünmüştür. Sizi tanıdıkça düzelir diye umuyorum
Ben de ciddiye almadığını düşünüyorum sizin gibi...Ama önyargı oluştu.Geçen akşam sevgilim bu yaz annemle tanışırsınız artık evlilik yolunda bir şeyler yapalım dedi.Ben de tanışmak istemiyorum dedim.Hem içimden gelmiyor hem de bende onu reddetmek istedim galiba.Abartıyor muyum acaba
Haklısınız çok teşekkür ederim☺ Bakalım zaman ne gösterecekBence annesinin sizi kırdığını farkettirmek istemişsiniz. Illa ki farkındadır ama sizin hala bunu unutamadiginizi bilmesini istemişsinizdir. Abartmak değil ama annesinin yaptığının yanlış olduğunu ve sizin ona olan kırgınlığınızın yeterince farkındaysa, zaten olası bi durumda sizi ezdirmiycektir. Siz biraz daha ılımlı olursanız anne bak senin öyle davranmana rağmen bu kız nasıl davraniyo gibi bi algı oluşturabilirsiniz. Daha değerli olursunuz yani. Annesi bi taraftan siz bi taraftan bastırmayın derim arada kalmış gibi hissederse ilişkiniz zarar görebilir. Kaldı ki annesinin hatası, sevgilinizde de anneme laf söyletmem her zaman haklı gibi tavır gormedim, kırmayın onu. Arada kalırsa o üzülür, ona da siz.
Ciddi bir şey olmadan tanışmayı istemiyorum. Ömür boyu tanışmak istemiyorum demek istemedimAnnesiyle tanışmak istemiyorsun ama oğluyla evlenmek istiyorsun. Nasıl bir yol izlemeyi düşünüyorsun?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?