• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sevgilimin annesi

atisinbusu

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
13 Ocak 2015
185
227
53
30
Merhaba arkadaşlar,ben 24 yaşındayım 3 senelik bir ilişkim var ondan önce de 5 yıllık arkadaşlığımız var.Artık birbirimizi epeyce tanıyoruz.Ben geçen sene mezun oldum sevgilim bu sene mezun olacak.İlişkimizi başından beri ailesi biliyor.Fakat ben ailesiyle tanışmadım.2 sene önce sevgilim annesiyle tanıştırmak istediğini söyledi.Çok hevesli olduğu için kırmak istemedim tamam dedim.Ama annesi tanışmak istememiş düzgün bir sebepte söylememiş siz arkadaşlığınıza devam edin sonra tanışırız falan demiş.Bende kadına karşı biraz ön yargı olumsuz düşünceler oluştu.Bu olayın üstünden 1 sene geçtikten sonra yani geçen yıl sevgilim yanımda telefonda annesiyle konuşuyordu.Şakadan bende evlenirim seneye falan dedi konuşma şakalaşma şeklindeydi.Annesi birden ciddileşti.O bu sene mezun oluyor ondan sana baskı mı yapıyor bazı şeylere Hayır demeyi de bil dedi.Asla sevgilime evlenelim diyr baskı yapmam söz konusu değil aksine sevgilim hep okulumuz bitse artik evlensek der neye dayanarak bunu dedi anlayamadım.O öyle diyice bir de ben duyunca tabi sevgilimde bozuldu nr yapacağını şaşırdı ortamı yumuşatmak istedi.Yine şaka yollu ben ona evlenelim diyorum ya başkası isterse naparım ben dedi.Bu seferde annesi başkası isterse gitsin evlensin senden iyisini mi bulacak dedi.Bunu da duyduktan sonra zaten çok kötü oldum konuşmalarını dinlemek istemedim kalktım gittim.Sevgilimde çok kötü oldu.Tanımadığı birisi için böyle şeyler demesini anlayamıyorum.Sevgilimi çok seviyorum hiç bir problemimiz yok Allaha Şükür 3 sene boyunca hic bir kirginligimiz olmadı ama annesinin bu tavrı canımı çok sıkıyor.Şimdi bazen beni soruyomus sevgilim de anlam veremedi o davranışına senin hakkinda asla olumsuz birsey demiyor istememezlik gibi bir sey yok diyor ama dedigi seyleri de ben unutamiyorum.Tanışmak görüşmek hic istemiyorum.Biraz uzun oldu kusura bakmayın yorumlarınızı merak ediyorum...

Tanismak istiyorsa tanis. Seni tanimadigi icin onyargili konusmus olabilir. Belki seni taniyinca fikri degisir. Ama burnuma oglusunu paylasamayan anne kokusu geliyor haberin olsun:sopa:

Yorumlarınız için teşekkürler arkadaşlar.Aslında oğluna da cok düşkün değildir gozlemdigim kadarıyla.Tanışmak isterse ben istemiyorum ama bu davranış ilerde iyice ipleri koparır mi bilmiyorum.

Yorumlarınız için teşekkürler arkadaşlar.Aslında oğluna da cok düşkün değildir gozlemdigim kadarıyla.Tanışmak isterse ben istemiyorum ama bu davranış ilerde iyice ipleri koparır mi bilmiyorum.
Bence sevgilini seviyorsan tavır yapmayıp tanış istediği zaman.Sonuçta seni tanımıyor tanımadan söylediği bu sözler önyargıdır sadece.Hiç takılıpta moralini bozma.Seninle ilgisi yok bence.
Önemli olan seni tanıdıktan,konuştuktan sonraki davranışları.Sen saygılı ve sevgili olursan da neden sevmesin istemesin ki.Aksine sevinir.

Bence sevgilini seviyorsan tavır yapmayıp tanış istediği zaman.Sonuçta seni tanımıyor tanımadan söylediği bu sözler önyargıdır sadece.Hiç takılıpta moralini bozma.Seninle ilgisi yok bence.
Önemli olan seni tanıdıktan,konuştuktan sonraki davranışları.Sen saygılı ve sevgili olursan da neden sevmesin istemesin ki.Aksine sevinir.
Dedikleri aklımda ama çok sevgi dolu yaklaşamam açıkçası

Sorunu sanki sen degilmissin de ogluymus gibi hissettim. Bi paylaşamama durumu var gibi. Bide uzun süredir hayatındasınız sanırım sevgilinizn çocuk denebilecek yaşlardan itibaren 8 sene önceden düşünürsek, belki ilişkinizin ciddi olduğunun farkına yeni varıyordur çocukluk aski diye düşünmüştür. Sizi tanıdıkça düzelir diye umuyorum

Sorunu sanki sen degilmissin de ogluymus gibi hissettim. Bi paylaşamama durumu var gibi. Bide uzun süredir hayatındasınız sanırım sevgilinizn çocuk denebilecek yaşlardan itibaren 8 sene önceden düşünürsek, belki ilişkinizin ciddi olduğunun farkına yeni varıyordur çocukluk aski diye düşünmüştür. Sizi tanıdıkça düzelir diye umuyorum
Ben de ciddiye almadığını düşünüyorum sizin gibi...Ama önyargı oluştu.Geçen akşam sevgilim bu yaz annemle tanışırsınız artık evlilik yolunda bir şeyler yapalım dedi.Ben de tanışmak istemiyorum dedim.Hem içimden gelmiyor hem de bende onu reddetmek istedim galiba.Abartıyor muyum acaba

Ben de ciddiye almadığını düşünüyorum sizin gibi...Ama önyargı oluştu.Geçen akşam sevgilim bu yaz annemle tanışırsınız artık evlilik yolunda bir şeyler yapalım dedi.Ben de tanışmak istemiyorum dedim.Hem içimden gelmiyor hem de bende onu reddetmek istedim galiba.Abartıyor muyum acaba

Bence annesinin sizi kırdığını farkettirmek istemişsiniz. Illa ki farkındadır ama sizin hala bunu unutamadiginizi bilmesini istemişsinizdir. Abartmak değil ama annesinin yaptığının yanlış olduğunu ve sizin ona olan kırgınlığınızın yeterince farkındaysa, zaten olası bi durumda sizi ezdirmiycektir. Siz biraz daha ılımlı olursanız anne bak senin öyle davranmana rağmen bu kız nasıl davraniyo gibi bi algı oluşturabilirsiniz. Daha değerli olursunuz yani. Annesi bi taraftan siz bi taraftan bastırmayın derim arada kalmış gibi hissederse ilişkiniz zarar görebilir. Kaldı ki annesinin hatası, sevgilinizde de anneme laf söyletmem her zaman haklı gibi tavır gormedim, kırmayın onu. Arada kalırsa o üzülür, ona da siz.:stop:

Bence annesinin sizi kırdığını farkettirmek istemişsiniz. Illa ki farkındadır ama sizin hala bunu unutamadiginizi bilmesini istemişsinizdir. Abartmak değil ama annesinin yaptığının yanlış olduğunu ve sizin ona olan kırgınlığınızın yeterince farkındaysa, zaten olası bi durumda sizi ezdirmiycektir. Siz biraz daha ılımlı olursanız anne bak senin öyle davranmana rağmen bu kız nasıl davraniyo gibi bi algı oluşturabilirsiniz. Daha değerli olursunuz yani. Annesi bi taraftan siz bi taraftan bastırmayın derim arada kalmış gibi hissederse ilişkiniz zarar görebilir. Kaldı ki annesinin hatası, sevgilinizde de anneme laf söyletmem her zaman haklı gibi tavır gormedim, kırmayın onu. Arada kalırsa o üzülür, ona da siz.:stop:
Haklısınız çok teşekkür ederim☺ Bakalım zaman ne gösterecek

Annesiyle tanışmak istemiyorsun ama oğluyla evlenmek istiyorsun. Nasıl bir yol izlemeyi düşünüyorsun?

Back