- 13 Ocak 2015
- 185
- 227
- 53
- 30
- Konu Sahibi atisinbusu
Merhaba arkadaşlar,ben 24 yaşındayım 3 senelik bir ilişkim var ondan önce de 5 yıllık arkadaşlığımız var.Artık birbirimizi epeyce tanıyoruz.Ben geçen sene mezun oldum sevgilim bu sene mezun olacak.İlişkimizi başından beri ailesi biliyor.Fakat ben ailesiyle tanışmadım.2 sene önce sevgilim annesiyle tanıştırmak istediğini söyledi.Çok hevesli olduğu için kırmak istemedim tamam dedim.Ama annesi tanışmak istememiş düzgün bir sebepte söylememiş siz arkadaşlığınıza devam edin sonra tanışırız falan demiş.Bende kadına karşı biraz ön yargı olumsuz düşünceler oluştu.Bu olayın üstünden 1 sene geçtikten sonra yani geçen yıl sevgilim yanımda telefonda annesiyle konuşuyordu.Şakadan bende evlenirim seneye falan dedi konuşma şakalaşma şeklindeydi.Annesi birden ciddileşti.O bu sene mezun oluyor ondan sana baskı mı yapıyor bazı şeylere Hayır demeyi de bil dedi.Asla sevgilime evlenelim diyr baskı yapmam söz konusu değil aksine sevgilim hep okulumuz bitse artik evlensek der neye dayanarak bunu dedi anlayamadım.O öyle diyice bir de ben duyunca tabi sevgilimde bozuldu nr yapacağını şaşırdı ortamı yumuşatmak istedi.Yine şaka yollu ben ona evlenelim diyorum ya başkası isterse naparım ben dedi.Bu seferde annesi başkası isterse gitsin evlensin senden iyisini mi bulacak dedi.Bunu da duyduktan sonra zaten çok kötü oldum konuşmalarını dinlemek istemedim kalktım gittim.Sevgilimde çok kötü oldu.Tanımadığı birisi için böyle şeyler demesini anlayamıyorum.Sevgilimi çok seviyorum hiç bir problemimiz yok Allaha Şükür 3 sene boyunca hic bir kirginligimiz olmadı ama annesinin bu tavrı canımı çok sıkıyor.Şimdi bazen beni soruyomus sevgilim de anlam veremedi o davranışına senin hakkinda asla olumsuz birsey demiyor istememezlik gibi bir sey yok diyor ama dedigi seyleri de ben unutamiyorum.Tanışmak görüşmek hic istemiyorum.Biraz uzun oldu kusura bakmayın yorumlarınızı merak ediyorum...