• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sevgilimin annesi korona oldu suc bana kaldı

herseydonuyor

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
8 Temmuz 2020
219
44
18
26
Sevgilim şehir dısında üni okuyor.Uzak mesafe ilişkisi yasıyoruz.Bugün annesinin korona olduğunu ögrendi.Bana da sitem edip diyor ki”kac gündür her bos aramla seninle konuscam diye annemi arayamadım korona olmus” yani annesi 2-3 gündür halsizmis o arayamamıs, yeni ögrendigi icin cok sinirliymis resmen beni sucladı yani bu normal mi ?sanki ben kaptırdım korona.su an üzgün,üzgünlügüne mi vermeliyim?

Sevgilim şehir dısında üni okuyor.Uzak mesafe ilişkisi yasıyoruz.Bugün annesinin korona olduğunu ögrendi.Bana da sitem edip diyor ki”kac gündür her bos aramla seninle konuscam diye annemi arayamadım korona olmus” yani annesi 2-3 gündür halsizmis o arayamamıs, yeni ögrendigi icin cok sinirliymis resmen beni sucladı yani bu normal mi ?sanki ben kaptırdım korona.su an üzgün,üzgünlügüne mi vermeliyim?
Sevgilinizin kafası güzel mi? Koca 24 saatte 5 dakika bile boşluk bulamamış mı annesini aramak için? Hayırsızlığını size bağlıyor hasta mıdır nedir. Arasaymış siz mi engellediniz sanki

Bir gün 24 saat, sevgiliniz sizi 1 saat aramış olsa kaldı 23 saat. Bu durumda sizin yüzünüzden olan birşey yok.

Sevgilinizin kafası güzel mi? Koca 24 saatte 5 dakika bile boşluk bulamamış mı annesini aramak için? Hayırsızlığını size bağlıyor hasta mıdır nedir. Arasaymış siz mi engellediniz sanki
Ben de onu anlamadım aradım öyle tripli ki sesi soguktu.Sonra birden dedi seni aramaktan annemi arayamadım ben de ne alaka ben dedim neyse uzatma dedi kapattı ama cok kırıldım

Hayır mesela ders calısamadıgı günde beni suclar bana cok zaman ayırdıysa falan
Konuşmadınız mı peki bunu, suçu size atmak yerine zamanını doğru yönetmesi gerektiğini. Eğer gün içinde sürekli iletişimde olalım diye sıkboğaz etmiyorsanız, anlayışsız davranmıyorsanız haksız olan karşı taraf bence.

Back