Sevgilimin aklı hala ex'inde olabilir mi?

lalabla

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
30 Mart 2025
5
0
1
24
Sevgilim geçenlerde kaza yaptı. Eski sevgilisi duymuş ve ona düz geçmiş olsun mesajı yazmış. Sevgilim de ona teşekkür ettikten sonra "iyi ki varsın" demiş ve "seni daha önce kırdığım zamanlar için özür dilerim" demiş. Sevgilimin gönlü hala ex'inde olabilir mi?

Eh ne diyelim hayırlısı olsun, barıştılar diye haber verirsin yakin bı vakitte 🤷🏻‍♀️ sende ex.ine yaz hayırlı bayramlar seni rüyamda gördüm diye olur böyle şeyler :KK51:

Ben arada kaldım. Geçmiş olsunu tanımadığımız insanlara bile diyoruz.
İyi ki varsın ben bunu çok kullanıyorum ya iyi insanlar iyi ki var
İnsanlar ayrılmış olabilir uymamıştır kafa bitmiştir ama gerçekten birbirlerini kirmamis olabilirler
Birde kaza zamanları çok fenadır hiç yaptınız mı bilmiyorum ama insanın ruh hali değişiyor

Tabii bunların yanında kaza bahane de olabilir diğer arkadaşların yorumları gibi.

O nedenle gözlemleyin biraz

Belki ölüme yaklaşmış olmak korkusuyla karşı taraf mesaj atınca helalleşmek istemiştir . Bööğüünnn bayram bosverin sevgiliyi falan varsa babanıza sarılın .
Haklı vallaha haklı :KK70: :KK70: :KK70:

Dümdüz teşekkür edip geçsin işte ne gerek varmış iyi ki varsına, geçmişteki hataların özrüne falan. İkisinin de aklı birbirinde kalmış gibi geldi bana.
Ayrıca eski kız arkadaş kaza haberini nasıl almış? Ortak arkadaşları falan mı var? Yoksa kız mı stalklayarak bi şekilde öğreniyor? İkinci seçenekse %100 aklı senin sevgilinde kalmış.

Ben emin olamadım. Bir yaşanmışlık varsa geçmiş olsun demek kötü değil ama onların içini bilemeyeceğim tabi.
Bundan sonrasını gözlemlemen lazım

Sevgilim geçenlerde kaza yaptı. Eski sevgilisi duymuş ve ona düz geçmiş olsun mesajı yazmış. Sevgilim de ona teşekkür ettikten sonra "iyi ki varsın" demiş ve "seni daha önce kırdığım zamanlar için özür dilerim" demiş. Sevgilimin gönlü hala ex'inde olabilir mi?
Evet aklı hala eski sevgilisinde maalesef. Bir erkek pişman değilse ve sevmiyorsa böyle cümleler kullanmaz. İyi ki varmışmış ben onu bir yok ederim bir daha öyle bir cümle kullanamaz

Hiç iyi niyetli ponçikçe yazmayacağım bu sefer. Eski sevgilisi , sevgilini unutmamış belliki. Eğer sınırı koymazsa konuşmaya devam ederler. İyiki varsin seni daha önce kırdığım için özür dilerim yazan kim? Bunları sevgilin mi exi mi yazmış?

Bu mesajı yazan kişi eski sevgilim olurdu. Düz mesaja methiyeler dizmiş, aklı onda. Kız yoklamış sevgiliniz de atlamış hemen. Siz mi gördünüz mesajı sevgiliniz mi anlattı bu da önemli.

Hiç iyi niyetli ponçikçe yazmayacağım bu sefer. Eski sevgilisi , sevgilini unutmamış belliki. Eğer sınırı koymazsa konuşmaya devam ederler. İyiki varsin seni daha önce kırdığım için özür dilerim yazan kim? Bunları sevgilin mi exi mi yazmış?
Sevgilim

Back
X