• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sevgilimin ailesiyleyken çok çekiniyorum

delyylade

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
27 Mayıs 2012
118
0
26
İstanbul
Sevgilimin ailesinin yanında kendimi çok huzursuz hissediyorum tamam hepsi çok iyi insanlar fakat çekiniyorum eve girdiğimde ellerini öpüceğim sırada hep bi bahaneylen ay terledim öpme yada gribim uzaktan öptüm farzedelim gibi salakça bahaneler sunuyorlar özellikle annesi...mutfağa yardıma girdiğim zaman yapılacak bişey varmı dediğimde hayır hiçbişey yok diyor bi bakıyorum kızını çağarıyor yardıma...hiçbirşey yapamıyorum ve bu da utanmama sebep oluyor sanki beni sevmiyorlar... sevgilime soruyorum seni çok sevdiler yanlış düşünüyorsun diyorlar ama çekiniyorum.geçen sevgilimn doğum günüydü bütün ailesi ordaydı herkes bana karşı bi soğuktu bende çekindim kalkarken ellerini bile öpemedim korkuyorum sanki beni terslicekler diye...

İlk zamanlar bende senin gibiydim. Bu çok normal zamanla alışmaya başladıkça kendini daha rahat hissedeceksin.

İş yaptırmamalarına gelince de gerçekten iyi niyetli olduklarını ve senin onları yanlış anlamandan çekindikleri için öyle davranıyorlar gibi

geldi bana. Zamanla düzelicek şeyler bunlar şimdiden kendinizi sıkmayın derim.

inşallah öyle olur elim ayağım birbirine giriyor resmen.aileside birazcık resmi fazla komikliği sevmiyorlar sohbet eden biride olmayınca konuşamıyorum kolay kolay

Sevgilimin ailesinin yanında kendimi çok huzursuz hissediyorum tamam hepsi çok iyi insanlar fakat çekiniyorum eve girdiğimde ellerini öpüceğim sırada hep bi bahaneylen ay terledim öpme yada gribim uzaktan öptüm farzedelim gibi salakça bahaneler sunuyorlar özellikle annesi...mutfağa yardıma girdiğim zaman yapılacak bişey varmı dediğimde hayır hiçbişey yok diyor bi bakıyorum kızını çağarıyor yardıma...hiçbirşey yapamıyorum ve bu da utanmama sebep oluyor sanki beni sevmiyorlar... sevgilime soruyorum seni çok sevdiler yanlış düşünüyorsun diyorlar ama çekiniyorum.geçen sevgilimn doğum günüydü bütün ailesi ordaydı herkes bana karşı bi soğuktu bende çekindim kalkarken ellerini bile öpemedim korkuyorum sanki beni terslicekler diye...

Bence bunu kötü niyetli düşünmemişlerdir ama lütfen yanlış anlaşılmaktan korkuyorum sevgilim demişsin bilmiyorum aileler arasında resmiyete dökülmüş bişey var mı ama erkek aileleri genellikle bu duruma pek hoş bakmıyor dedikleri aynen şu ne cesaret geliyorlar.aynen bunu söylüyorlar canım dedim ya bu konu aslında çok hassas ve gerçekten yanlış anlaşılmaktan korkuyorum.çünkü geçen gün birisi burada aynı konu yüzünden dert yanmış aklıma takıldı ama dediğim gibi siz yine de kötü düşünmeyin sizin çekineceğinizi düşündüğü için söylemiyordur

inşallah öyle olur elim ayağım birbirine giriyor resmen.aileside birazcık resmi fazla komikliği sevmiyorlar sohbet eden biride olmayınca konuşamıyorum kolay kolay

Onlar konuşmuyorsa sizde konu bulmak için çabalamayın. Resmi olmaları artı bi durum benim gözümde.

Saygı olduğu sürece bir sorun yaşayacağınız sanmıyorum. Dediğim gibi bende ilk zamanlar çok çekingendim ki

etrafımda erkek arkadaşının ailesiyle çok fazla samimi insanlar varken acaba sorun bende mi diyordum.

Zamanla daha fazla vakit geçirdikçe daha rahat olucaksınız.

Bu konuda haklı olabilirsiniz çünkü ben daha annesiylen tanışmadan babasıylan kavga etmiş babası demişki oğlum ayıp demiş kızı nie eve götürüosun gibi konuşmuş anneside demişki öle deme ciddi düşünüyorlar demiş

Back