sevgilimin ailesi tanışmaya geliyoorr...

zhrzhrzhr

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
10 Aralık 2013
90
3
98
34
İstanbul
bacılarrr, bu günde nasıl giyinmeli ne yapmalı bilmiyorumm ilk defa görücem onları, sessiz kalıp bi köşede oturup olan biteni mi izlemem lazım :)

Tanışma olduğu için abartılı giyinme sade bi kıyafet giy. Tebessüm et kiminle göz göze gelirsen. Sessizce otur. Gerisini ailen halleder.

Gomlek pantolon veya sade bir elbise giyebilirsin. Genellikle ilk görüşmede aileler konusur ve gencler pek konusmaz guzel güzel ikramlarinizi servis edersin gulumse tum gun boyu bol sanslar

Son düzenleme:
bacılarrr, bu günde nasıl giyinmeli ne yapmalı bilmiyorumm ilk defa görücem onları, sessiz kalıp bi köşede oturup olan biteni mi izlemem lazım :)

hayırlı olsun bende cok heyecanlanmısdım halen geldıklerın de bıze gercı heyecanlanıyorum o da ayrı bır duygu tabı kı :)
cok kısa olmamak şartyla elbıse gıy bnce eger elbısen rahat ve kısa olursa sende rahat edemezsın sevgılınde sonra zaten zamn akıyor farkında olmuyorsun bı bakıssın kı gıtmısler....

Tanışmaya geldiklerinde bende çok heyecanlıydım stresliydim. Sade siyah bir elbise giydim. saçlarım düzdü ( hep düz gerçi ) ekstra birşey yapmadım. makyajı da göz kalemi far falan sade bir şekilde hallettim. Tanışmada sade ol da söz yada nişanda istedigin kadar abartırsın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…