Sevgilimin Ablasının Nişan Kutlaması ?

sepetsepetyumurta

Bırakın Parlicaaam:)
Kayıtlı Üye
21 Ağustos 2007
1.414
30
118
Ankara
Merhabalar kızlar . Allah başka dert vermesin gene ben :)
Bu cumartesi sevgilimin ablası nişanlanacak . Evde aile arasına nişanı yapıp çok yakın arkadaşları ve yakın kuzenlerini alıp fasıl için bir mekan ayarlamışlar oraya gidilcekmiş . Ablası özellikle beni de çağırdı . Zaten ablasının müstakbel nişanlısıyla da tanışmıştım ben , sevmiştim ( zaten tesadüf o ki kendisi bizim uzaktan akrabamız :) ) . Neyse konuya giriyorum hem klasik hem abartısız olsun diye vizon renkli bir elbiseyi siyah rugan ayakkabı ve çantayla kombinleyip giyeceğim . Aklıma takılan konu şimdi giderken ne götürmek gerekir eli boş gidilmez . Ayıp . E çeyrek de takılmaz En mantıklısı sanırım çiçek ama akşam 9 gibi erkek arkadaşım gelip beni alacak . O saatte Gaziosmanpaşa(Ankara) taraflarında açık çiçekçi bulunur mu ki . Yada çiçek uygun olur mu bilemedim

valla ben en yakın arkadaşımın nişanına eli boş gittim. hiç aklıma da gelmedi açıkçası bişey götürmek :) ama çiçek hoş olabilir neden olmasın :)

Çiçek yerine hoş bir vazo ya da ona benzer ileride evinde de kullanabileceği bir hediye olabiilir ama çiçek olmaz bence.
zaten onların kendilerinin nişan çiçeği var

açık çiçekçi bulunur da çiçek fikri nasıl olur bilemedim.benim nişanımda yakın bir erkek arkadaşımız sevgilisiyle birlikte geldi ve çiçek yaptırmışlardı.hoşuma gitmişti.

bence bişey götürmeyin:)

bana kalırsa gözler sizinde üzerinizde olacak ben vizon sade bi elbise tercih etmezdim.olabildiğince şık olun.

daha Eylülde falan evlenecek o yüzden ev eşyası malesef alamam . Zaten rengi tutmaz zevki tutmaz o yüzden cesaret de edemem .
Çiçek bayağı durur mu diye düşünüyorum . Sevgilim de elim boş gitmem yönünde ama asla ben arkadaşlarımın evine bile giderken elim boş gitmem Kendimi kötü hissederim .
Elbisem dümdüz değil . işte elbisem tam olarak bu . Zaten boyum da uzun 1.70 60 kilo falanım daha gösterişli bir şeyler zaten tarzım değil iğreti durur diye düşünüyorum .

benım nışanım salonda olmasına rağmen takı takmayan arkadaşlarım salona ev eşyası getırıp hedıye etmıştı nşan sonunda. ikisindende nescafe takımı çıktı.elin boş gideceğine çeyızıne ufak bır hedıye alabılırsın boyle.şimdi evlendım seve seve kullanıyorum

​Konuyu yeni gördüm ama eli boş gitmekte olmaz çicek yerine çeyizine birşeyler alabilirsiniz evi için nişanda takı takmayanlar genelde çeyizlik eşya getiriyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…