• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sevgilimi kuzeninden kıskanıyorum ?

karamelcoffee

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
25 Mayıs 2016
166
36
18
Merhabalar :KK25: Sevgilimin yakın olduğu iki tane kuzeni var normal konuşmalarına bişey demem ama canım cicim tarzı konuşuyorlar çok sinirleniyorum bozulmamaya çalışıyorum sakin ol kuzenleri onlar diye kendimi telkin etsemde yapamıyorum. Mesela sevgilim bir diğer erkek kuzeniyle birlikte bi yere gidiyor, kız buna hemen mesaj atıyo beni neden çağırmadın aşk olsun yaa diye. bu kızla daha yakınlar diğerinden. Bu durumu sevgilime söyledim konuşma demiyorum ama mesafeli ol dedim (tamamen konuşma istemiyorum demedim çünkü hakkımda yanlış düşünebilirdi) o da tamam zaten öyle dedi. ama ben yinede dayanamıyorum abartıyomuyum sizce kızlar kendinizi benim yerime koyun ne yapardınız ? :KK34: :dua:

Merhabalar :KK25: Sevgilimin yakın olduğu iki tane kuzeni var normal konuşmalarına bişey demem ama canım cicim tarzı konuşuyorlar çok sinirleniyorum bozulmamaya çalışıyorum sakin ol kuzenleri onlar diye kendimi telkin etsemde yapamıyorum. Mesela sevgilim bir diğer erkek kuzeniyle birlikte bi yere gidiyor, kız buna hemen mesaj atıyo beni neden çağırmadın aşk olsun yaa diye. bu kızla daha yakınlar diğerinden. Bu durumu sevgilime söyledim konuşma demiyorum ama mesafeli ol dedim (tamamen konuşma istemiyorum demedim çünkü hakkımda yanlış düşünebilirdi) o da tamam zaten öyle dedi. ama ben yinede dayanamıyorum abartıyomuyum sizce kızlar kendinizi benim yerime koyun ne yapardınız ? :KK34: :dua:
Kuzen diyoruz kuzen. Akraba o. Ben de erkek kuzenimle çoook samimiydim. Ta ki senin gibi bi sevgili yapana kadar. Dışarıdan bakınca o kadar özgüvensiz ve saçma gözüküyosunuz ki inanamazsınız. Demek siz erkek kuzeninize başka gözle bakabilirsiniz o yüzden başkaları da bakıyor sanıyorsunuz.

Kuzen=Kardeş demektir.
Düşünceniz çok tuhafıma gitti. Benim 15 kuzenim var bunun 11 i erkek ve ben hepsiyle samimiyimdir ve canım cicim diye konuşurum ne sevgilileri tepki gösterir ne de benim eşim.Sevgiliyken bu kadar bunaltırsanız evliliğinizi düşünemiyorum.

Ben kuzenle kardes gibi olunmamasi gerektigini düşünüyorum. Bizde kuzenlerimin bir kismiyla birbirimizi severiz ama oturup kalktigimizda birbirimizin sevgililerini eslerini rahatsiz edecek bir durumumuz olmaz.
Nisanlimin kuzenleri genel olarak bizden daha yakinlar. Teyzesi bakmis küçükken o yüzden de belki öylelerdir. Kuzenlerinden birinin tavirlari beni aşırı rahatsiz ediyordu. Ama söyle yap böyle yap demedim hic bir zaman. Çünkü kuzenini taniyamam ama nisanlimi tanıyıp güveniyorum.

Ben kuzenle kardes gibi olunmamasi gerektigini düşünüyorum. Bizde kuzenlerimin bir kismiyla birbirimizi severiz ama oturup kalktigimizda birbirimizin sevgililerini eslerini rahatsiz edecek bir durumumuz olmaz.
Nisanlimin kuzenleri genel olarak bizden daha yakinlar. Teyzesi bakmis küçükken o yüzden de belki öylelerdir. Kuzenlerinden birinin tavirlari beni aşırı rahatsiz ediyordu. Ama söyle yap böyle yap demedim hic bir zaman. Çünkü kuzenini taniyamam ama nisanlimi tanıyıp güveniyorum.

Valla kızlar benim eşimin tarafı hep akraba evliliği yaptığı için bende rahatsız olurdum. Sevmem öyle kuzenmiş samimiyetmiş. Bizim tarafta hiç akraba evliliği Yok ama bende kuzenlerimle çok samimi değilim. Yetişme tarzı ve ortama bağlı. Kimisi kuzeniyle büyür kardeş gibi olur kimisi uzaktır umursamaz kardeş görmez.
Konu sahibinin sevgilisinin yakınlığı nasıldır bilemem kuzeniyle! Ama bende istemem yakınlığı
Sanırım fazla kıskancım :işsiz::işsiz:

Valla kızlar benim eşimin tarafı hep akraba evliliği yaptığı için bende rahatsız olurdum. Sevmem öyle kuzenmiş samimiyetmiş. Bizim tarafta hiç akraba evliliği Yok ama bende kuzenlerimle çok samimi değilim. Yetişme tarzı ve ortama bağlı. Kimisi kuzeniyle büyür kardeş gibi olur kimisi uzaktır umursamaz kardeş görmez.
Konu sahibinin sevgilisinin yakınlığı nasıldır bilemem kuzeniyle! Ama bende istemem yakınlığı
Sanırım fazla kıskancım :işsiz::işsiz:
Canım katılıyorum sana bende öyle eşim ve benim ikinci evliligimiz eşimin ilk evliliği teyzesinin kizi ymis yani bende istemem kesinlikle akraba evliliği eşimin tarafında da var

Konuyu hortlatmış gibi olcam ama yazmak istedim. Kesinlikle kıskanıyorsan hislerine güven ve onların bir arada olmalarına çok izin verme. Bu devirde maalesef güven yok. sonra üzülen sen olma

Kesinlikle sonuna kadar haklısın Kadın erkek ilişkilerinde kim olursa olsun mesafeli olunmalı kuzenmiş yakın arkadaşmış kabul etmiyorum . Fakat şunu gözden kaçırma ne kadar üstüne gitsen o kadar ters teper sinir olur. Ne şekilde olur bilmiyorum üstüne gitmeden bir defa net şekilde rahatsızlığını dile getir Bir daha da üstüne gitme seviyorsa seni dikkat eder

Back