- 1 Ekim 2014
- 180
- 98
-
- Konu Sahibi Nvbianprincess
Giderim tabiki onlar benim akrabam ayrıca o sevmiyor diye ben kendimi neden soyutlayayım sevdiğim şeylerdenBunu sevgiline sorsan daha iyi olur. Dersin böyle bi parti var anlatırsın ortamı hem seni tanıştırıcam dersin. İsterse gelir istemezse başka bi zaman tanıştırırsın.
Belkide o senin böyle partilere gitmeni istemeyecek. O zman sen ne yaprsın?
Eşi çağırıyor doğum günü sahibinin haberi yok süpriz olacak. Zaten o zorluyor illede çağır diyorDoğum günü sahibi açısından bir sakınca yoksa çağır.
Ben olsam kendisine sorar kararı ona bırakırdım. Belkide çağırmazsan ilerde tanıştırdığında kuzenlerin der biz seni partiye çağırmıştık neden gelmedin daha önce tanışırdık diye. O zman arada kalırsın.Giderim tabiki onlar benim akrabam ayrıca o sevmiyor diye ben kendimi neden soyutlayayım sevdiğim şeylerden
Bu tür ortamı benim sevdiğimi, neler olduğunu yani biraz yontulması açısındanNeyi ogrenmesi acisindan?
Başkasının özel günü evet ama doğum günü partisi veriliyorlar kendisi istedi çağırmamı ısrarla.Bence davet etmemelisiniz.
Zaten ilk tanışma gerici olur. Bir de üstüne böyle ortamları sevmiyor diyorsunuz. İki kat gerici bir ortam. Hem üstelik bu başkasının özel günü, sevgilinizin gelişi arada kaynayabilir. Bence daha uygun bir zaman kollayin.
Öğrenmesi açısından derken neyi kastediyorsunuz?
Anlıyor anlamamazlıktan geliyor herhalde kendi sevmediği için yapmak istemiyor bende zorlamayınca.sen soyleyince anlamiyormu ne ortam sevdigini
sen davet et ama israr etme keyfi bilir
ayri dunyalarin insanlaridirsiniz belki ..Anlıyor anlamamazlıktan geliyor herhalde kendi sevmediği için yapmak istemiyor bende zorlamayınca.
Evet öyle yapıcam sanırım
Bende öyle düşünüyorum son zamanlarda ayrılma düşüncesi içindeyim ama ilk baş yontabilir miyim diye düşünüyorum sonradan keşke dememek için.yontulmazsa ayrı yollara gidicez zatenayri dunyalarin insanlaridirsiniz belki ..
yalniz su yontulma kelimesi çok abes duruyor bahsettigimiz bi insan sonuçta kotu bi huyuda oldugunu duusnmuyorum, bende sevmem oyle yerleri daah sakinlik ararim ..Bende öyle düşünüyorum son zamanlarda ayrılma düşüncesi içindeyim ama ilk baş yontabilir miyim diye düşünüyorum sonradan keşke dememek için.yontulmazsa ayrı yollara gidicez zaten