Sevgilimi ailemle tanıştırdım...

en iyisini yapmışsın tanıştırmakla...
gizli saklı kuytu köşelerde bulusmak inan çok daha zor...
ben esımle 7 sene flört etmiştim ve 1.senenın sonunda tanıstırmıstım ailemle...
tabikide bnm babam içli dışlı,samimi olmadı..
zaten baba bu agırlıgını koyacak elbet....
sorun yapma yani iyiki tanıstırmıssın canım...
insallah hersey gönlunuzce olur..
bu arada KK ya hoşgeldin...

tanıstımakla en yisini yapmıssın ama sevgiline aranı bozmaz babanın tavrı.babalar farkettirmeseler bile kızlarını kıskanırlar.bunca yıldır sen onun göz bebeğisin ve bir gün el oğlu gelip kızını evden alıp gidecek.her baba kızını kıskanır ve bunu belli eder.zamanla alıştıkça bu durum düzelir.hiç canını sıkma bence.sen evlensen de çocuk sahibi olsan da yaslansan da babanın gözünde hep küçük kızı olarak kalacaksın. bakışşları da bu yüzdndir canını sıkmaya gerek yok .

baban tabi haliyle ağırlığını koymuş hiç kötü bişey getirme aklına sen
baba olarak daha ilk dakikadan damadım muhabbetine giremezdi ki değil mi ama
sevgilinle de aranı açmaz bu endişelenme
umarım herşey güzel devam eder :)

canim benim öncelikle hosgeldin aramiza..Şeniz

sen bence dua et ki baban görüsmek istedi sevgilinle..:Saruboceq:

benim babam kiyameti kopardi.. zaten istemeye gelmek istediklerini bile annem nasil cekine cekine anlatti babama..:1no2:

yani birak görüsmeyi istemelerini bile kabul etmedi babam.

O yüzden sen yat kalk dua et bitanem baban kabul etmis, görüsmek istemis ayrica bak bide efendi cocuk demis..kaydirigubbakcemile5

Cok sanslisin cooooook... en dogrusunu yaptin bana göre.. benim babam bu konuda böyle sert olmasaydi bende tanistirmak isterdim (ki zaten görmüstü konusmustu daha önceden)..

Ve ortamin gergin olmasida cok cok normal.. takma bunlari kafana canim, zaman herseyin ilaci unutma yerimseniben

çok teşekkür ederim.içimi inanın rahatlattınız.kafamda kurup duruyordum habire.ayrıca cevaplarınız okadar içtenki rahatladım biraz onları okurken.(gerçekten harika bir ortammış burası.çok memnun kaldım.)yanlış yaptığımı düşünmeye başlamıştım çünkü bizim sülalede böyle şeyler olmaz.ben bir ilk başlatmış oldum.ailecek gelinir ilk defa.o da kız istemeye.o yüzden de endişe duymuştum.

babanın sonunda efendi çocuk demesi iyiye işaret bence.. e bu da iskele babası diil heralde dimi
bu kadar yorum yapar :) benimki olsa daha çok konuşurdu ama kişilik yapısı işte.. en azından evine kabul etmiş olması bile babanın yapıcı olduunun işaretidir..

merhaba arkadaşım bende geçtiğimiz ay sevgilimi tanıştırdım ailemle.ama bizimki ailelerle tanışma oldu.aslında ben erkek arkadaşımı bir akşam yemeğe davet etmek istiyordum.o zaman tanıştıracaktım ama babam madem ciddisiniz,ailsi ile beraber gelsin tanışalım dedi ve öyle oldu.çok güzel ve heyecanlı bir gündü.benim babamda arkadaşımla konuşamadı o gün.aslında biraz çekiniyorlar bana kalırsa.yani konuşmamış olması tavrından falan değil.hem bak baban beğenmiş iyi çocuk demiş.beni baba da öyle dedi.konuşamadık ama efendi bir çocuk dedi.en doğrusunu yapmışsın tanıştırmakla arkadaşım

Canım benm babanın tanışmayı kabul etmesi bile büyük şans senin için :)
Biz babama istemeye geleceklerini bile çekinerek söyledik..Babanın böyle soğuk davranması normal biz 2.5 aydır sözlüyüz babam daha yeni yeni ısındı konuşmaya başladı düşün yani..

Mutluluklar dilerimm a.s.

cnm bence de en iyisini yapmıssın babanın onunla içli dışlı olmak istememesini anlayısla karsılamalısın heleki de ilk tanıstıgı gun.. emin ol bu da cok rahat bii ailen oldunu dusundurup cocugun aklında soru işaretleri kalmasına sebep olabilirdi.zamanla daha samimi bi dialog kurarlar gor bak:teselli:

babalardan böyle tepgi görmek noramal, babalar hem sevinir hem üzülür hem hic bir kimseyi de kizina yakistiramazlar bizim icin evlilik karari almak ne kadar zor is babalar icinde bunu kabulenmek zor.. belki bu tanisdirdiktan sonra bir kac sancili gün daha gecirirsin isteme olayi gerceklenince kadar sana burda düsen sesiz kalman ve sabretmen sonra sonra gerkinlikler ucup gidiyor kendilinden sancili zamani huzur aliyor ama önce o gergin zamani atlatmak gerek. Burda bir arkadasim bana demistiki hayirli isin seytani bol olur. Erkek arkadasinla el ele verin gönüller bir olsun gerisi hal olur baban da yumsar bir güzel nisan olurrrr allahin iznilyle

benım babam kabul etmemişti.
oyy ne korkunçtu aılesı ıle gelsın ne gerek var dedı
telfonlarını bıle acmadı aradıında
ama böle davranması da cok normal
çok sıcak davranamazdı kı
:)

arkadaşlar babam sevgilimi beğenmiş.ama sevgilim geldiğinde gözlerimin taa içinin güldüğünü görmüş ve bir acayip olmuş.hüzünlenmiş yani.sanırım tavrıda ondanmış.sabaha kadarda uyuyamamış.sabah uyandığında dertli dertli türküler söylüyordu.babamın bu kadar üzüleceğini hiç bilememiştim.demekki o geceki tavrını yanlış anlamışım.herkese teşekkür ederim beni teselli ettiğiniz için.

birşey değil arkadaşım.benim babamda ertesi gün,bu gece yaşlandım demiş anneme

sürekli bir sorunla geliyorum karşınıza.:eek:ben karşı tarafı sevgilimin ailesini hiç hesaba katmamıştım.onlar biraz içerlemişler bu duruma.yani sevgilimin tek başına bize gelmesine.böyle usulsuz olu rmu.aileler beraber tanışır filan diye.sizce bu ilerde benim başıma kakılır mı.benim ailem onun ailesi tarafından yanlış anlaşılır mı.senağlamauff dertlerim hiç bitmiyo.senağlamasevgilimle beraber alıp başımızı gitsek keşkekaydirigubbakcemile.ne zor bişey bu afra tafralar.

sürekli bir sorunla geliyorum karşınıza.:eek:ben karşı tarafı sevgilimin ailesini hiç hesaba katmamıştım.onlar biraz içerlemişler bu duruma.yani sevgilimin tek başına bize gelmesine.böyle usulsuz olu rmu.aileler beraber tanışır filan diye.sizce bu ilerde benim başıma kakılır mı.benim ailem onun ailesi tarafından yanlış anlaşılır mı.senağlamauff dertlerim hiç bitmiyo.senağlamasevgilimle beraber alıp başımızı gitsek keşkekaydirigubbakcemile.ne zor bişey bu afra tafralar.

canim sevgilin bu konuda ailesine danismamis mi? sonradan mi ögrenmisler yalniz geldigini?

olumlu bır aılen varmıskıı cocukla tanısmıss hele bızım doguda ole bısey yapcannnn ekke arkadaısnı babanla tanıstırcannnn teyyyyyyy nerdeeeee valla babayla tanıstırmadan annee topa tutar adamıı burdaa boylee erkek arkadasıylaa tanıstırmayı orda bırakkk bır erkkele bır yerde bı bayanı goruncece olduruyolar nerdeyseee bence aılene sukretmelısın okdar tepkı vermelerıde normall yat kalk dua etteee demın anlatıgım durumardan bırıyle karsılasmadıgınaaa gercı allahtan benım aılemde oyle deıl anlayıslıdırlarr sukurler olsunnn

canim sevgilin bu konuda ailesine danismamis mi? sonradan mi ögrenmisler yalniz geldigini?

evet canım sonradan öğrenmişler.bizimki laylaylom onlardan habersizce çıkıp gelmiş.ya ilerde ben ne yapacam ya.ailesine karşı kötü bi durum oldu hakikaten.benim aleyhime olmaz ilerde inşallah bu durum.:nazar:

evet canım sonradan öğrenmişler.bizimki laylaylom onlardan habersizce çıkıp gelmiş.ya ilerde ben ne yapacam ya.ailesine karşı kötü bi durum oldu hakikaten.benim aleyhime olmaz ilerde inşallah bu durum.:nazar:

canim o zaman bu konuda sevgilin hatali.. bunu o düsünmesi gerekirdi, senin bi sucun yok ki. ailesinede o bir sekilde anlatsin, ne bilim babasi öyle istedi felan desin.. cok ciddi bir adim bu cünkü gidip aileyle tanismak sonucta evlilik yolunda gitmek istiyorsunuz, ailesine danismasi gerekirdi.
Üzülme sen canim, bu insanlarin karakterlerine bagli basina kalkip kalkmadiklari.
Eger karakterlerinde varsa inan ki sac rengine bile bir sey bulur bu tip insanlar. O yüzden sen sIkma o tatli caniniŞeniz

benim ailem sülalemm komşularımm biliyorr..onunda aynı şeklilde ama cok rahat takılıoo hala ortada bişey yok yaa babamlar tanıştıı ama ona rağmen en azından bi söz olsun diorumm uzak duruyooo:uhm::uhm:

X