Sevgilime yıldönümümüz için sürpriz yapmak istiyorum. Yardım kizlarrrr

Twityy

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
19 Temmuz 2012
119
6
0
Amasya
Sevgilimle ayrı sehirlerdeyiz yıldönümümüz de gelecek yanıma. Ona değişik bir sürpriz yapmak istiyorum. Ama aklima hiçbir şey gelmiyor. Bardaktir tshirttur yapbozdur onun gibi seyler yaptım. Farklı seylere ihtiyacım var...

bizim arkadaş fotolardan kitap yaptyırmıış intermetten bide nşiirler sözler falan .sevgilim.net sanrm sipariş üzerine hene geliomuş canm

Bende iki gündür eşime 1. yıldönümümüzde nasıl bir sürpriz yapsam diye düşünüyorudum konu çok iyi olmuş. ben de fikirlere açığım :)

Hediye olarak eğer almadıysan kola düğmesini tavsiye ederim. Sevgili olarak ilk yıldönümümzde almıştım kol düğmesini ve düğünümüzde onları kullandı.

resim yeteneğim iyidir ben 2 mizin fotoğraflarını a4 kagıdı boyutunda karakalem olarak çizmistim aralarınada günlüğüme onunla ilgili yazdıklarımı koymuştum ve ciltlettrmiştim bide kapak resmi yapmıştım gayet hoş olmuştu. bence alıncak pahalı bir hediyeden daha değişik ve daha manalı..

Son düzenleme:

Resim konusunda sıfırım canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…