• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sevgilime Test Uyguladım Doğru Mu?

Bilmemneolsa

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
8 Kasım 2022
4
24
3
Merhaba herkese, erkek arkadaşımla 2 yıldır birlikteyiz. İlk tanıştığımızda bazı hareketlerinden dolayı onu eşcinsel sanmıştım. Çevresindeki herkes de ilk tanıştıklarında öyle zannediyorlar. Konuşması eşcinsel gibi değil sadece çok nazik ve kibar. Çok düşünceli. Onu tanıdıkça eşcinsel olmadığını anlayarak bir ilişkiye başladık. Benimle arkadaşken bir kıza 4 yıl boyunca platonik aşık olduğunu söylemişti. Kafam çok karışık ona bugün iki kadın iç çamaşırı attım. Biri maskülen diğeri daha kadınsı. Masküleni seçti. Dosya olarak ekliyorum bu test bir sonuç çıkarır mı emin değilim

Eklentiler

• Screenshot_20221108_124545_com.android.chrome.jpg
    Screenshot_20221108_124545_com.android.chrome.jpg
    89,2 KB · Görüntüleme: 612
  • images (96).jpeg
    images (96).jpeg
    30,7 KB · Görüntüleme: 600
Merhaba herkese, erkek arkadaşımla 2 yıldır birlikteyiz. İlk tanıştığımızda bazı hareketlerinden dolayı onu eşcinsel sanmıştım. Çevresindeki herkes de ilk tanıştıklarında öyle zannediyorlar. Konuşması eşcinsel gibi değil sadece çok nazik ve kibar. Çok düşünceli. Onu tanıdıkça eşcinsel olmadığını anlayarak bir ilişkiye başladık. Benimle arkadaşken bir kıza 4 yıl boyunca platonik aşık olduğunu söylemişti. Kafam çok karışık ona bugün iki kadın iç çamaşırı attım. Biri maskülen diğeri daha kadınsı. Masküleni seçti. Dosya olarak ekliyorum bu test bir sonuç çıkarır mı emin değilim
Şimdi bana kadınsı olan daha güzel gelirse bu durumda lezbiyen mi oluyorum? 😂

Hepiniz boşsunuz. Bir soru sordum sadece dalga geçin diye değil. Elbetteki eşcinsel olan kişi maskülen tarzı daha çok sever. Arka planında onlarca şüphe varken bir yolunu bulmaya çalışarak yazdım. Ama bomboş bir platform olduğunu görememişim
Bu bağlantıyı nasıl kurmuş hala algılayamıyorum...

O adam daha iyi birisini hakediyor bence. Ayrilin.

Back