Sevgilime süprizim :) bu ama bir eksik var bir bakar mısınız?

venussel

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
26 Temmuz 2014
489
266
103
izmir
Kızlar eminim şıpsevdi sakızlarını hepiniz biliyorsunuzdur. Bende geçen gün tesadüfen indirdiğim karikatür yapma programını kurcalarken bir şimsek caktı ve sevgilimle kendi ''Aşk..'' notlarımızı olusturmaya sıvandım bunlar birlikte yaşadığımız şeyleri anlatan karikatürler oldu örneğinin görselini atıyorum size. Bu resimleri minik minik cıkartıp renkli kağıtlardan çerçeveler yapıp şirin bir kutuya koydum. Gelelim kutunun içinde olacak şeylere..
Küçük bir kavanoz süsleyip günlük yapılacak notlar yazmaya karar verdim . Birlikte olduğumuz günlerde okuyacağı ve gün içinde yapacağımız bir plan olacak bu. Örneğin; Sinemaya gidelim, doğa yürüyüşü yapalım, birlikte bir aşk romanına başlayalım (hiç hoşlanmaz aşk romanlarından), senin seçtiğin filmi izleyelim ( çok sıkılırım) gibi birbirimizin aynı zevkte olmadığımız şeyleri bile birlikte yapacağımız eğlenceli şeyler olsun istiyorum. Senin seçtiğin kıyafetleri giyeyim, yada benim sectiğim kıyafetleri giy gibi gibi :)
Bu konuda hem sürpiz önerisinde bulunmak hemde fikrinizi almak istiyorum. Bana yardımcı olur musunuz? :) Sevgiliyle yapılacak şey denince aklınıza gelenler nedirr, kutunun içine başka ne koyabilirim, kurumuş kokulu yapraklar mı alsam yada içine yeni eğlenceli bir şey mi bulsam bilemedim.

Eklentiler

• US (10).webp
    16,7 KB · Görüntüleme: 143
  • US (25).webp
    17,3 KB · Görüntüleme: 162
  • US (27).webp
    14,8 KB · Görüntüleme: 142
  • US (28).webp
    11,3 KB · Görüntüleme: 176
  • US (20).webp
    13,6 KB · Görüntüleme: 147
Cok tatlisiniz hos bir süpriz olmuş. Spiralli bi defter alip spiralleri cikartip yazicidan kendi hikayenizi yazdirin bence:)

Hayvanat bahcesine gitmek, hayvan barinagina gitmek, ilk bulustugunuz yere gitmek, piknik yapmak, mangal yapmak, bowling hokey gibi bir oyun günü yapmak, eski dostlarla bulusmak, en yakin sehire gitmek, ağaç dikmek, alışveriş yapmak..

çook teşekkürler:) çoğunu yazdım teşekkür ederim bu arada ağaç dikmek ikimiz ait bir çiçek almak filan dışarıya çıkmalı bisürü şey yazdım ama biz biraz daha evcimen olduğumuz için günlük rituellerde eklemek istiyorum. Mesela balkonda üstümüze bir battaniye atıp kahve içmek,birlikte yemek yapmak, traş etmek gibi gibi fikirleriniz var mı başka...

bu arada yazmayı unutmuşum spralli defter olayı çok hoş geldi ama nasıl olucak anlamadım spralı cıkarıp tekrar takmak filan mı not defteri gibi direk yazmaktan cok onu bir romana donusturebilirim ama nasıl bilemedim:)

Canim söyle ki, spiralini cikarinca a4 gibi oluyorlar. Onlara yazıcıdan kendi yazdigin tanisma ve ask hikayenizi yazdirip kitap gibi yapabilirsin. Fotoğraf falan eklersin guzel bir isim bulursun sonrada birlestirip spiralini takarsin ilk hali gibi olur yani defter gibi :)

Evde film izlemek
Beraber temizlik yapmak
Tirnaklarina oje ile süs yapmak
Gün doğarken birlikte izlemek
Sabah kahvaltida birbirinize yedirmek
Yas pasta yapmak
Kurabiye yapmak
Animasyon Film izlemek
Geri dönüşüm malzemelerinden ilginç bir etkinlik araştırıp yapmak
Tuval çalışması yapmak
Ahşap boyamak
Evin bir odasını dilediginiz renge boyamak
Bir odanin eşyalarının şeklini degistirmek

:) :) :)
Bazıları cok komik oldu ama beğenirsin belki :)

ya süpersin .d.d.d resimciyiz biz birde nasııl aklıma gelmedi oje tuval filan .d.d

buda çok iyi:) ben bunun miniğini yapıcam ama yaparsam minimal şeyleri seviyorum çok yardımcı oldun süpersin teşekkür ederim :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…