Sevgilime hazırladığım aşk kutusu :) -Resimli anlatım-

aynen canım valla aynnı D: ya babamda ole sevgılımde babamın klonlanmısı gbı sevgılerını ıcınde bellı etmeye baylırlr nolur braz gsterselerde mutlu olsak odun ya dsardakı agacla aynı ıcı guzel ama <3

Ayy bu sözleri duyunca annem konuşuyor sandım tatlım ya :1: Aynı annemin lafları:49:

güzel olmuş canım allah ayırmasın :)
bende yaptım yarime doğum gününde kalp şeklinde kestim kartonu kırmızı kartonu ona yazdım sözleri.
bir sürü fotomuzu koydum çikolatalar daha bir sürü ufak ayrıntı ..
atkı örmüşsün çok güzel bir düşünce bu kış değil ama önümüzdeki kış bende düşünebilirim iyi fikir :)

Ben yanında olamıyorum ısıtamıyorum sevdiceğimi benden bi parça atkım ısıtsın sevgilimi dedim ördüm bende canım iyi olur yap bencede:51:

Ayy bu sözleri duyunca annem konuşuyor sandım tatlım ya :1: Aynı annemin lafları:49:

ay sevıneyım mı buna uzuleym mı bılemedm :) ama ole ya yontmak gerekıo yoksa babadakı sevgıyı sevgılıdıde goremıorm 7yıldr bu kadr yontabıldm :)

ay sevıneyım mı buna uzuleym mı bılemedm :) ama ole ya yontmak gerekıo yoksa babadakı sevgıyı sevgılıdıde goremıorm 7yıldr bu kadr yontabıldm :)

Anladım canım ne diyim inşallah sonu gelenlerden olursunda erkeğin tam kıvamına gelir keyfine göre:34:

Kizlaaaarr askim yanima geldi hafta sonu benimleydi oyle guzel gectiki :-) hediyesini verdim cok cok cok begendi :-) oda bana kalpli bir kolye almis ikimiz tek kalbiz askim bi daha cikarma bunu diyerek takti elleriyle :-)

canım öyle güzel olmuşki hediyen ben bile bayıldım :37::37:

rabbim daima mutlu etsin inşallah :16:

Back