Sevgilime hazırladığım aşk kutusu :) -Resimli anlatım-

MissLaila

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
12 Haziran 2012
1.381
10
158
Batman
Merhaba kızlar bugün sizinle sevgilime hazırladığım aşk kutusunu ve ördüğüm atkıyı göstereceğim.

Malzemelerimiz:

Renkli kağıtlar
Kurdela
Makas
Fotoğrafınız (isteğe bağlı)
Gül kurusu
Tela (çiçekçilerde satılır)
Nikah şekeri olarak satılan biblolar
Nikah çikolataları
Renkli şekerler
ve en önemlisi tatlı mı tatlı aşk kutumuz :KK69:

Renkli kağıtları kare kare kestim. İçlerine "Seni seviyorum çünkü" diye başlayan nedenlerimi yazdım her bir kağıda.. 60 dan fazla kağıt yazdım böylece..
O kağıtları kıvırıp kurdelayla bağladım. Kutumun içine güller, şekerle, çikolatalar, nikah şekerimin arasına hep serpiştirdim. Göze hoş geliyor ya:KK51:
Ayy bu çikolataları, renkli şekerleri yememek için kendimi öyle zor tuttum kiii:KK1:

Resmide şurda kullandım en beğendiği resimlerimden birini kapağın içine kesip yapıştırdım. Nikah şekeri olarak satılan biblomuda koyup çiçekçiden aldığım telayla paket yaptım. (Tabi bunu size göstereceğim diye kabataslak bağladım)
Kutumun tabanına bi resmimi daha koydum ve arkasına "uzakta değil uzaydada olsan gelcem bigün yanına aşkımmmm :)" yazdım. Biz ayrı şehirlerdeyiz ve ilk kez yanıma geliyor bende esprili bi dille sevym dedim :KK70:

Ve kutumuz hazııır :KK51:

Kullandığım malzemeleri ve son halini ve aşkıma ördüğüm atkıyı sizinle paylaşıyorum buyrun canlarım :KK51:

Son düzenleyen: Moderatör:
Baya emek vermiş olsanız gerek çok güzel olmuş sevgilinizde çok beğenir bence:34:

Vay be çok ince düşünmüssünüz ben çok beğendim ayrıca imrendim Allah nazarlardan saklasın :nazar::nazar::nazar:

Çok teşekkür ederim canım. Amin Allah'ım nazarlardan saklasın valla:69::nazar:

Ama O'na değer ya oda benim doğum günüm için bu videoyu hazırlamış benim içinde büyük bi süpriz olmuştu:51:

[video=youtube;svmHAPQ6XbQ]http://www.youtube.com/watch?v=svmHAPQ6XbQ[/video]

Çok teşekkür ederim canım. Amin Allah'ım nazarlardan saklasın valla:69::nazar:

Ama O'na değer ya oda benim doğum günüm için bu videoyu hazırlamış benim içinde büyük bi süpriz olmuştu:51:

[video=youtube;svmHAPQ6XbQ]http://www.youtube.com/watch?v=svmHAPQ6XbQ[/video]

gerçekten çok güzelmişş :nazar:

gerçekten çok güzelmişş :nazar:

Bu konuda hiç mütevazi olamayacağım gerçekten çok güzel bir süprizdi. Hiç beklemiyordum bide tüm gün unuttum ayaklarında gezdi az söylenmedim ya:51:
Meğersem şapşalım doğduğum saati bekliyormuş :17::nazar:

canım çok güzelll
ve teşekkür ederim haber verdiğin için...
bir ömür boyu mutlu olun inşallah

tatlım tela dediğin en son üstüne sarmaladığın değil mi. onu bilmiyorum da heralde odur diye tahmin ettim:1:

Son düzenleme:
çok emek vermişsiniz ama güzel olmuş değmiş :16:
ben kutulu birşey yapmıştım ama tekrar yapmayı istedim şimdi bunları görünce

canım çok güzelll
ve teşekkür ederim haber verdiğin için...
bir ömür boyu mutlu olun inşallah

tatlım tela dediğin en son üstüne sarmaladığın değil mi. onu bilmiyorum da heralde odur diye tahmin ettim:1:

Evet tatlım tela tül gibi ama tülün serti. Tül alma tela al bu daha dik ve hoş duruyor tatlım.
Aminn canım benim asıl sen kusura bakma günlerdir yükleyemedim bir türlü beklettim senide :54: Ama değdii:17:

çok emek vermişsiniz ama güzel olmuş değmiş :16:
ben kutulu birşey yapmıştım ama tekrar yapmayı istedim şimdi bunları görünce

Yap canım yap iyi olur :ssz: Ben asıl bunu görünce aşkımın yüzünde oluşacak ifadeyi çok merak ediyorum ya:17:

olur mu canm ne bekletmesi daha var zaten sevgililer gününe ben sıkıştırdım sabırsızlandığımdan:17:

bnde yaptm aynısını ama ıste bu ıncelıge degecek ınsan lazım ökuz olursa sevgıılın anlaması cok zor oluo :52::52::52:

Canım sevgilinin sana yaptığı videoda çok güzel olmuş ama nerde bizimkiler anca lafta romantik gerçeğe gelince icraat yok öküzler işte napcan:27:

canım okuzler kısmında sana çok katılıyorum gerckten öleler anlamıolar ufak selerden bıle mutlu olacgımı on bıle yapmz bz yapıncada anlamazlar :4:

canım okuzler kısmında sana çok katılıyorum gerckten öleler anlamıolar ufak selerden bıle mutlu olacgımı on bıle yapmz bz yapıncada anlamazlar :4:

aynen canım ya illa kafalarına vura vura yaptıracaz öyle belki hoş öylede zor ama idare edecez artık napalım öküzlerle imtihan ediliyoruz bizde işte:52:öküz möküz ama çok seviyorum yinede naparsın:16:

olur mu canm ne bekletmesi daha var zaten sevgililer gününe ben sıkıştırdım sabırsızlandığımdan:17:
Olsun canım sorun değil ben halimden memnunum:54:

Canım sevgilinin sana yaptığı videoda çok güzel olmuş ama nerde bizimkiler anca lafta romantik gerçeğe gelince icraat yok öküzler işte napcan:27:

Canım herkesin ilgi alanı farklıdır bazısı sen demeden yollarına güller döker kimiside sen söyleye söyleye alışır. Ama önemli olan o andan zevk almak:51:

bnde yaptm aynısını ama ıste bu ıncelıge degecek ınsan lazım ökuz olursa sevgıılın anlaması cok zor oluo :52::52::52:

Anlarda anlamamzlıktan gelir canım oda farklı bi huy. Şımartmamak adına övmez falan babam öyledir mesela ama çok şükür sevdiceğim romantiktir anlar yani maşallah:nazar::17:

Olsun canım sorun değil ben halimden memnunum:54:

Canım herkesin ilgi alanı farklıdır bazısı sen demeden yollarına güller döker kimiside sen söyleye söyleye alışır. Ama önemli olan o andan zevk almak:51:

Anlarda anlamamzlıktan gelir canım oda farklı bi huy. Şımartmamak adına övmez falan babam öyledir mesela ama çok şükür sevdiceğim romantiktir anlar yani maşallah:nazar::17:

aynen canım valla aynnı D: ya babamda ole sevgılımde babamın klonlanmısı gbı sevgılerını ıcınde bellı etmeye baylırlr nolur braz gsterselerde mutlu olsak odun ya dsardakı agacla aynı ıcı guzel ama <3

aynen canım ya illa kafalarına vura vura yaptıracaz öyle belki hoş öylede zor ama idare edecez artık napalım öküzlerle imtihan ediliyoruz bizde işte:52:öküz möküz ama çok seviyorum yinede naparsın:16:

sorma ya kuzum bende öküzümü cok sevıorm ıcını bılıorm bnı nasıl sevgdgını gstermesede romntık olmasada :)

güzel olmuş canım allah ayırmasın :)
bende yaptım yarime doğum gününde kalp şeklinde kestim kartonu kırmızı kartonu ona yazdım sözleri.
bir sürü fotomuzu koydum çikolatalar daha bir sürü ufak ayrıntı ..
atkı örmüşsün çok güzel bir düşünce bu kış değil ama önümüzdeki kış bende düşünebilirim iyi fikir :)

çok ince düşüncelisiniz tıpkı benim gibi
bende böyle bişi yaptım seneler önce
ayrı şehirlerdeydik koca bi kutu yapıp süsledim notlar mektuplar hediyeler süsler atkıda örmüştüm
kargoyla onun bulunduğu şehire göndermiştim
arkadaşalrı çok duygulanmıştı varmı böyle aşk sevgi hala demişlerdi

şimdiki aklım olsa asla yapmazdım

değer bilen adama yapıcaksın

sevgiliniz biliyorsa değerinizi yaptıklarınızı ne mutlu

Back