Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
araba sever mi? ben kendi erkek arkdaşıma sevgililer günü için bakarken çok tatlı bişi görmüştüm, bence her erkeğin hoşuna gider.
Bu iş yerinde kullanabileceği bir şey, hem kağıt ağırlığı, hem mıknatıslı ataçlık hem de oyuncak araba :) Çekip bırakınca da gidiyor ayrıca yolda.
Bu da eğer daha ağırbaşlı bir şey sevebilir dersen, her erkeğin masasında hoş durabilecek bi kalem takımı
Nishmark - Style On Your Desk diye bi site bu, ben defter ve kalem seti aldım, yeni işe başlamıştı çünkü yakın zamanda. 2 gün içinde geldi kargom hem de, beklemezsin hiç
ben inanıyourm sne değerini bilen adamla berabersindir
çok teşekkr ederm ttlm resm flnda koymşsn b aya yardmcı oldun:d araba olblr ama benmkı dha okuduu ıcın koleksıyon arabalardn alablrm belki.. we eet deermi bilen biryleim maşallahki yoksa zaten bend bsy almazdm
Neresi peki bu konunun yeri? Yazi ile anlastigimiz bir yerde Türkce'ye dikkat etmeyecegiz, birbirimizi bu konuda uyarmayacagiz da nerede yapacagiz bunlari?
Neresi peki bu konunun yeri? Yazi ile anlastigimiz bir yerde Türkce'ye dikkat etmeyecegiz, birbirimizi bu konuda uyarmayacagiz da nerede yapacagiz bunlari?
Peki hanimefendi, siz bilirsiniz. Size dilimizin ne sebeple olursa olsun düzgün kullanilmasi ve hic bir gerekceyle katledilmemesi gerektigini anlatmaya calismayacagim, zaten bilmeniz gerekir bunu. Ama yine de size forum kurallarini okumanizi tavsiye ederim...
Peki hanimefendi, siz bilirsiniz. Size dilimizin ne sebeple olursa olsun düzgün kullanilmasi ve hic bir gerekceyle katledilmemesi gerektigini anlatmaya calismayacagim, zaten bilmeniz gerekir bunu. Ama yine de size forum kurallarini okumanizi tavsiye ederim...
teşekkr ederm hanımefndi:d sadece ben burda hedye önerlernzi beklerken turkceyı dgru knslm demenzdn bahsedyrum bunu solerken keske bı de hedye knusunda yardmcı olsaydınz
Playstation mantıklı olabilir demiş konu sahibi fakat ilk mesajında da saat alamam maddi yönden gibi bir şey söylemiş playstation denen cihaz 800tl civarı hani bilginiz olsunda. :)
Playstation mantıklı olabilir demiş konu sahibi fakat ilk mesajında da saat alamam maddi yönden gibi bir şey söylemiş playstation denen cihaz 800tl civarı hani bilginiz olsunda. :)
ilgnç bi yorum fln getrmedm bu türkçemi beenmeyen bi arkdş yazınızı okrken sıkldm fln demş sıkılıosa yorum yazmak zornda diilsnz snçta diorum bu kdr basit.. siz hala türkçeyi dzgn knşn diosunz ben burda hedye önerileri beklerken bu çk kmk gelio bana
Konu editörü ben değilim,fakat benim yetkili olduğum bir konuda bu tür bir yazı yazsaydınız uyarı tarzında 'konu içeriği ne olursa olsun' yazı yazmak yetkim dahilinde YaGmurluk ise forum yöneticisidir,yani gerek gördüğü her konuya uyarı yazma yetkisine sahiptir
Beğenmiyorsanız okumayın,konunun yeri burası değil tarzında yorum yapamazsınız gerek üyelere,gerek editör ve yöneticilere
Konu editörü ben değilim,fakat benim yetkili olduğum bir konuda bu tür bir yazı yazsaydınız uyarı tarzında 'konu içeriği ne olursa olsun' yazı yazmak yetkim dahilinde YaGmurluk ise forum yöneticisidir,yani gerek gördüğü her konuya uyarı yazma yetkisine sahiptir
Beğenmiyorsanız okumayın,konunun yeri burası değil tarzında yorum yapamazsınız gerek üyelere,gerek editör ve yöneticilere
kendisi forum yöneticisi die benm yazdıım konuya okurken sıkıldm yazablio ama ben sıkılıosanz okumayın diemiorum öle bi böle bi saçmalık var mı ya ben hedye önerileri için konu açıyorum konuştuğum şeye bakın konuyu ben kaldırablıosam söleın kaldrym yoksa km kaldrıosa kaldrsn konu çok başka yerlere gttı cnk
Arkadaşım boşuna yorma kendini Güzel Türkçe'miz dersi İlk okuldaydı bu arkadaş oraya gelememiş henüz.. şeeeehhh hediye önerimde sevgilinize bi sözlük alın sizi anlamakta zorlanmasın