sevgilime doğum günü hediyesi önerileriniz:D

doakolik

Guru
Kayıtlı Üye
25 Kasım 2011
4.353
4.865
373
kızlar benm 3 yılı geçkn bi ilşkm war we martın başnda sewglmn doum gnü war szce ne alablrm bana önereblceiniz hedyeler nelerdr? saat dısında maddiyatm ona musaıt deil pek spor yapıo ona spor cantası almaı dusundum kalıtelı bsy ama adıdas nıke fln gbı bı marka dııl de fred perry lacoste gbı bsyler onlrda spor cantası wr mı blmıorm? ya da szn baska onerılernz warsa yazarsanz sewnrm..

Us Poloda çok güzel spor çantalar lacoste da var mı bilmiyorum.Hangi takımı tutuyorsa ona göre gidip taraftar forması eşofman takımı vs. birşeyler alabilirsin.
Hayvanları seviyorsa bakabilecek durumu varsa yavru kedi,hamster,sultan papağanı alabilirsin.:)

İlla ki spor çanta mı olacak yada sporla mı ilgili ? Alternatifler çoğaltılabilir.

tmm us poloya bakım o zmn bsktslı ama ole ck fanatık bı erkek dııl ondn ole bsy almak ıstemyrm cnm haywan sewer ama bakablcek bı durumda dııl cnm ıllakı spor cantası dııl o bı secenek spor yapmaı ck sewyo srklı spora gdıo o yzdn aklıma geldı ama soledklerndn baska aklna elen bsy wrsa yazarsn ck ıı olr aklma hc gelmıo snkı herseyı almısım gbı gelıo

hahhahah anladım :)) Sporla alakalı şeyleri zaten görürsünüz spor mağazalarında .Spor ayakkabı olabilir ama zevk meselesi o da siz beğenirsiniz o beğenmeyebilir.- Kol düğmesi alabilirsiniz kullanıyorsa tabi. :)- Küpe kullanıyorsa gümüş küpe alabilirsiniz.- Ben trendyolda görmüştüm 14 şubatta şu normal bildiğimiz ödüller var ya hani o şekilde ödül altında yılın en iyi sevgilisi , en tatlı insanı vs gibi şeyler yazıyordu Ama nerede nasıl yaptırılır hiç bilmiyorum :)- Playstation veya wii alabilirsiniz,şimdi xbox diye birşey çıkmış sanırım oda playstation gibi birşey yanlış biliyor olabilirim ama sanırsam öyle - Mp3 alabilirsiniz yada fotoğraf makinesi Aslında onun görüp beğendiği ama alamadığı birşey varsa onu bulup almanız çok daha mantıklı.Aklıma bunlar geldi Yardımcı olabilmişimdir inşallah.

Son düzenleme:
ttlım ck iisn saol cok gzl seyler yazmssn ama 3 senelık bı ılskı olduu ıcın nerdeyse hepsını almısım:d spor aykkbı aldm kol dugmesı aldm o odllerde artık heryerde o yuzdn ondn ıstemyrm playstatıon mantklı geldı ama onlr pahalıdır gbıme gelıo bılemedmkı

Sende haklısın sen bi fiyatlara bak çık gez anca öyle bulursun vallahi :) Erkeklere hediye almak çok zor. Elektronik birşeyler almak daha iyi olur kalıcılık açısından ama bütçede önemli tabi.Sen en iyisi bir pijama takımı al ayıcıklı falan giysin Giydikçe seni hatırlasın.

yaa o da elektronk hedyelerdn pek hoslanmz aslnda ama dısarda fln oynuo arkdslryla playstatıon alsm sewnblr ama onn yerne spor cantasnı terch edyrum ben dha onluk gbı ama bakmak lazm dedgn seye de ahahaha ayıcıklı da pek yakısır benm askıma :d

Tuttugu takimla ilgili birseyler alabilirsiniz kazak, atki, t-shirt gibi birseyler.. Veya canta alacaksaniz tuttugu takimin sirt cantasindanda alabilirsiniz. Tuttugu takimla ilgili hediyeler herzaman ise yarar

Onun disinda mesela ikinizin resimlerinden olusan bir bardak veya saat yada t-shirt'e baski yaptirabilirsiniz. Veya puzzle yaptirabilirsiniz resimlerden, o da cok begenilir.

El beceriniz varsa kendinizde bir atki örebilirsiniz, hem el emeginiz olur :) Onun yaninada baska birsey daha alabilirsiniz

ole cok bı fanatık olmadıı ıcın takımla ılglı bı hedye almaı dusunmuorm bend ttlım we sırt cantası dıılde spor cantası gbı bsy dusundm ama ondn da emn dıılm we puzzle onceden yaptrdm atkı da ordum ooo hedye kalmadı ya cddn!

tatlım bence güzel bir pijama takımı al, çok güzel polar takımlar var altı siyah üstü gri sweat şeklinde, onlar çok hoş duruyor :) yada o tarzlarda bulursan çok iyi olur. loya'da görmüştüm ben erkek için

Alacak bisi kalmamis kiii saka bi yana umarim bisey bulmussundur :))

teskkr ederm cnm bunu da bi düşinii:d

diyebileceğim çoğu şey söylenmiş zaten :)

araba sever mi? ben kendi erkek arkdaşıma sevgililer günü için bakarken çok tatlı bişi görmüştüm, bence her erkeğin hoşuna gider.

Bu iş yerinde kullanabileceği bir şey, hem kağıt ağırlığı, hem mıknatıslı ataçlık hem de oyuncak araba :) Çekip bırakınca da gidiyor ayrıca yolda.

Bu da eğer daha ağırbaşlı bir şey sevebilir dersen, her erkeğin masasında hoş durabilecek bi kalem takımı

Nishmark - Style On Your Desk diye bi site bu, ben defter ve kalem seti aldım, yeni işe başlamıştı çünkü yakın zamanda. 2 gün içinde geldi kargom hem de, beklemezsin hiç

ben inanıyourm sne değerini bilen adamla berabersindir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…