- 22 Kasım 2018
- 140
- 178
- 53
- Konu Sahibi mavigezegen
-
anlatıcak bir şey bulamıyorum hiçbir konudaİyide bu yapı meselesidir. Bir yılda anlamıştır zaten senin konuşkan biri olmadığını.
Nasıl oluyor iletişiminiz sürekli o anlatıyor sen mi dinliyorsun?
Yok mu hayata dair, güncel, siyasal, gün içinde yaşadıklarından, çocukluk anılarından Vs Vs anlatacak hiçbişeyin.
Sevgilin senden sıkılırmı bilmem de mesela bende çok konuşkanım muhabbetim iyidir karşımda konuşkan olmayan biri olunca o ortam beni darlıyo sıkılıyorum hemen. Hiç suskun birileriyle arkadaşlık kuramam mesela. Düşünüyorum suskun birisiyle ilişkim olsunda istemem öyle birisiyle evlilik de düşünmem . Çok zıt bi durum çünkü uyum olmaz.
Öyle konu bulmakla olmaz bu işler önceden ayarlanmaz yani ortamına göre olur bi sohbet ona katılırsın sonra laf lafı açar o an konu neyse fikrini belirt , karşı tarafa soru sor , örneklendirme felan yap.
Sevgilin ne diyo peki bu duruma? Sende hiç konuşmuyorsun falan diyo mu? Belki konuşkan olmayanlardan hoşlanıyordur belli mi oluranlatıcak bir şey bulamıyorum hiçbir konuda
Sevgilin ne diyo peki bu duruma? Sende hiç konuşmuyorsun falan diyo mu? Belki konuşkan olmayanlardan hoşlanıyordur belli mi olur
Ama hakkaten millet uzun uzun yazmış bi cümle yazıp geçiyorsun sorular Havada. Şu yorumlara cevaplarda bile bi dünya cümle kurabilirsin aslında
Benim çocukluk arkadaşım var 30 yıllık arkadaşım yani çok severim. Yüzyğzeyken o kadar deil ama telefonda yazışırken falan kesinlikle muhabbet ilerlemiyor. Hele ben hımmm diye karşılık verilmesine falan acaip uyuz olurum bişey diyorum hımmm diyo bna geliyorlarbilmesem huyu olduğunu kesinlikle arkadaşlık yapamam. Ama huy işte napacan. Ay çok 1konuştum.
Sevgilin ne diyo peki bu duruma? Sende hiç konuşmuyorsun falan diyo mu? Belki konuşkan olmayanlardan hoşlanıyordur belli mi olur
Ama hakkaten millet uzun uzun yazmış bi cümle yazıp geçiyorsun sorular Havada. Şu yorumlara cevaplarda bile bi dünya cümle kurabilirsin aslında
Benim çocukluk arkadaşım var 30 yıllık arkadaşım yani çok severim. Yüzyğzeyken o kadar deil ama telefonda yazışırken falan kesinlikle muhabbet ilerlemiyor. Hele ben hımmm diye karşılık verilmesine falan acaip uyuz olurum bişey diyorum hımmm diyo bna geliyorlarbilmesem huyu olduğunu kesinlikle arkadaşlık yapamam. Ama huy işte napacan. Ay çok konuştum.
Eskiden değil miydi o konu bul konuşalım muhabbeti ya:)
Bu durum otomatik gelişir misal bizim napysun nasılsın muhabbeti 2 dk anca sürer sonra hep hayallerimizden planlarımızdan bahsederiz şakalaşırız hava da buz he şimdi bi dağ evinde şömine başında sıcak çikolata keyfi yapmak vardı falan deriz böyle konuşamalar bizi mayıştırır uyusak mı deriz sonra o komik birşey söyler kıkırdarız ben uykumu açtı diye ona bomba emojisi gönderirimsaat akıp gider illa konu bulmaya gerek yok aşk saçmalayınca güzel:)
Kitap oku tiyatroya git sinema izle
En kötü gazete oku makale oku
Bunları anlatabilirsin
Kitap oku popüler yabancı dizileri seyret youtube da kaliteli videoları olan binlerce kişi var. Kendini geliştirirsen insanlarla konuşacak konular çoğalır
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?