Sevgilimden hamileyim ama o istemiyor

Bedava, her an ulaşılabilir, güvenli ve temiz seksi kaybetmek istemiyor. Aynı evde yaşıyormuşsunuz, karısı gitmiş gibi olacak şimdi, nafaka vermeyecek bi tek.
 
En mantıklısı gerçekten hayır gelmez bu kişiden bir kadın olarak başka bir kadının üzülmesini asla istemem onun için herşeyden önce kendini düşün ona göre hareket et hayat senin hayatın kimsenin yok etmesine izin verme
 
Pardonda onu yaşamadan önce düşüncekti 5 dk zevk icin bir hayatı alıyorsunuz bu hakkı kim veriyor size o zamanda sormayacak mı benim yaşamımı neden aldım elimden diye hangi devirde yaşıyoruz o zaman bu topun altına girmeyeceksiniz kardeşim benim kimse kusura bakmasın benim gözümde katilden başka hiç birşey değil o can ona bağış edilmişsse sizin bunu alma hakkınız yok nasıl biri senin gelip evladini öldürüyor sende bunun hesabını soruyorsan sende verilmiş cana kıyıyorsun nasıl bir başkası senin evladını çekip öldürdüğünde hak adalet arıyorsun Buda bir cana kıymaktır benim gözümde
 
yaşamadan önce düşünecekti elbette ama olan olmuş artık bir çocuğun dünyaya gelmesi için herşeyini düşünmen gerekiyor çocuk bakmak dünyanın en zor işi.
maddi manevi hemde. hadi manevi yanındasın, maddi olarak nasıl yetişecek? kadın çalışmıyor geliri yok. nasıl bakacak o çocuğa? ihtiyaçları okulu maması bezi. bez olmuş 1000 tl şuan kadın çalışmıyorsa nasıl alacak? aldırması en doğrusu bebek tam anlamıyla gelişmeden. bakış açınız doğru değil kesinlikle doğurup doğurup bir sürü travma bırakacağına bir sürü iz psikolojik rahatsızlık bırakacağına aldırması daha doğru.
 
Evet doğru söylüyorsun aldırmadan önce duygusal olarak ona kıymak asla istemiyordum ne olursa olsun doğsun diyordum geleceği düşünmüyordum sonra aldırdıktan sonra anladım ki doğru karar vermişim babasız büyümek çok zor , istediği şeyleri belki alamayacaktım iyi okullarda okutamayacaktım , ona iyi bi gelecek sunamayacaktım . O yüzden bencillik yapıp onu bu zalim dünyaya getirmek doğru karar değildi . He bu arada babası sahip çıkmak isteseydi ben bebeğe asla kıymazdım ama babası onu duyduğunda asla sevinmedi ve sadece aldıralım dedi bana bağırdı çağırdı sen kafayı mı yemişsin nasıl doğuracaksın dedi .
 
ben hem babasız hem annesiz büyüdüm ne kadar zor olduğunu kendim biliyorum o yüzden bunu bir çocuğa yapmaktansa aldırma taraftarıyım. ömrü boyunca zülüm çekeceğine aldırmak en doğrusu. neden zor bir hayat yaşasın ki? ben bu zamana kadar öyle çok zorlandım ki hala da zorlanmaya devam ediyorum, annem şuan destekçim ama hayata - başladım ve hayatımı artıya getirmeye çalışıyorum ve gerçekten aşırı zor birşey. bu zamanda bebek doğurmak bebek bakmak kolay birşey değil. benim kızım var tek başıma hem anne hem baba olmaya çalışıyorum çünkü babası malesef gereken ilgiyi ve sevgiyi vermiyor hemde uzak. senede 2 3 kez anca gelip görüyor. uzak dediğim aramızda 6 saatlik mesafe var ona rağmen çok gelip vakit geçirmiyor.
 
Ya canım Allah yardımcın olsun inş ben seni çok iyi anlıyorum çünkü benimde babam yok ve travmalar içinde büyüdüm yurtlarda büyüdüm kötü yola düşmeyip ders okumaya çalıştım , amacım sadece bir yuva kurmak oldu benimde bir ailem olsun istedim ama en başta olmayan şey hayat boyunca olmuyormuş ben bunu anlamış oldum. İnş kızın mutlu olur allah sana da güç kuvvet versin canım
 
bak işte sen de yaşamışsın bunu ve ne kadar zor olduğunu biliyorsun. babasız çocuk büyütmek hem çocuk hem anne için hiç kolay değil o yüzden vicdan azabı çekme sakın. sen çocuğu düşünerek böyle bir karar aldın ve inan bana en doğrusu da buydu. günah diyenler var ama ben öyle düşünmüyorum diğer türlüsü daha günah o yavrucak babasız büyürse zor şartlar altında büyürse. dünyaya çocuk getirmek bizim kararımız eğer böyle bir karar alıyorsak o çocuğu da en güzel şekilde yetiştirmemiz gerekiyor. sen tek başına bunu yapamazdın.
 
amin bu arada çok teşekkür ederim
 
Desteğin için teşekkür ederim.
 
Ben daha ayrılamadım bu adamdan . Bırakmıyor gideyim , artık bilmiyorum ben mi sorunluyum onun sevmediğini düşünüyorum yoksa gerçekten sevmiyor mu! Sürekli seviyorum diyor gidecem diye üzülüyor yalvarıyor gitme diye napayım bilmiyorum artık
 
toksik ya ne demek bırakmıyor çalışmıyor mu? al eşyalarını sen çık evden.
 
Madem ayrılamıyor, sizi ilan etsin. Bir yüzük taksın şimdilik en azından. Öyle kimselere duyurmadan aynı evin içinde etinizden sütünüzden yararlanmasın.
 
Çalışıyor . Ben böyle çekip gitmek istemiyorum konuşarak ayrılmak istiyorum
bende bunu bir türlü anlayamıyorum adamla konuşulsaydı çocuğu aldırmak zorunda kalmayacaktın. orta yolu bulurdunuz.
neyi konuşacaksın bu adamla iletişim kurulmuyor besbelli. seni istediği gibi oynatıyo elinde.
 
Evet beni suçluyor sen beni sevmiyorsun gitmek istiyorsun birbirimize çok emek verdik yapma böyle diyor aklı dengemle oynuyor
 
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…